Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Meto
    16. Rujan 2020. 15:41

Maki ludaco moja🙈😘
    Prijavljujem dolazak menge💪 Stigla je sinoc tako da danas brojim prvi dan, tocna ko urica👌
    Nema kod Mete nista potajno, sa vama se veselim i placem. Na poslu lagano s****je, zbog glupe corone i pustih BO, radim popodne pun kufer tako da ni nemam kada pisati, stara umorna baba🙈
    Bozma imam iste testice, kako sam ih puno narucila vec neko vrijeme piskim stalno da me ne bi nakon transfera zezale lazne crtice i nikad, ali nikako mi se nije pojavila druga linija. . Bas mi je zao sto je posvijetlila, bilo bi lijepo da je ostalo🌸💞
    Giny imali smo svakakvih slucajeva od uzasno male bete do rodjene zdrave bebe i jedino sto zapravo mozes pricekati prekosutra i ponoviti betu u istom labosu. Sretno do neba🤞🤞
    Netko je pisao za sluz, sve je to normalno, ne brini👌😊

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• avama
    16. Rujan 2020. 15:55

Marita13

Avama koliko sam ja upoznata, nuhalni nabor do 2,5 -3 mm smatra se normalnim. Znam da ti je prerano mjerila i da semjerenje radi u 12. tjednu, ali svejedno smatramda to nije velika vrijednost koliko sam čitala i istraživala. Meni je dr. A mjerio isto s 10. tjedana, mislim da je takva neka vrijednost bila, ako ne i veća, s 12. tjedana sam u Petrovoj ibio je 1.6. Znaju pogriješiti i u mjerenjima ovisno o ultrazvucima.

Stvarno? Ja sam izvan sebe ne znam uopce kako funkcioniram od jucer ujutro. Nemam srece

Giny
    16. Rujan 2020. 16:04

Bozma

Giny, koliko stanični je bio zametak? Možda samo malo kasni

Mislim da je 8stanični 3dnevni, nisam 100 % sigurna. 

🧔35, oligoasthenospermia 🤦🏻‍♀️34, AMH 5.96
    9/2020- ICSI, beta 19.7, biokemijska 11/2020 novi postupak
    Cito poliklinika

• vickivale
    16. Rujan 2020. 16:46

Cure, bok! 
    Pratim vas već neko vrijeme, ali eto tek sam se sad odlučila javiti, jer naime imam problem...
    Sad u rujnu sam prošla prvi ciklus stimulacije, dobro je prošlo, više od 20 stanica izvađeno, odgodili zbog toga transfer, no sad je 7 dana od aspiracije i još sam užasno napuhnuta.. je bolje nego prvi dan ali daleko je to od onog kak inače izgledam... Trbuh mi je ko u 5. mjesecu trudnoće, pijem tekućine, smeta me kad pojedem jer se pogorša, pa sam još uz sve to i hangry... Ima li pomoći? 

Dvojajcane blizanke 🍒

Meto
    16. Rujan 2020. 16:46

Avama znam da je sok i da odmah mislis crnjak ali amo probati gledati pozitivno. Znaci jos je jako rano za to. . Pratila sam temu ovdje na forumu gdje nekoliko zenica dobilo visok rizik za down sindom i gdje je na jednom uzv-u bilo bilo drugacije mjerenje od drugog i neke su radile kasnije aminocentezu gdje se ispostavilo da su bebe zdrave. Svaka od tih zenica ima zdravu bebu pored sebe a cijelu trudnocu su provele u strahu i ocaju. Sigurno nije lako cuti tako nesto... ali sam sigurna da je ta beba je poslana sa razlogom💞 Znam da si svasta prosla i zelim ti svu srecu svijeta da je samo prerano mjerenje i da je stari uzv i da ta dr nema pojma. . 
    ❤️

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

AuroraB
    16. Rujan 2020. 17:00

VM, ja sam imala isto već nakon par dana terpapije obilan,gusti iscjedak. Doktorica mi je rekla da je to estradiol i da je to najnormalnije...

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Ruska1986
    16. Rujan 2020. 17:15

vickivale

Cure, bok!
    Pratim vas već neko vrijeme, ali eto tek sam se sad odlučila javiti, jer naime imam problem…
    Sad u rujnu sam prošla prvi ciklus stimulacije, dobro je prošlo, više od 20 stanica izvađeno, odgodili zbog toga transfer, no sad je 7 dana od aspiracije i još sam užasno napuhnuta.. je bolje nego prvi dan ali daleko je to od onog kak inače izgledam… Trbuh mi je ko u 5. mjesecu trudnoće, pijem tekućine, smeta me kad pojedem jer se pogorša, pa sam još uz sve to i hangry… Ima li pomoći?

Joj, sve se borimo s tim! Uzas! Ja nisam pronasla recept za to, prihvatila sam to kako je... Sad sam 9tt, a i dalje sam uzasno napuhana.... Sve su to hormoni!

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    16. Rujan 2020. 17:17

Giny

Cure moje evo mene s ne baš sjajnim vijestima. Beta 12dnt 19.7. Znam i sama da je to prenisko, doktor mi je rekao da je mogla biti i bolja i da ponovim u ponedjeljak. Malo mi je šok nakon 3 pozitivna testa.

Drzin fige da sve bude ok na kraju! Drz se! 💪

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Ruska1986
    16. Rujan 2020. 17:18

Meto

Avama znam da je sok i da odmah mislis crnjak ali amo probati gledati pozitivno. Znaci jos je jako rano za to. . Pratila sam temu ovdje na forumu gdje nekoliko zenica dobilo visok rizik za down sindom i gdje je na jednom uzv-u bilo bilo drugacije mjerenje od drugog i neke su radile kasnije aminocentezu gdje se ispostavilo da su bebe zdrave. Svaka od tih zenica ima zdravu bebu pored sebe a cijelu trudnocu su provele u strahu i ocaju. Sigurno nije lako cuti tako nesto… ali sam sigurna da je ta beba je poslana sa razlogom💞 Znam da si svasta prosla i zelim ti svu srecu svijeta da je samo prerano mjerenje i da je stari uzv i da ta dr nema pojma. .
    ❤️

Dobro si i to rekla, svaka beba je poslana sa razlogom... ❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

Giny
    16. Rujan 2020. 17:20

Ruska1986

Giny

Cure moje evo mene s ne baš sjajnim vijestima. Beta 12dnt 19.7. Znam i sama da je to prenisko, doktor mi je rekao da je mogla biti i bolja i da ponovim u ponedjeljak. Malo mi je šok nakon 3 pozitivna testa.

Drzin fige da sve bude ok na kraju! Drz se! 💪

Hvala, javim 🙂

🧔35, oligoasthenospermia 🤦🏻‍♀️34, AMH 5.96
    9/2020- ICSI, beta 19.7, biokemijska 11/2020 novi postupak
    Cito poliklinika

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.