AuroraB da izdržim radni dan ali popodne mi je najgore.
Ugl od 20, 12 oplođenih i 6 petodnevnih blastica na ledu.
Ja imam operiran endometriom i neprohodne tube (uz jednu spontanu trudnoću, nažalost završila blightedom u 7. tjednu), kod mm sve i više no sjajno :)
Dvojajcane blizanke 🍒
Drage ženice, u kojem stanju konzumirate ciklu? Svježu, sok ili nešto treće? Hvala
Avama znam da je sok i da odmah mislis crnjak ali amo probati gledati pozitivno. Znaci jos je jako rano za to. . Pratila sam temu ovdje na forumu gdje nekoliko zenica dobilo visok rizik za down sindom i gdje je na jednom uzv-u bilo bilo drugacije mjerenje od drugog i neke su radile kasnije aminocentezu gdje se ispostavilo da su bebe zdrave. Svaka od tih zenica ima zdravu bebu pored sebe a cijelu trudnocu su provele u strahu i ocaju. Sigurno nije lako cuti tako nesto… ali sam sigurna da je ta beba je poslana sa razlogom💞 Znam da si svasta prosla i zelim ti svu srecu svijeta da je samo prerano mjerenje i da je stari uzv i da ta dr nema pojma. .
❤️
Hvala na ovim rjecima!
Pinkyfairdust cestitkee❤️🎉 urednu i skolsku zelim
Bozma tako sam se poveselila joj srce mi poskocilo ❤️ ali samo hrabro naprijed nesto se desava
Giny nema odistajanja do zadnje samo hrabro🙏❤️
Ako sam tkoga zaboravila cestitam 🎉❤️ svima koji cekaju beticu svu srecu🙏❤️ zelim😘
Ja se ok osjecam i dalje nemam nekih posebno simptoma nikako docekati taj ,22.9 i prvi ultrazvuk i samo da sve bude ok ida moja mrvica napreduje 🙏❤️ udjem tu i tamo popratim vas i sa svakom se suosjecam i uvjek ste mi u molitvama🙏❤️😘
Sad ce to, jos malo… Ali znamo kako ti je ❤❤
Da bas sam malo neroznaa znam nesmim biti dobro sta radim pa se malo zaokupim da naravno pazim se i nadam se da ce sve bitinok s obzirom da se beta lipo duplala🙏❤️ hvaala na podrsci svima vama , koliko covjek tako zarko zeli i sada samo da sve bude ok🙏❤️😘
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Drage ženice, u kojem stanju konzumirate ciklu? Svježu, sok ili nešto treće? Hvala
Bok Hope3, ja sam pila sok od cikle, kupila ga u bio dućanu. Ali znam i još ciklu narezati kao krumpiriće i peči tako u pećnici. Prije sam svježu ciklu miješala s mrkvom i jabukom i cijedila u sokovniku, ali to mi oduzme puno posla pa sam odustala.
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Pozdrav curke, bila sam jutros na inseminaciji, dobila utrogestan vaginalete 3x2, i za 3 tj vadit betu, zanima me da li odmah koristim te vaginalete, dobila sam 2 kutije,znaci za 10 dana,a rekli su mi u bolnici da ih koristim skroz do bete ili menge,ovisno sto prije dode :)
Chloe18 betu možeš već vaditi nakon 2 tjedna, bar sam ja tako radila nakon svake inseminacije po doktorovom naputku. Zaista ne moraš čekati 3 tjedna.
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
https://ibb.co/ZM9gbWk
Ma vidim da ste pisale o kinezima, evo sva tri sa sjenom šesti dan ciklusa, dakle nema govora o nekakvom početku trudnoće, uživo se jos bolje vidi. A kad sam bila trudna na visinu hcg-a od odprilike 20 je baš bila roze boje druga crtica i pojavila bi se u roku par sekundi. Tako da mislim da su ti kinezi generalno ok ali crtica mora biti u roku par sekundi.
Da odmah ih pocnes koristitii.. Ako ti ponestane, ides po novu turu
Hvala puno na odgovoru,nadam se da mi nece dugo trebat,ovo mi je sve novo i prvi put pa sam jos nadobudna na uspjeh iz prve 🙊
Tako je i meni, ali citajuci ovo sve. Ne zelim se puno zanosit, da se ne razocaram 🤔😕
Ja se nisam puno nadala sve do dns dok mi dokt nije rekla da su folikuli savrseni i da je odlicno tempirano sve,to mi je nekako dalo nadu,jer nas prob su samo usporeni spermici a znam da se cure boresa puno puno gorim situacijama pa mi je nekako ipak lakse za nadat se, a sad sve u Bozje ruke pa sta bude..al razocarat cu se svakako ako ne uspije koliko god se (ne) nadala..
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Sortiraj odgovore
Najstariji