Zene imam jedno malo glupo pitanje 🙈 ako je punkcija bila u ponedjeljak, a transfer u srijedu, vraćen mi je dvodnevni?
Danas ujutro me probudio tako neki ružan, depresivni osjećaj… dr je rekla da je bio predivan embrij, al nisu mi rekli ni koliko stanica, ni ništa…
Sto mislite kada najranije mogu raditi test? U pon mi je očekivana M i 2 tj od punkcije… Je li subota prerano? Probat cu izdržati sto dulje. Beta je tek iduci petak…
Ja mislim da je ok da škicneš u subotu na test... Po tome ispada da je star dva dana, ali neki mogu biti i malo napredniji/ brže se dijeliti... isto kako može biti i transfer blastice 6. dan.. Najgori je taj drugi tjedan čekanja, stvarno treba ostati pri zdravom razumu :) Mislim da sam negdje naišla na podatak da test najranije može pokazati 6dt blastociste i cca 8dt trodnevnog...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Cure moje evo mene s ne baš sjajnim vijestima. Beta 12dnt 19.7. Znam i sama da je to prenisko, doktor mi je rekao da je mogla biti i bolja i da ponovim u ponedjeljak. Malo mi je šok nakon 3 pozitivna testa.
A test je naravno pozitivan jer beta nije 0..malo mi je bila premala razlika u tamnjenju izmedju zadnja 2 dana ali mislila sam da je do slike ili se test nije dosta osušio i nisam htjela bit 'babaroga' 🙊…
To ti je 12 dan blastice ili?
12 dan trodnevnog
Hm… Niska je da necu lagati, toga si i sama svjesna… Ako imas zivaca prije bete ponovi test sutra preksutra, mora bit vidljivija razlika u tamnjenju ako beta raste inace je biokemijska😔…
A slušaj ili je biokemijska ili nije 😉👌 nadat ću se najboljem do ponedjeljka, pa kako bude. Mogla bih i testić koji popiškit, za svaki slučaj. Hvala tebi na odgovoru, ne brini, nisi babaroga,realna sam ja osoba. Malo me zajebaše oni testovi, al znam za drugi put 😉
🧔35, oligoasthenospermia 🤦🏻♀️34, AMH 5.96
9/2020- ICSI, beta 19.7, biokemijska 11/2020 novi postupak
Cito poliklinika
Giny, žao mi je :(
Isplači malo ako trebaš i naruči se za sljedeći postupak, nema druge! I ovo je dobar znak da se nešto krenulo događati…
Hvala ti, neću plakati, spremam treninge za skidanje ovog Utrogestan stomaka nakon ponedjeljka 👌 jela sam cijeli mjesec kao da sam već trudna, a ni ovi pusti hormoni nisu pomogli. 🙈 Treba mi malo odmora od ovoga svega.
Cito poliklinika
U petak ujutro mi je transfer, a jajnici me bas bole i jako sam napuhana. Jel to normalno? Nebudu mi valjda odgodili zbog bolU petak ujutro mi je transfer, a jajnici me bas bole i jako sam napuhana. Jel to normalno? Nebudu mi valjda odgodili zbog boli?
Ja nestručno odgovaram ''naravno da ne budu''napuhanost je valjda broj 1 kod postupaka. Možda te bole od aspiracije a i to je normalno.
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Pozdrav,
Prognozira mi se aspiracija najvjerojatnije u petak ili subotu, sutra mi je kontrola. Uglavnom na terapiji sam Gonal f300 i od 6dnc Cetrotide. I prethodni postupci su bili s Gonalima. Rodnica mi je nešto suša ali mi nakon mokrenja curi kao bjelanjak. Jel koja ima isto takve ''simptome'' u postupcima? Inače kod prirodnih ovulacija nikad nisam tako to imala, pa ne znam jel se to pripisuje dolasku ovulacije ili što je to.
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Cure moje evo mene s ne baš sjajnim vijestima. Beta 12dnt 19.7. Znam i sama da je to prenisko, doktor mi je rekao da je mogla biti i bolja i da ponovim u ponedjeljak. Malo mi je šok nakon 3 pozitivna testa.
A test je naravno pozitivan jer beta nije 0..malo mi je bila premala razlika u tamnjenju izmedju zadnja 2 dana ali mislila sam da je do slike ili se test nije dosta osušio i nisam htjela bit 'babaroga' 🙊…
12 dan trodnevnog
Hm… Niska je da necu lagati, toga si i sama svjesna… Ako imas zivaca prije bete ponovi test sutra preksutra, mora bit vidljivija razlika u tamnjenju ako beta raste inace je biokemijska😔…
A slušaj ili je biokemijska ili nije 😉👌 nadat ću se najboljem do ponedjeljka, pa kako bude. Mogla bih i testić koji popiškit, za svaki slučaj. Hvala tebi na odgovoru, ne brini, nisi babaroga,realna sam ja osoba. Malo me zajebaše oni testovi, al znam za drugi put 😉
A gle mozda pocne rasti nikad se ne zna.. Ja znam jednu divnu bebicu koja je curi 14 dan blastice bila jedva 50... Za 2 dana se utrostrucila! Bila joj 150 16 dan a 14 dan je skoro odustala od svega jer ipak je bila blastica i tako niska...
12 dan trodnevnog
A gle mozda pocne rasti nikad se ne zna.. Ja znam jednu divnu bebicu koja je curi 14 dan blastice bila jedva 50… Za 2 dana se utrostrucila! Bila joj 150 16 dan a 14 dan je skoro odustala od svega jer ipak je bila blastica i tako niska…
Ništa nije gotovo do ponedjeljka 🤞👍
Cito poliklinika
12 dan trodnevnog
A gle mozda pocne rasti nikad se ne zna.. Ja znam jednu divnu bebicu koja je curi 14 dan blastice bila jedva 50… Za 2 dana se utrostrucila! Bila joj 150 16 dan a 14 dan je skoro odustala od svega jer ipak je bila blastica i tako niska…
Ništa nije gotovo do ponedjeljka 🤞👍
Tako je! Mozda se mrva razbudi🤞🤩
U petak ujutro mi je transfer, a jajnici me bas bole i jako sam napuhana. Jel to normalno? Nebudu mi valjda odgodili zbog boli?
Puno odmora i tekucine!! Meni ti je trbuh nakon aspiracije bio veci nego sto mi je sad u 19tt, imala sam stvarno jake bolove, osjecaj kao da nosim kamenje u trbuhu. Otisla na hitnu gdje su naravno ustanovili hiper (dosta slobodne tekucine, tri puta uvecani jajnici od uobicajenog). Nakon toga se javila redovno na transfer gdje su mi izvadili krv i prema nalazu hormona i uzv-a i odradili transfer. Ako ti i odgode, nemoj bit tuzna radi toga.. Meni je taj svjezi transfer bio neuspjesan, a odmah nakon toga je FET bio uspjesan 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji