Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tuma
    23. Rujan 2020. 06:44

lucija07

https://ibb.co/SVsY0gR
    Jucer popodne i jutros..
    Netko je pitao da cemo na meni testira kad se najranije moze vidjet crtica.. 4 dan blastice i to sa popodnevnim urinom..
    Meni su u cetvrtak vratili 2 morule a jucer 5 dan pozitivan test.. To bi bio 4 dan blastice….

Tamni crtica 💕🤞 super napreduje 🥳

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    23. Rujan 2020. 06:45

TiKi92

Nikitta nemamo smrzlice, jako sam lose odreagirala na terapiju i dobili smo samo jednu jajnu stanicu… Iako je zametak bio kvalitetan, vracen je drugi dan i eto, nije se primilo. S obzirom na ishod, nisam se previse ni nadala… Nadam se da ce biti bolje drugi put… I sama znas kako je to kad endometrioza uvini svoje. No… Ne odustajemo, posebno jer sam vec bila trudna i nadomak svoje srece… Probat cemo jos jednom ove godine, a onda ako ne bude, malo odmora i za tijelo i za psihu…

Držim vam fige da uspije u idućem pokušaju 🤞💕 

👨 31 g, sve ok
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    Imamo Laru ❤

Tuma
    23. Rujan 2020. 06:47

Ja sam od pola 6 budna od napetosti radi vađenja 2. bete 😅 držite fige da se lijepo podupla 🙏🙏🙏🤞🤞🤞

👨 31 g, sve ok
    Imamo Laru ❤

• maja555
    23. Rujan 2020. 07:01

Miss1502 onda cemo skupa u Kbc i kod Mrsica. Vidim da smo i tu po godinama. Kakva su ti iskustva s KBC? Sljedeci put ides u stimulirani? Napisi mi sve :)

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

Samara
    23. Rujan 2020. 07:02

Lucija, crtica lijepo tamni i neka samo nastavi tako :) ja mislim da su ti se obje uhvatile da se zato tako rano vec vidi crta. Drzim fige 🙏
    Tuma, sretna i nek beta bude veeelika 🤞

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

23. Rujan 2020. 07:04

Tuma

Ja sam od pola 6 budna od napetosti radi vađenja 2. bete 😅 držite fige da se lijepo podupla 🙏🙏🙏🤞🤞🤞

Naravno da hoce🙏🌺💓

23. Rujan 2020. 07:06

Samara

Lucija, crtica lijepo tamni i neka samo nastavi tako :) ja mislim da su ti se obje uhvatile da se zato tako rano vec vidi crta. Drzim fige 🙏
    Tuma, sretna i nek beta bude veeelika 🤞

Ne mora biti.. I prosli put sam imala 6 dan crtu  tamnu bas  i betu skoro 500 na 10 dan a jedan se primio... No da bih voljela voljela bih💓💓😂
    Uhhh nakon svega samo da jedno vec primi u ruke🤗🙏

• Blacky89
    23. Rujan 2020. 07:18

Lucija crtica bas lijepo izgleda... bit ce sretno ovaj put, mora! 🍀
    Maja555 da, da sjećam se da smo se i prošle godine pratile... nadam se da ce biti srece ovaj put. 🤞🍀
    Nikitta 😂 bas si me nasmijala... nadam se i ja da je došao red na Meto i mene 😉 koliko se radujem postupku, toliko me sad vec i strah rezultata... pa valjda ce ovo bit sedma sreća 👏🏼😂

23. Rujan 2020. 07:52

lucija07

https://ibb.co/SVsY0gR
    Jucer popodne i jutros..
    Netko je pitao da cemo na meni testira kad se najranije moze vidjet crtica.. 4 dan blastice i to sa popodnevnim urinom..
    Meni su u cetvrtak vratili 2 morule a jucer 5 dan pozitivan test.. To bi bio 4 dan blastice….

Ja sam bila za ta testiranja i vjerujem da bi i ranije bilo crtice da si radila test 😁 toliko se dobro vidi da mi se cini da bi ti i dan-dva prije sa jutarnjom nesto pokazalo.
    Tuma  🙏 da beta bude dobra
    Maja555 i ja sam dole ali ne kod tvog doktora. I za sad mi je bolje nego kod ovih nasih splitskih privatnika.
    Sta je sa vuky, ona se prebacila na fejs, ima li novosti kod nje.

• LucyLou
    23. Rujan 2020. 07:55

Drage lavice, dugo vas citam i evo, dosao je trenutak da vam se i ja pridruzim. 😉
    MM i ja pokusavamo vec duze, a prije nesto manje od 2 godine smo odlucili potraziti pomoc. Meni je desni jajovod teze prohodan, sve ostalo je u redu. Nakon neuspjesne AIH smo se odlucili na IVF i prije godinu dana odradili 1. stimulaciju. Dobili smo 12 oocita, 8 se oplodilo a 6 doslo do blastocista, od kojih su 3 bile vrlo dobre, a tri manje. Zbog pocetka hiperstimulacije mi je odgodjen svjezi transfer, par ciklusa poslije smo krenuli s FET: 1.FET u 11/2019 - beta 2.5; 2. FET 02/2020 - beta 4.5; 3. FET u 05/202O je endo bio tanak ali smo ga uspjeli zadebljati estrofemom. Beta 24.5, a ponavljanje za dva dana je pokazalo da se radilo o biokemijskoj trudnoci. Odmah smo odlucili nastaviti - odradiila sam i histeroskopiju i scratching endometrija, i drugu stimulacija u kojoj smo dobili 14 oocita. Ovaj put se oplodilo 9 js od kojih su tri dosle do stadija blastociste. Odmah smo isli u ET dvije super blastice, a treca je smrznuta. Dva tjedna kasnije - beta najniza do sada. Pocetkom mjeseca smo krenuli s pripremama za FET preostalog smrzlica medjutim, endometrij je bio dosta tanak. Pila sam estrofem, nakon par dana smo dodali i flaster Estramon, ja na svoju ruku i ciklu medjutim, 14. dc je endo jedva dogurao do 7,3mm da bi 16.dc pao na 6mm i na kraju smo odustali od transfera. To je bilo prije deset dana, menge jos nema, prosli cetvrtak navecer je krenulo sitno smedjarenje, trajalo do petka popodne i prestalo pa se pitam, da li je to to za mengu ovaj put? Jeste li vi imale slicna iskustva nakon estrofema? 

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.