Ma mene buni to što svaki put kad se odlučim krećem s vrkutom, stolisnikom, itd, onda negdje pročitam da vrkuta pospješuje endometriozu, pa nešto i za Jadrankine kapi i na kraju odustanem. Pa tu i tamo kad se pojavi ovako dobro iskustvo sve opet iz početka!Jesi li pila kad možda kad DHEU za kvalitetu JS? Nisam sigurna kako čajevi funkcioniraju s tim.
Nije ni meni bilo lako doniti odluku i kreniti na svoju ruku sve to i ne ići 10 mjeseci na pregled i onda doći. Nisam znala hoće mi reći sad je 10 cm ili nestala je pošto sam imala bolove, a znala sam da se nešto događa.
DHEU nisam pila. Ja sam ti pronašla da kvalitetu jajnih stanica poboljšava biljka shatavari i kupila sam i to ali nisam još krenila piti. Kvalitetu ću znati tek kad odradim ivf.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Lucy Lou pardon, ovo oko endometrioze i smanjenog AMH je moj odgovor išao Iris_iris, sorry. Za estrofem ti samo mogu reći da postoji i vaginalni, pa se raspitaj, jer jedna curka je samo s njim na kraju uspjela. Sretno, prošla si kalvariju u tako kratkom periodu. 🥺
Hvala na odgovoru, Nikitta, pratim tvoju priču već dugo i pretpostavljam da ti imaš odgovore na mnoga pitanja. To i mene plaši, pitanje koliko je ozbiljno ono što se ne vidi na UZV. Ja nemam nikakvih popratnih nuspojava, bolne menstruacije, bolovi pri odnosu, stolici, ... pa se nadam da je to nekakav znak da možda nije posvuda još. Brine me što će biti poslije stimulacija. Znam da bi najbolje za dijagnostiku bila laparoskopija, ali sestri su mi pri laparoskopskoj operaciji endometrioma probušili tanko crijevo i skoro smo je izgubili, tako da mi nije lako odlučiti se za tako nešto, blago rečeno. Iako mi, zasad, to nitko nije ni sugerirao. Također, sad na 1. IVF-u me dr. koja je bila uz moju jedno 10 puta pitala tko je meni rekao da je to endometrioza, nije ona sigurna, iako sad već kaže "aha, endometriom na L jajniku".
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
maja555 a da, treba odlučiti i probati neki period pa pratiti rezultate. čitala sam i ja za shatavari, isto nisam probala.
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
Ja sam pila shatavari 3 mj uz folnu i vitamin D i dobili smo super js. Blastice odlicne i vrlo dobre
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
evo i SAMARA nam se javila. svakako, vjerujem u moć biljaka i tražim ta rješenja. Također, pratila sam i ja NIKITTU, znam da je ona doktorirala endometriozu. Ni ja nemam problema sa stolicom, niti bolne odnose ni ništa slično. Biti ćemo pozitivne.
IRIS_IRIS probaj jod + selen + shatavri i caj pa prati stanje :)
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Ja sam pila shatavari 3 mj uz folnu i vitamin D i dobili smo super js. Blastice odlicne i vrlo dobre
Super, to je odlično. Koja je tvoja dijagnoza ako smijem pitati?
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
evo i SAMARA nam se javila. svakako, vjerujem u moć biljaka i tražim ta rješenja. Također, pratila sam i ja NIKITTU, znam da je ona doktorirala endometriozu. Ni ja nemam problema sa stolicom, niti bolne odnose ni ništa slično. Biti ćemo pozitivne.
IRIS_IRIS probaj jod + selen + shatavri i caj pa prati stanje :)
Baš ću probati, jedino što mi je sad stimulacija odgođena za sljedeći mjesec, eventualno se mogu nadati prirodnom ciklusu, ne znam jel bi sad išta počinjala. Ali preorijentirat ću se malo na biljke pa da vidimo :)
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
No ja mogu potvrdit samo za kvalitetu jajnih stanica. Jer prvi postupak kad nisam nikakve dodatke uzimala sam imala manje js i bile su lose dosta pa nismo dobili ni blastice. Sad smo dobili odlicne blastice i imamo 2 smrzlica. Kod nas je muški problem
Poliklinika Škvorc 👍
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
No ja mogu potvrdit samo za kvalitetu jajnih stanica. Jer prvi postupak kad nisam nikakve dodatke uzimala sam imala manje js i bile su lose dosta pa nismo dobili ni blastice. Sad smo dobili odlicne blastice i imamo 2 smrzlica. Kod nas je muški problem
Joj, pa vidim sve u potpisu, sorry, brzopleta sam to je stvarno onda dobar pomak, super, držim fige da bude plusić !!! kad je beta? Trebali bi i ovdje staviti neku tablicu brojalicu....
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
Beta za točno tjedan dana. A test... Ko zna mozda vec do vikenda pisnem kojeg hihi
Poliklinika Škvorc 👍
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Sortiraj odgovore
Najstariji