Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Rujan 2020. 20:44

Tuma, palo mi na pamet, kako je dobro da si isla u dansku na konzultacije. Na kraju ti je uspjelo sa protokolom kojeg su oni predlozili. Jesi mozda vadila FSH pred ovaj uadnj i postupak? Meni je sad bio samo 5, nikad u ovih par godina otkako vadim fsh mi nije bio ispod 10

23. Rujan 2020. 20:44

Blacky89

Lucija ti tvoji testovi naočigled tamne tokom dana jbt 😱👏🏼😂 pa beta je bit ogromna 🤞❤️
    Tuma čestitam! Sad treba docekat uzv 😉
    Meto oooo definitivno se onda idemo napit! Ma ne napit, nego oduzet!!! Nikitta? 😂😂

Imala sam ja vec tako taman test 5 dan blastice i 10 dan bila cca 500 tako da ne cudi me to ali nisam znala da to skace tako tokom dana.. Tad sam samo 1 na dan radila😂😂😂😂

AuroraB
    23. Rujan 2020. 20:51

MakiST daj nemoj zezat🤣
    E da Tuma, dobro se Bozma sjetila ovo za Dansku👍👍
    Lucija ja jedva čekam tvoju betu, to stvarno "opasno" tamni 😀

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

23. Rujan 2020. 20:55

MakiST

E Lucijaa jel bi mogli to bit twinsi? 😍 sad cemo gatat do bete 😂 joj svaka cast na tak ranom testiranju cure, jel mi vjerujete da sam ja toliko istraumatizirana tim testovima bila, da ni sad u trudnoci nisam pisnula jedan sto se kaze, za ‘uspomenu’ jer se plasim da nece pokazat plus 😂 (19TT)
    Samo sam te 2 bete napravila i to je to 🙈

😂😂😂😂😂😂
    Cuj nju i sad se boji😂😂😂... 
    A ja nisam istraumatizirana neg testom jer sam na njih navikla cudno mi kad je pozitivan 😜🤣😂😂😂😂
    Ne moze se to znat ni po beti a kamoli testu
    TO cu morat cekat ultrazvuk, ali ne bi imala nista protiv 2 bebice💓💓🤗... 

• Passiflora
    23. Rujan 2020. 21:06

Pozdrav svima,
    ima li nekoga da je možda imao povišen OGTT prije IVF postupka? Moji rezultati su:
    0 min 5.8 mmol/L, ref. vr. <5.1
    120 min 5.2 mmol/L, ref. vr. <8,5

Nitko mi zapravo nije objasnio koji je postupak kad prikupim sve nalaze, javljam se sestrama na onaj e-mail (Petrova je u pitanju) pa mi one zakažu još jedan dogovor kod doktora koji me počeo voditi na konzultacijama? Igrom slučaja imat ću tek sutra sve nalaze, doktor mi radi petkom, postupak je zakazan u 10.mj, a mjesečnicu očekujem oko 3.10.
    Hoće li biti vremena za sve?

Tuma
    23. Rujan 2020. 21:24

Bozma

Tuma, palo mi na pamet, kako je dobro da si isla u dansku na konzultacije. Na kraju ti je uspjelo sa protokolom kojeg su oni predlozili. Jesi mozda vadila FSH pred ovaj uadnj i postupak? Meni je sad bio samo 5, nikad u ovih par godina otkako vadim fsh mi nije bio ispod 10

Da, vidiš i meni je to palo na pamet. Stvarno je uspjelo na način kako su oni predložili,  a k tome još je dobro što je dr uopće dala protokol koji sam ja predložila... super se sve posložilo... e nisam,  nisam ga vadila od 2.mj uopće... 
    Pa to je super da ti je tako nizak. A i ona biokemijska pokazuje da ti se nešto događa i zakuhava.  Stvarno vjerujem da bi ovaj mogao biti uspješan 🤞🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    23. Rujan 2020. 21:29

Nikitta

Nina985 joj jako mi je žao, znam koliko boli neuspjeh, i još ti mora doći odurna, bolna menga. Drži se 😤 Ćorićti sad petkom dolazi na humanu u Petrovoj, tako da sam ja preko ove uputnice za postupak koji mi je otkazan (a vrijedi mi D1 godinu dana) sad kod njega naručena u petak, inače da, naručiš se kod njega na ginekologiji Petrova, ili odeš privatno, radi svaka 2 tjedna u bolnici Agram.
    Meto i Blacky89 pošto mi je korona kriza (izolacija) smanjila toleranciju alkohola na minimum, bit će lako napit se. Bar neka dobra vijest, obzirom da mi je prije korone trebao kamion cuge da se olešim 🙈😂 Curke, nećete vi smjeti pit narednih 2 godine kad vam se sad prime bebe. 😻
    Bozma joj dobro si spomenula. Meni to skroz promaklo, Tuma bila si u Danskoj? Kakav je to protokol koji su oni predložili?

Da, oni su mi rekli da oni ne bi išli s blagim, vec punim stimuliranim i da ne bi koristili gonale,  vec menopur jer je menopur kombinacija lh i fsh i smatraju da bi kod mene taj protokol bolje upalio... i eto,  očito je 😅 ne znam je li to sreća ili je stvarno do toga. Ja sam to rekla dr i ona je rekla: A ne znam... kako god hoćete,  ako vi tako želite,  probat ćemo.... 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

23. Rujan 2020. 22:01

Ja sam bila na konzultacijama kod Radoncica.. Ono sto se meni nije svidjelo je sto on da papir na kojem pise ne sjecam se sad od rijeci do rijeci uglavnom :2dc poceti s gonalima, puregonom, menopurom.. Ja ga pitam kako to.. On kaze sve je to isto kupite sto je jeftinije.. I fakat covjek ima isprintanu sprancu na kojoj to pise i svima isto, dakle sam si biras lijek.. Onak ipak sam od jednog kakti vrhunskog mpo liječnika vise ocekivala.. Uostalom i sama znam da nisu svi lijekovi isti eto njemu jesu i nek si kupim sto je jeftinije🙄.... 

24. Rujan 2020. 00:21

lucija07

MakiST

E Lucijaa jel bi mogli to bit twinsi? 😍 sad cemo gatat do bete 😂 joj svaka cast na tak ranom testiranju cure, jel mi vjerujete da sam ja toliko istraumatizirana tim testovima bila, da ni sad u trudnoci nisam pisnula jedan sto se kaze, za ‘uspomenu’ jer se plasim da nece pokazat plus 😂 (19TT)
    Samo sam te 2 bete napravila i to je to 🙈

😂😂😂😂😂😂
    Cuj nju i sad se boji😂😂😂…
    A ja nisam istraumatizirana neg testom jer sam na njih navikla cudno mi kad je pozitivan 😜🤣😂😂😂😂
    Ne moze se to znat ni po beti a kamoli testu
    TO cu morat cekat ultrazvuk, ali ne bi imala nista protiv 2 bebice💓💓🤗…

Blage ti seeee hahahahha
    Ja bi isto radila 5 dnevno da sam ikad vidila ikakvu sjenu. Moj ni nakon 5 sati kad ga izvadim iz smeća (kad znam da ne vridi šta god pokaže) nema drugu crtu 😂

24. Rujan 2020. 06:21

Sad mi lakse kad cujem da nisam jedina koja po nekoliko puta na dan radi test, proučava pod svim kutevima ima li sjene, bacim pa vadim iz smeća rekoh mozda se predomislio😂😂.
    Onda napravim novi za svaki slucaj mislim si mozda  je narasla beta malo😂😂😂... 
    E jutros nisam radila test, ZASAD🙊.. 
    Trudit cu se jedan dan preskociti💆‍♀️😂😂. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.