Drage ženice, u kojem stanju konzumirate ciklu? Svježu, sok ili nešto treće? Hvala
Bok Hope3, ja sam pila sok od cikle, kupila ga u bio dućanu. Ali znam i još ciklu narezati kao krumpiriće i peči tako u pećnici. Prije sam svježu ciklu miješala s mrkvom i jabukom i cijedila u sokovniku, ali to mi oduzme puno posla pa sam odustala.
Hvala na odgovoru. 🤗 Jučer mi je bila punkcija, endometrij je bio 9. Ne znam dali mi je potrebno, ali kontam da mi nema što naškoditi koji put da popijem do transfera.
https://ibb.co/gtKnGfM
Ja sam na tim testovima okom sokolovim na ova dva uocila sjenu sjenine sjene..
I kad se stavi na crno bijelu rezoluciju (ne pitajte otkud mi i ta ideja😂😂😂😂) vide se sjene…
😂😂😂😂😂 aj lakse mi je kad znam da nisam jedina, osim ovih crno bijela rezolucija koristim i ona pojacavanja boje, izostravanja i sve ono sta se nudi kad uredjujes sliku. Umjesto da samo pitam muza, on odmah baci pogled i kaze: ne gledaj vise nema nista 😂
Na svima se vidi sjena, a trudnoće nema sigurno jer su mi jucer prosle stvari a testovi su od danas. Dakle dok ne bude roza crta u roku par sekundi mislim da analiziranje nema smisla, da je to više izluđivanje🤣🤣🤣
😂😂😂😂😂😂😂👍
Ali na muller testovima nije tako, napravila sam ih vec sigurno 100 😂😂😂
Nema nikakvih sjena ako nema trudnoce,biokemijske ili prave, ni najmanje sjene...
Drzim se ja njih😂
Angribird, istina je, kad nesto ima vidi se odmah i moze se bez problema fotografirat i crta ima boje, nije samo sjena.
Lucija07 e pa neka ti onda za koji dan pokaze crtu za koju ti nece trebat filteri i uredjivanje fotografija. Sretno sutra
Da odmah ih pocnes koristitii.. Ako ti ponestane, ides po novu turu
Hvala puno na odgovoru,nadam se da mi nece dugo trebat,ovo mi je sve novo i prvi put pa sam jos nadobudna na uspjeh iz prve 🙊
Ako ti uspije onda ce ti itekako dugo trebati, najmanje do 3 mjeseca trudnoce, tako da.. Nadaj se da ce ti dugo trebati🤞🙂😄
Ajmeeeee sta stvarno?😨😨 Znaci kuhana i pečena s njima, sad si me malo sokirala,ja mislila da prestajem s njima svakako kad dode m il' kad bude poz beta kad ono sok i nevjerica xd okej onda se nadam da Ce mi trebat,hvala na info 😊😁
I meni je prvi put,pa jos uvijek nisan upucena u sve. Znaci ukoliko bude srice, utrogestan je sigurmo 12tj. Iii ako moze cure,netko ko je vec prosao sve, kako se pomasati nakon transfera. Meni je receno kao samo taj dan mirovati, ostalo se ponasati normalno 🤔😕
Dobro su ti rekli! Samo nemoj dizat bas nest tesko. Ja sam samo prvi dan odmarala i odmah se vratila na posao(radim u jednom ducanu) i sve radila ko i inace i evo, trudna!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Mila2311, Hej ma sve normalno... ja sam orije transfera drmnila jedan normabel pa me nakon transfera to oborila, spavala sam 2,3 sata i nakon toga vec sjela u auto i krenila za doma (400 km od zga) i sutradan isla radit... i evo imamo pozitivnu betu 🤗
Ja AMH 13, MM Oligo
12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗
5.2021. Stigao 👶🏼❤️
1.2023. novi FET, beta ➖
3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
9.2023. FET, beta ➖
11.2023. FET
Angribird, istina je, kad nesto ima vidi se odmah i moze se bez problema fotografirat i crta ima boje, nije samo sjena.
Lucija07 e pa neka ti onda za koji dan pokaze crtu za koju ti nece trebat filteri i uredjivanje fotografija. Sretno sutra
Govorim cijelo vrijeme o ovim kinezima sa alija. I meni su opsesija, narucim po 100kom za nekih 50ak kn, stvarno bih trebala prestati s tim🙄🙄🙄. Mullerovi vjerujem da ne daju sjene. Ali i ovi kinezi su ok kad je trudnoca u pitanju jer odmah poroze. Meni je bio vidljivo roz u roku 3 sek na 8 dana nakon transfera trodnevnog.
Hvala puno na odgovoru,nadam se da mi nece dugo trebat,ovo mi je sve novo i prvi put pa sam jos nadobudna na uspjeh iz prve 🙊
Tako je i meni, ali citajuci ovo sve. Ne zelim se puno zanosit, da se ne razocaram 🤔😕
Ja se nisam puno nadala sve do dns dok mi dokt nije rekla da su folikuli savrseni i da je odlicno tempirano sve,to mi je nekako dalo nadu,jer nas prob su samo usporeni spermici a znam da se cure boresa puno puno gorim situacijama pa mi je nekako ipak lakse za nadat se, a sad sve u Bozje ruke pa sta bude..al razocarat cu se svakako ako ne uspije koliko god se (ne) nadala..
Aa zeno puno sricee ti zelim. Sad nam ne ostaje mista drugo mego mirovat i pazit na sene. Pa sta Bog da. Aaaa bit ce to sve dobro ❤️❤️😁🤞🤞🙏
Hvala,i tebi također :) mislim da smo napravili sve sta smo mogli i jedino sta mozemo sad je nadat se, a pozitiva ne moze skodit 🥰 jedino ne znam ko Ce cekat tolko dugo :s kakva je kod tebe situacija,u kojoj si ti fazi?
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Ako ti uspije onda ce ti itekako dugo trebati, najmanje do 3 mjeseca trudnoce, tako da.. Nadaj se da ce ti dugo trebati🤞🙂😄
Ajmeeeee sta stvarno?😨😨 Znaci kuhana i pečena s njima, sad si me malo sokirala,ja mislila da prestajem s njima svakako kad dode m il' kad bude poz beta kad ono sok i nevjerica xd okej onda se nadam da Ce mi trebat,hvala na info 😊😁
I meni je prvi put,pa jos uvijek nisan upucena u sve. Znaci ukoliko bude srice, utrogestan je sigurmo 12tj. Iii ako moze cure,netko ko je vec prosao sve, kako se pomasati nakon transfera. Meni je receno kao samo taj dan mirovati, ostalo se ponasati normalno 🤔😕
Dobro su ti rekli! Samo nemoj dizat bas nest tesko. Ja sam samo prvi dan odmarala i odmah se vratila na posao(radim u jednom ducanu) i sve radila ko i inace i evo, trudna!
Znaci norm sve radis, pitam jer i ja radim u ducanu, rekla je dokt da mi moze prepisati mirovanje sad ali nisam htjela, mislim da nije prijeko potrebno sad
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Hej cure, dugo me nije bilo :) čestitam trudnicama 😍😍
Meni prva iui nije uspjela pa smo mjesec pauzirali da se malo opustimo, a i dr je bio na go, i sad krećemo s prvim ivf-om. Imala sam 5.dan ciklusa po 2 folikula lijevo i desno, od 10 do 11.5 mm, što se vama čini je li to ok rezultat, dr je bio razočaran jer sam mlada i očekivao je bar 7-8 folikula. A kako sam nova u svemu ovome, ne znam ni je li veličina primjerena danu ciklusa. Bila sam na bemfoli i menopuru, a od danas (6.dan) je uveo orgalutan. Sutra mi je novi uzv, al baš sam zabrinuta jer je i on sam bio razočaran. K tome mi je amh 5.1, a imam 26 god. Mužu sve uredno. Ima li tko što utješno reći haha
Naravno možete i bit brutalno iskrene hahaha
Još jednom čestitam trudnicama i želim vam uredne trudnoće i lijepe zdrave bebice ♥️
Ruska1986 i Kiky1986 curee hvala vam puno na odgovoru. Iiii veeelikee cestitkee 🙏🤞👶👶 uu kojem ste tjednu? Aaa velike cestitke i mirnu trudmocz vam zelim 🥰🥰
Chloe18 meni je jucer transfer bio. Jedna stamica oplodema i kako mi je dr jucer rekla odlicna je. Nadam se najboljem. Bit ce ovo dugih 15 dama 🤔🙏
Aaa kako su moji nalazi prelosi i radim posao gdje moram dizat teske stvari ipak sam odlucila da mi dr prepise mirovanje
🤍
Sortiraj odgovore
Najstariji