Tuma, beta je odlična!! Čestitam 🎉
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Ivanaxx sretno na punkciji, ne brini, nije toliko strašno, ja sam prvi put bila u takvom strahu i grcu, al nije toliko grozno. Pogotovo nama s malo folikula😅
2.beta 286!😊 bila je 130 u ponedjeljak
Odlična beta, bravooo, sretno dalje! Ova priča mi je tako utješna jer obe imamo malo folikula haha
Nez kako se stavlja opis, al ja imam 26 i po god i amh 4,2, kasnije mjere 5,1,al to je valjda do laba jer dr nisu skloni uvjerenju da on raste. Ostalo sve super. Pa se nadam da ako izvučem bar jednu jajnu st da bi trebalo bit dalje ok jer smo oboje mladi, njemu spermiogram odličan, meni endometrij bio 10 mm što mi je rečeno da je uredno, vadili su mi hormone na zadnjem uzv i uredni su. Eto samo da bude jajnih stanica... Kad sam bila na iui imala sam jedan folikul i prazan. Sad ih je 5, s tim da se 3 prate u veličini, jedan malo bježi, jedan je manji pa na njih ne računamo puno. Danas ću pokušat bit u kompletnom zenu, najbolje prespavat da brže i s manje stresa prođe vrijeme 😂
Kad čitam koliko godina pokušavanja je iza nekih od vas samim se žaliti se jer ja nisam ni znala da imam problem, nego sam mislila da se nije 'poklopilo', a nismo ni 'ciljali' godinu dana nego što bude bude. Tako da zapravo tek godinu pokušavamo, a godina prije je prošla u blaženom neznanju haha. Tako da neću misliti negativno, tek sam na početku. Sretno svima koje pokušavate i svima koje ste trudne, nek vam bude sve super s bebicama 💕💕💕
Ivanaxx sretno na punkciji, ne brini, nije toliko strašno, ja sam prvi put bila u takvom strahu i grcu, al nije toliko grozno. Pogotovo nama s malo folikula😅
2.beta 286!😊 bila je 130 u ponedjeljak
Odlična beta, bravooo, sretno dalje! Ova priča mi je tako utješna jer obe imamo malo folikula haha
Nez kako se stavlja opis, al ja imam 26 i po god i amh 4,2, kasnije mjere 5,1,al to je valjda do laba jer dr nisu skloni uvjerenju da on raste. Ostalo sve super. Pa se nadam da ako izvučem bar jednu jajnu st da bi trebalo bit dalje ok jer smo oboje mladi, njemu spermiogram odličan, meni endometrij bio 10 mm što mi je rečeno da je uredno, vadili su mi hormone na zadnjem uzv i uredni su. Eto samo da bude jajnih stanica… Kad sam bila na iui imala sam jedan folikul i prazan. Sad ih je 5, s tim da se 3 prate u veličini, jedan malo bježi, jedan je manji pa na njih ne računamo puno. Danas ću pokušat bit u kompletnom zenu, najbolje prespavat da brže i s manje stresa prođe vrijeme 😂
Kad čitam koliko godina pokušavanja je iza nekih od vas samim se žaliti se jer ja nisam ni znala da imam problem, nego sam mislila da se nije 'poklopilo', a nismo ni 'ciljali' godinu dana nego što bude bude. Tako da zapravo tek godinu pokušavamo, a godina prije je prošla u blaženom neznanju haha. Tako da neću misliti negativno, tek sam na početku. Sretno svima koje pokušavate i svima koje ste trudne, nek vam bude sve super s bebicama 💕💕💕
Kad kažem prazan, to pretpostavljamo, jer nije bilo punkcije uz inseminaciju, al eto, nekako je bio nikakav i taj folikul pa je vjv prazan. Jer je spermiogram bio savršen, a utriće sam stavljala redovito i po preporukama. E i tipfeler je, sramim, a ne samim žaliti se haha
Čestitam Tuma, Lucija i sve ostale koje ste donijele puno pozitive ovdje nek vam je sretno i mirno
Ja sam danas (2DC) bila na UZV da provjerimo jel otišla cista i odlučimo jel krećemo u postupak, nažalost nije, tako da preostaje još nada da u sljedećih par dana dok traje krvarenje ode pa možda nešto uhvatimo u prirodnom ciklusu ili ako ne pukne, onda ću dobiti lijekove da se pripremimo za sljedeći mjesec. Pretpostavljam da je to onda dugi protokol? Ima li vas s malim AMH koje ste išle u prirodni?
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Posli se nista nista extra cuvala,samo taj jedan dan, kasnije normalan zivot
Kad ti ides? To ti je 1.pokusaj? Kakvi su vasi problemi?
Lucija07 crta bas tamni, bravo!!
Hvala na opsirnom odg. Ukratko, mi smo isli 2018 i 2019.privatno u cito kod dr.poljaka. ciljani odnos pa stimulirani ivf i fet. Imali samo samo 3 jajne stanice i sve su se oplodile. Prvi put su mi vratili 2 i isto sam kao ti imala biokemijsku trudnocu. Fet beta 0.
Moj problem je endometrioza koja je bila 5.5 cm i pocela sam piti biljne pripravke i uspila sam je pobijediti. Cista je sad svega 1 cm i dr mrsic je zbilja sokiran pozitivno. Kod njega sam isla na pregled privatno. On mi predlaze sad prirodni ivf. Zanima me kakvi su uvjeti u Kbc za zamrzavanje? Iako ne ocekujem puno smrznutih ali cisto da znam. Dr mrsic mi je prije tog ivf odstranio polip koji sam imala. Sad kaze da je sve cisto i pozitivan je. Sad kupim nalaze. Kontam vec iduci mjesec ici. I sto se godina tice, ja sam 30, mm je 34. Slicno kao vi. Muz ima uredne nalaze, a dr. Mrsic kaze da se vise ne racunam da imam endometriozu. :) sad cu izvaditi ostale hormone pa cemo vidjeti.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
pisala sam priko moba pa mi je nesto kopirao od tebe MISS1502. Moj dio je od hvala na opširnom odg. :)
iris_iris pila sam ti sljedeće:
jadrankina otopina- jod + selen
caj + kapi od časne s posusja
vrkuta mjesec dana i nakon toga mješavina cajeva (VRKUTA, STOLISNIK I JOS 3 TRAVE)-poslala mi jedna cura iz slovenije
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
pisala sam priko moba pa mi je nesto kopirao od tebe MISS1502. Moj dio je od hvala na opširnom odg. :)
iris_iris pila sam ti sljedeće:
jadrankina otopina- jod + selen
caj + kapi od časne s posusja
vrkuta mjesec dana i nakon toga mješavina cajeva (VRKUTA, STOLISNIK I JOS 3 TRAVE)-poslala mi jedna cura iz slovenije
Hvala na odgovoru! A sve to si uzela na svoju ruku ili si se konzultirala s nekim? To si pila između postupaka? Koliko dugo? Ja imam endometriom 3,2 cm na lijevom jajniku, endometrioza dijagnosticirana prije godinu dana, nikad operirana zbog smanjene rezerve JS.
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
i ja imam smanjenu rezervu. Jedan doktor mi je proporučio operaciju kad je endometriom bio 5.5 cm, drugi ne. Odbila sam i na svoju ruku uzela biljne prepravke i nisam išla u postupke i 10.mjeseci nisam išla na pregled. osjeća sam bolove dok sam sve to pila. učlani se u grupu žuto uže na faceu- udruženje žena s endometriozom. tamo sam pisala isto. Doktor je pozitivno šokiran sa sadašnjim stanjem, čak me ispitivao šta sam sve pila.
23.01.21. AIH
i ja imam smanjenu rezervu. Jedan doktor mi je proporučio operaciju kad je endometriom bio 5.5 cm, drugi ne. Odbila sam i na svoju ruku uzela biljne prepravke i nisam išla u postupke i 10.mjeseci nisam išla na pregled. osjeća sam bolove dok sam sve to pila. učlani se u grupu žuto uže na faceu- udruženje žena s endometriozom. tamo sam pisala isto. Doktor je pozitivno šokiran sa sadašnjim stanjem, čak me ispitivao šta sam sve pila.
Ma mene buni to što svaki put kad se odlučim krećem s vrkutom, stolisnikom, itd, onda negdje pročitam da vrkuta pospješuje endometriozu, pa nešto i za Jadrankine kapi i na kraju odustanem. Pa tu i tamo kad se pojavi ovako dobro iskustvo sve opet iz početka! Jesi li pila kad možda kad DHEU za kvalitetu JS? Nisam sigurna kako čajevi funkcioniraju s tim.
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
Nikitta koji nam je najbolji način za pratiti endometriozu osim ginek uzv na koji idemo? Što nam savjetuješ?
23.01.21. AIH
Sortiraj odgovore
Najstariji