Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    23. Rujan 2020. 14:38

Curee dragee hvaaala svima od❤️ i idemo hrabro i nadamo se ok od danas na godisnjem pa ce onda bolovanjee😁 
    Lucija07 vaaaouu zenoo baas se dobroo tamnee  bas mi je drago tako sam sretna❤️ i ovaj put vjerujem da ce biti dobro i molim jakoo🙏 
    Tumaa istooo savrsenooo presretna sam suuper betaa bravooo🎉❤️
    Ticky neznsm jesam dobro oznacils zao mi je jako i samo hrabro naprijed🙏😘
    Nikitta draga osjecaj neopisiv a nije mi ni zvuk pustila dovoljno titraje sta mi je pokazalaa zelim da sta prije dozivis taj osjecaj molim za to posebnoo🙏😘❤️
    Svima ostalima koje cekaju iscekju svu srecu zelim🙏❤️
    Sve koje ste umorne i razocarane samo hrabro do zadnjeg atoma snage iza tame uvjek dodje svijetloo🌄

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

23. Rujan 2020. 14:40

Nikitta

TiKi92neću te tješiti da si “mlada i da stigneš”, jer endometrioza, osim js, uništava i godine. Želim ti reći da dobro razmišljaš, još jednom probajte, pa odmor. U tom odmoru se konzultiraj s doktorima da možda budeš na kontraceptivima, jer meni je bolest od stimulacije po-di-vlja-la. Sretno 😍
    Blacky89 mora jebemu sve, sedam je sretan broj i to je to! 😄
    lucija07 koliko ja znam, testovi se ne bi trebali radit s ranojutarnjim urinom (tipa 5 ujutro), navodno su koncentracije beta hcg oko 10h. Ali ti svakako imaš crtice lijepe, neka je sad to to do kraja 🥰
    Lucy Lou naša Belaaa koja je jučer prijavila da imaju srčeko, je ostala trudna u prirodnjaku.
    Maja555 ja sam skoro sve navedeno isto pila (identično!), meni je smanjilo cistu s 7 cm na 1 cm, ali na kraju su mi rekli da to nikad nije bio endometriom, jer on nema šanse da se smanji. To mi se sad Keckstein u Austriji rekao. Jedino nisam pila Jadrankinu otopinu, ali uzimala sam alge za jod + selen i sve ostalo. No, nema meni pomoći, ja moram pod nož. 😧 Problem s endometriozom je, to što je ovi u HR vide na jajniku, i kaźu ma dobro 3 cm, nije to strašno, a često ona bude po zdjelici, crijevima, jajovodima i radi kaos godinama. Ja sam godinama išla u stimulirane jer kao imam endometriome od par cm na jajnicima, i sad je to par cm, ali tek mi je Keckstein dijagnosticirao endometriozu IV. stadija po crijevima, da sad moram odrezat 6 cm rektosigmoida. Dobro se informirajte i pratite svoju bolest.

Vjeruj ove testove sam ja doktorirala kao i ti endometriozu😂😂😂..
    Nema kad ih nisam radila, od 5 ujutro do 5 navečer 

23. Rujan 2020. 14:46

https://ibb.co/HBkQLWM
    Sad sam isla ponovit😂😂
    Ne smijem ja njih imat doma moj Boze.. Sad jos 7 dana do bete.. Nema kod tog testa veze jutro vecer prvo ili 51 pisanje... 

23. Rujan 2020. 14:47

Belaaa

Curee dragee hvaaala svima od❤️ i idemo hrabro i nadamo se ok od danas na godisnjem pa ce onda bolovanjee😁
    Lucija07 vaaaouu zenoo baas se dobroo tamnee bas mi je drago tako sam sretna❤️ i ovaj put vjerujem da ce biti dobro i molim jakoo🙏
    Tumaa istooo savrsenooo presretna sam suuper betaa bravooo🎉❤️
    Ticky neznsm jesam dobro oznacils zao mi je jako i samo hrabro naprijed🙏😘
    Nikitta draga osjecaj neopisiv a nije mi ni zvuk pustila dovoljno titraje sta mi je pokazalaa zelim da sta prije dozivis taj osjecaj molim za to posebnoo🙏😘❤️
    Svima ostalima koje cekaju iscekju svu srecu zelim🙏❤️
    Sve koje ste umorne i razocarane samo hrabro do zadnjeg atoma snage iza tame uvjek dodje svijetloo🌄

Hvala 🙏🙏🙏💓💓💓💓

• LucyLou
    23. Rujan 2020. 15:04

Nikitta, postupak u IVF Poliklinici mi vodi dr. Maricic. Cekamo da dobijem mengu koje eto, kad zelis nema,  a kad ne zelis se ukaze bez problema 😂
    Lucija07, ja definitivno vidim da crtica tamni i drzim fige da se mrvica cvrsto ulovila 😊🤞
    Tuma, cestitke na sjajnoj beti! 😉

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

• LucyLou
    23. Rujan 2020. 15:33

Nikitta, zaboravih napisati da je prof.Simunic odradio sa mnom inicijalne konzultacije, odredio terapiju za stimulaciju i dodatne pretrage u smislu histeroskopije i scratchinga, a onda je pred punkciju preuzeo sve dalje dr. Maricic i on me sada vodi dalje...

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

Meto
    23. Rujan 2020. 15:50

Tuma bravo za duplanje😍 Sad lagano cekati uzv i srceko🤞
    Cure sa endometriozom sretno do kraja i da pobijedite tu nevidljivu vjesticu koja razara 💞
    Majo vratila si se, sretno, Mrsic je odlican🤞
    Blacky mora nam biti uspjesno☝️ U slucaju da ne idemo za Zg i napiti se sa Nikittom 🙆
    Lucija prava crta, ovaj put ce biti uspjesno, pogle koliko cura navija za vas🤗

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

🍀🐞MISS🐞🍀
    23. Rujan 2020. 16:11

Maja555 kazes da si bila u Mršića privatno?!?! Zar on radi igdje privatno? Koliko ja znam samo je u rodilištu...

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

23. Rujan 2020. 16:12

Ivanaxx

Sad sam i sebi dosadna, ali može li ovulacija nastupit i prije '36 sati od štoperice', jer mene sad baš jako bole jajnici, i ne žalim se radi boli nego me strah da je to to, a rečeno je da on mora apstinirati 3 do …….

Ne brini za folikule, to smo sve tu u jednom pitale, hoce li puknut prije. Nece, sigurno primas orgalutran pa nema sanse da puknu. I ja sam kod njih bila 2 postupka i moram priznat da mi je tamo bilo najbolje. Dr Š mi je radio drugu punkciju, nista nisam osjetila. Embriolog isto super, sutradan te nazove i sve objasni. Pusta Olivera dok je punkcija, pjevuse. Vec sam bila pisala, u Cito mi se nije svidjalo sto embriologa nikad nisam ni vidila ni cula, ma nije mi toliko ni do embriologa, ali eto da mi je bar doktor ili netko rekao 2-3 rijeci kakve su stanice, kakvi su embriji. To kad ides prvi put ti ne znaci nista, ali kad iza sebe imas toliko neuspjelih trasfera to ti znaci da mozes odlucit sta dalje. 
    Lucija07 znala sam ja da ces ti njega pisnit prije 😁

• maja555
    23. Rujan 2020. 16:28

miss1502

Maja555 kazes da si bila u Mršića privatno?!?! Zar on radi igdje privatno? Koliko ja znam samo je u rodilištu…

Privatno radi u poliklinika cito i obad.

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.