https://ibb.co/SVsY0gR
Jucer popodne i jutros..
Netko je pitao da cemo na meni testira kad se najranije moze vidjet crtica.. 4 dan blastice i to sa popodnevnim urinom..
Meni su u cetvrtak vratili 2 morule a jucer 5 dan pozitivan test.. To bi bio 4 dan blastice….
Ja sam bila za ta testiranja i vjerujem da bi i ranije bilo crtice da si radila test 😁 toliko se dobro vidi da mi se cini da bi ti i dan-dva prije sa jutarnjom nesto pokazalo.
Tuma 🙏 da beta bude dobra
Maja555 i ja sam dole ali ne kod tvog doktora. I za sad mi je bolje nego kod ovih nasih splitskih privatnika.
Sta je sa vuky, ona se prebacila na fejs, ima li novosti kod nje.
Sram me bilo reci ali i 3 dan sam imala sjenu ali ju nisam mogla uslikat😂😂😂😂😂😂😂
https://ibb.co/SVsY0gR
Jucer popodne i jutros..
Netko je pitao da cemo na meni testira kad se najranije moze vidjet crtica.. 4 dan blastice i to sa popodnevnim urinom..
Meni su u cetvrtak vratili 2 morule a jucer 5 dan pozitivan test.. To bi bio 4 dan blastice….
Ja sam bila za ta testiranja i vjerujem da bi i ranije bilo crtice da si radila test 😁 toliko se dobro vidi da mi se cini da bi ti i dan-dva prije sa jutarnjom nesto pokazalo.
Tuma 🙏 da beta bude dobra
Maja555 i ja sam dole ali ne kod tvog doktora. I za sad mi je bolje nego kod ovih nasih splitskih privatnika.
Sta je sa vuky, ona se prebacila na fejs, ima li novosti kod nje.
Sram me bilo reci ali i 3 dan sam imala sjenu ali ju nisam mogla uslikat😂😂😂😂😂😂😂
Tvoje bebe su ful napredne 😊
Kakva situacija je kada stavlja utrice??? Meni je nešto precudno, mekano, debelo
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Jesu vas zvali da vas obavijeste domkojed stadija su dosle stanice sta se tice razvijanja vracaju 3 ili5dan
Simba pa ne znam sto bih ti rekla.. Meni je skroz isto kod stavljanja.. Ne osjetim sad tu neku razliku...
U biti ja mislim da ja to sve nekako odradim automatski, ne osluškujem simptome itd itd... Eto danas me cak moram priznat malo boli trbuh ali pijem toliko tableta pa mislim da nije ni cudno.. Moram piti caj i jogurt...
Simba pa ne znam sto bih ti rekla.. Meni je skroz isto kod stavljanja.. Ne osjetim sad tu neku razliku…
U biti ja mislim da ja to sve nekako odradim automatski, ne osluškujem simptome itd itd… Eto danas me cak moram priznat malo boli trbuh ali pijem toliko tableta pa mislim da nije ni cudno.. Moram piti caj i jogurt…
Baš obrati pozornost kod idućih utrica..ja pijem magnezij direkt i to me spasi. Meni jučer i danas isti nešto ko bolno
1.postupak vinogradska beta 0
2.postupak molarna trudnoća
3.postupak beta 0
4.postupak jednojajčane trojke
Muž ima izrazito loš spermiogram, kod mene sve uredu
Jednojajčane trojke 💙💙💙
Ja sam od pola 6 budna od napetosti radi vađenja 2. bete 😅 držite fige da se lijepo podupla 🙏🙏🙏🤞🤞🤞
Sretno vam i da se podupla
Ja sam od pola 6 budna od napetosti radi vađenja 2. bete 😅 držite fige da se lijepo podupla 🙏🙏🙏🤞🤞🤞
Sretno vam i da se podupla
Joj držimo fige svim vadilicama bete
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Lucija, crtica lijepo tamni i neka samo nastavi tako :) ja mislim da su ti se obje uhvatile da se zato tako rano vec vidi crta. Drzim fige 🙏
Tuma, sretna i nek beta bude veeelika 🤞
Ne mora biti.. I prosli put sam imala 6 dan crtu tamnu bas i betu skoro 500 na 10 dan a jedan se primio… No da bih voljela voljela bih💓💓😂
Uhhh nakon svega samo da jedno vec primi u ruke🤗🙏
Da, zanimljivo je to sa betom. Kod mene su svi bili uvjereni da ih je dvoje, cak i doktor. A kad je vidio da je samo jedno, kaze on meni:ma i bolje da je jedno, sa blizancima su uvijek neke pizdarije 😂😂😂
Sretno svima koji danas nesto cekaju:dal test, dal betu il nesto trece 🤞🤞💪💪
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sretno svima i ja kažem 😂
Sutra mi je punkcija i lagano umirem od straha jer svi pričaju da jako boli, dosta trpim, ali me svejedno baaš strah..
E i netko je prokomentirao da nema neko bajno iskustvo sa splitskim privatnicima, zbog čega, jel postoji neki konkretan razlog, za nekoga posebno ili za sve. Ja sam u st privatno, ali sam tek ušla u cijelu priču pa nemam na osnovu čega niti steći dojam niti imam nekoga za usporedbu.
Drage lavice, dugo vas citam i evo, dosao je trenutak da vam se i ja pridruzim.😉
MM i ja pokusavamo vec duze, a prije nesto manje od 2 godine smo odlucili potraziti pomoc. Meni je desni jajovod teze prohodan, sve ostalo je u redu. Nakon neuspjesne AIH smo se odlucili na IVF i prije godinu dana odradili 1. stimulaciju. Dobili smo 12 oocita, 8 se oplodilo a 6 doslo do blastocista, od kojih su 3 bile vrlo dobre, a tri manje. Zbog pocetka hiperstimulacije mi je odgodjen svjezi transfer, par ciklusa poslije smo krenuli s FET: 1.FET u 11/2019 - beta 2.5; 2. FET 02/2020 - beta 4.5; 3. FET u 05/202O je endo bio tanak ali smo ga uspjeli zadebljati estrofemom. Beta 24.5, a ponavljanje za dva dana je pokazalo da se radilo o biokemijskoj trudnoci. Odmah smo odlucili nastaviti - odradiila sam i histeroskopiju i scratching endometrija, i drugu stimulacija u kojoj smo dobili 14 oocita. Ovaj put se oplodilo 9 js od kojih su tri dosle do stadija blastociste. Odmah smo isli u ET dvije super blastice, a treca je smrznuta. Dva tjedna kasnije - beta najniza do sada. Pocetkom mjeseca smo krenuli s pripremama za FET preostalog smrzlica medjutim, endometrij je bio dosta tanak. Pila sam estrofem, nakon par dana smo dodali i flaster Estramon, ja na svoju ruku i ciklu medjutim, 14. dc je endo jedva dogurao do 7,3mm da bi 16.dc pao na 6mm i na kraju smo odustali od transfera. To je bilo prije deset dana, menge jos nema, prosli cetvrtak navecer je krenulo sitno smedjarenje, trajalo do petka popodne i prestalo pa se pitam, da li je to to za mengu ovaj put? Jeste li vi imale slicna iskustva nakon estrofema?
Pozdrav, nemam iskustva s estrofemom, ali blaaago Vam se na broju jajnih stanica, barem imate priliku pokušavati, još i smrzlića imate. Meni se čini da je beznadno samo kad nema folikula i jajnih kao kod mene 😂
Sigurno netko ima iskustva i s estrofemom pa će Vam se javiti :)
Sortiraj odgovore
Najstariji