Bozma, kao što Nikitta kaže, to je znak da ti se maternica probudila i nadajmo se da će od sada krenuti na bolje!
Avama, nek ti Bog da snage da smireno dočekaš Nifty i da se pokaže sve u redu...
Nekim ljudima život baš neda da stvari idu kao po špagi. :(
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Cure prarim vas cijelo vrijeme. Moram s vama podijeliti moji tugu. Jucer 10 tjedana (na kaju priodne trudnoce) dodjem na pregled iprvi sve super, bebica zivahna i onda mi dr kaze da je nuhalni nabor 1.8mm
Kao da je povecan i da to nije dobro. Moj dr je na god. I zvala sam ga poludio je da zasto je ona to uopce mijerila u 10 tjednu. Tako da sam ja sad u soku i da sam cijelu noc imala migrenu. Rekla mi je da idem na biopsiju korionskih resica. Ili prvi nifty ili panorama.
Sad mora. Cekati slijedeci tjedan za uzv, ali ne znam kako cu prezivjeti
Prerano je to mjereno. Napravi nifty ili panoramu. Nifty u Breyeru ti bude za 5-10 dana navodno gotov
"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."
Ima li veze ako sam istisnula malo menopura kad sam pokusala izbaciti zrak? Kak mi je bilo prvo samodavanje strah me da nisam sad sve zeznula s tim, toliko mi se ruka tresla i kao lagano sam stisnula, a umjesto zraka mi izletio mali mlaz lijeka 🙈 ne znam ni procijeniti, ali umjesto 225 mozda sam ubrizgala 190 😕
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Ima li veze ako sam istisnula malo menopura kad sam pokusala izbaciti zrak? Kak mi je bilo prvo samodavanje strah me da nisam sad sve zeznula s tim, toliko mi se ruka tresla i kao lagano sam stisnula, a umjesto zraka mi izletio mali mlaz lijeka 🙈 ne znam ni procijeniti, ali umjesto 225 mozda sam ubrizgala 190 😕
Nema veze,meni se isto dogodilo sa pergovarisom prosli tj i sve je bilo uredu 😁
🤍
U petak ujutro mi je transfer, a jajnici me bas bole i jako sam napuhana. Jel to normalno? Nebudu mi valjda odgodili zbog boli?
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Cure moje evo mene s ne baš sjajnim vijestima. Beta 12dnt 19.7. Znam i sama da je to prenisko, doktor mi je rekao da je mogla biti i bolja i da ponovim u ponedjeljak. Malo mi je šok nakon 3 pozitivna testa.
🧔35, oligoasthenospermia 🤦🏻♀️34, AMH 5.96
9/2020- ICSI, beta 19.7, biokemijska 11/2020 novi postupak
Cito poliklinika
Cure moje evo mene s ne baš sjajnim vijestima. Beta 12dnt 19.7. Znam i sama da je to prenisko, doktor mi je rekao da je mogla biti i bolja i da ponovim u ponedjeljak. Malo mi je šok nakon 3 pozitivna testa.
A test je naravno pozitivan jer beta nije 0..malo mi je bila premala razlika u tamnjenju izmedju zadnja 2 dana ali mislila sam da je do slike ili se test nije dosta osušio i nisam htjela bit 'babaroga' 🙊...
To ti je 12 dan blastice ili?
A test je naravno pozitivan jer beta nije 0..malo mi je bila premala razlika u tamnjenju izmedju zadnja 2 dana ali mislila sam da je do slike ili se test nije dosta osušio i nisam htjela bit 'babaroga' 🙊…
12 dan trodnevnog
🧔35, oligoasthenospermia 🤦🏻♀️34, AMH 5.96
9/2020- ICSI, beta 19.7, biokemijska 11/2020 novi postupak
Cito poliklinika
A test je naravno pozitivan jer beta nije 0..malo mi je bila premala razlika u tamnjenju izmedju zadnja 2 dana ali mislila sam da je do slike ili se test nije dosta osušio i nisam htjela bit 'babaroga' 🙊…
12 dan trodnevnog
Hm... Niska je da necu lagati, toga si i sama svjesna... Ako imas zivaca prije bete ponovi test sutra preksutra, mora bit vidljivija razlika u tamnjenju ako beta raste inace je biokemijska😔...
Giny, žao mi je :(
Isplači malo ako trebaš i naruči se za sljedeći postupak, nema druge! I ovo je dobar znak da se nešto krenulo događati...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji