Da odmah ih pocnes koristitii.. Ako ti ponestane, ides po novu turu
Hvala puno na odgovoru,nadam se da mi nece dugo trebat,ovo mi je sve novo i prvi put pa sam jos nadobudna na uspjeh iz prve 🙊
Ako ti uspije onda ce ti itekako dugo trebati, najmanje do 3 mjeseca trudnoce, tako da.. Nadaj se da ce ti dugo trebati🤞🙂😄
Ajmeeeee sta stvarno?😨😨 Znaci kuhana i pečena s njima, sad si me malo sokirala,ja mislila da prestajem s njima svakako kad dode m il' kad bude poz beta kad ono sok i nevjerica xd okej onda se nadam da Ce mi trebat,hvala na info 😊😁
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
https://ibb.co/gtKnGfM
Ja sam na tim testovima okom sokolovim na ova dva uocila sjenu sjenine sjene..
I kad se stavi na crno bijelu rezoluciju (ne pitajte otkud mi i ta ideja😂😂😂😂) vide se sjene...
Pozdrav curke, bila sam jutros na inseminaciji, dobila utrogestan vaginalete 3x2, i za 3 tj vadit betu, zanima me da li odmah koristim te vaginalete, dobila sam 2 kutije,znaci za 10 dana,a rekli su mi u bolnici da ih koristim skroz do bete ili menge,ovisno sto prije dode :)
Chloe18 betu možeš već vaditi nakon 2 tjedna, bar sam ja tako radila nakon svake inseminacije po doktorovom naputku. Zaista ne moraš čekati 3 tjedna.
Pa bilo mi je cudno zasto 3 tjedna al su mi rekli da je brevactid na bazi hcg pa ako se ide ranije postoji mogućnost da bude lazno pozitivna, pa je kao sigurnije za 3tjedna ic
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Hvala puno na odgovoru,nadam se da mi nece dugo trebat,ovo mi je sve novo i prvi put pa sam jos nadobudna na uspjeh iz prve 🙊
Tako je i meni, ali citajuci ovo sve. Ne zelim se puno zanosit, da se ne razocaram 🤔😕
Ja se nisam puno nadala sve do dns dok mi dokt nije rekla da su folikuli savrseni i da je odlicno tempirano sve,to mi je nekako dalo nadu,jer nas prob su samo usporeni spermici a znam da se cure boresa puno puno gorim situacijama pa mi je nekako ipak lakse za nadat se, a sad sve u Bozje ruke pa sta bude..al razocarat cu se svakako ako ne uspije koliko god se (ne) nadala..
Aa zeno puno sricee ti zelim. Sad nam ne ostaje mista drugo mego mirovat i pazit na sene. Pa sta Bog da. Aaaa bit ce to sve dobro ❤️❤️😁🤞🤞🙏
🤍
I kad se stavi na crno bijelu rezoluciju (ne pitajte otkud mi i ta ideja😂😂😂😂) vide se sjene…
😂😂😂😂😂 aj lakse mi je kad znam da nisam jedina, osim ovih crno bijela rezolucija koristim i ona pojacavanja boje, izostravanja i sve ono sta se nudi kad uredjujes sliku. Umjesto da samo pitam muza, on odmah baci pogled i kaze: ne gledaj vise nema nista 😂
I kad se stavi na crno bijelu rezoluciju (ne pitajte otkud mi i ta ideja😂😂😂😂) vide se sjene…
😂😂😂😂😂 aj lakse mi je kad znam da nisam jedina, osim ovih crno bijela rezolucija koristim i ona pojacavanja boje, izostravanja i sve ono sta se nudi kad uredjujes sliku. Umjesto da samo pitam muza, on odmah baci pogled i kaze: ne gledaj vise nema nista 😂
😂😂😂😂😂😂😂😂
Suti moj vec ima fobije od testova..
Skrivecki ih uvijek radim😂😂😂😂
Uglavnom sutra imam transfer a danas sam vec kupila 3..za pocetak😂😂
Mozda vec preksutra pocnem pisat po njima😂😂😂😂
Dakle 🙊🙊🙊🙊🙊
Ako ti uspije onda ce ti itekako dugo trebati, najmanje do 3 mjeseca trudnoce, tako da.. Nadaj se da ce ti dugo trebati🤞🙂😄
Ajmeeeee sta stvarno?😨😨 Znaci kuhana i pečena s njima, sad si me malo sokirala,ja mislila da prestajem s njima svakako kad dode m il' kad bude poz beta kad ono sok i nevjerica xd okej onda se nadam da Ce mi trebat,hvala na info 😊😁
I meni je prvi put,pa jos uvijek nisan upucena u sve. Znaci ukoliko bude srice, utrogestan je sigurmo 12tj. Iii ako moze cure,netko ko je vec prosao sve, kako se pomasati nakon transfera. Meni je receno kao samo taj dan mirovati, ostalo se ponasati normalno 🤔😕
🤍
Na svima se vidi sjena, a trudnoće nema sigurno jer su mi jucer prosle stvari a testovi su od danas. Dakle dok ne bude roza crta u roku par sekundi mislim da analiziranje nema smisla, da je to više izluđivanje🤣🤣🤣
Na svima se vidi sjena, a trudnoće nema sigurno jer su mi jucer prosle stvari a testovi su od danas. Dakle dok ne bude roza crta u roku par sekundi mislim da analiziranje nema smisla, da je to više izluđivanje🤣🤣🤣
😂😂😂😂😂😂😂👍
Sortiraj odgovore
Najstariji