Bas tamni! 🤗
E ali nevjerojatno da u roku 5 sati tak potamnio...
Sad MIR LUCIJA
MIRRR
TO ja sama, sebi😂😂😂😂
Ja sam danas na 11 dan nakon transfera (3dnevni) isla vaditi betu i negativna je. 😪 Menga samo sto nije stigla, razvaljuje me trbuh, mislim da nema smisla ponavljati ju opet u petak tako da odustajem i od utrica.
Nikitta, koju uopce uputnicu da trazim za Corica i kako doci do njega u Petrovoj? Jel on radi u onoj gin ambulanti u Petrovoj, jel se prvo tamo treba ici ili s obzirom da sam u postupcima moram preko humane doci? Ja sam inace svoje postupke radila kod Skvorca preko HZZO-a.
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Ja sam danas na 11 dan nakon transfera (3dnevni) isla vaditi betu i negativna je. 😪 Menga samo sto nije stigla, razvaljuje me trbuh, mislim da nema smisla ponavljati ju opet u petak tako da odustajem i od utrica.
Nikitta, koju uopce uputnicu da trazim za Corica i kako doci do njega u Petrovoj? Jel on radi u onoj gin ambulanti u Petrovoj, jel se prvo tamo treba ici ili s obzirom da sam u postupcima moram preko humane doci? Ja sam inace svoje postupke radila kod Skvorca preko HZZO-a.
Nazalost ne, ako je beta 0 nema ju smisla ponavljati embrij se nije ugnjezdio..
Zao mi je.. Prestani s terapijom jer nema smisla trpati se bezveze utrogestanom bolje da menga dodje sto prije.. To oni daju uputnicu za 2 puta ukoliko je beta pozitivna da se ponovi za 2 dana inace nema smisla ako je 0...
Zao mi je,bit ce bolje drugi puta 🙏
Nina985, zao mi je
lucija07, ima nas jos, samo ja tako negativne pisam....mislim se, mozda se u toku dana nesto desilo pa pokaze potitivno pa nakraju napravim po 3-4 testa 🙈. Moram si nac neki drugi hobi
Ivanaxx sretno ujutro i obavezno javi kako je proslo.
Meto, kad je transfer?
Ja sam se pocela bost u poned. Sad cekam prvi UZV
Nina985, zao mi je
lucija07, ima nas jos,samo ja tako negativne pisam….mislim se, mozda se u toku dana nesto desilo pa pokaze potitivno pa nakraju napravim po 3-4 testa 🙈. Moram si nac neki drugi hobi
Ivanaxxsretno ujutro i obavezno javi kako je proslo.
Meto, kad je transfer?
Ja sam se pocela bost u poned. Sad cekam prvi UZV
Hahaha onda dobro😂😂😂
A imam i ja jedno 50 testova 0..pa trazim sjenu po svim kutevima rekoh mozda se pojavi...
Pa ponovnim rekoh mozda sad bude😂😂
Lovim sjene po dvoru😜🙊🙊🤷♀️💆♀️💆♀️💆♀️
Sad mi lakse sestro po testovima daj pet🤣🤣🤣🖐️😜😂😂😂
Budes i ti popiskila plus.. Pa ces onda tek mislit da si luda i da ne vidis dobro da test ne valja pa ga onda tek MORAS ponovit😂😂😂
Nina985 zao mi je sto ovaj put nije uspjelo. Držim fige za idući 🤞
Lucija07 ovi tvoji testovi bas brzo i jako tamne😍😍
Ivanaxx sretno sutra🤞😊
Bozma sretno u ovom postupku 🥰🤞
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Nina985 zao mi je sto ovaj put nije uspjelo. Držim fige za idući 🤞
Lucija07 ovi tvoji testovi bas brzo i jako tamne😍😍
Ivanaxx sretno sutra🤞😊
Bozmasretno u ovom postupku 🥰🤞
Kazem ja.. Ti su najbolji.. A jeftini
Miss1502 bila sam jucer kod njega na pregledu u cito, a prije toga sam bila u Obada kod njega i to lani u 10.mjesecu.
Tako da radi radi i to duze vrijeme. U cito ti je utorkom.
Da li u cita radi i IVF?? Nisam znala za to...nedavno ga je jedna moja poznanica pitala jel radi igdje privatno i rekao je da nije pa sam sad bas iznenađena ...a dobro- hvala na informaciji...
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Miss1502 ne znam jeli privatno radi i ivf. Nazovi sutra cito pa ih mozes pitati.
Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
05/19 fet, beta 0 polik.Cito
**od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
23.01.21. AIH
Lucija ti tvoji testovi naočigled tamne tokom dana jbt 😱👏🏼😂 pa beta je bit ogromna 🤞❤️
Tuma čestitam! Sad treba docekat uzv 😉
Meto oooo definitivno se onda idemo napit! Ma ne napit, nego oduzet!!! Nikitta? 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji