Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Rujan 2020. 22:21

Pink, ne mogu ti opisat kako mi je drago. Cestitam

PinkFairydust
    15. Rujan 2020. 22:28

Hvala cure:) Ja se za sad ne uspjevam jos veseliti kako treba, znate i same koliko puta se desi da stane razvoj u 7-8-9tj :/ Mozda odahnem bar donekle ako taj sljedeci uzv bude okej, ali ako cemo iskreno najradije bih otisla nekamo jos u meduvremenu, 3tj razmaka medu kontrolama mi je trenutno tesko psihicki probavljivo, tim vise szo su me odmah potjerali na komplikacije tako da cijeli dan sjedim doma sama i overthinkam -.-

"Molite i dat će vam se, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se."

15. Rujan 2020. 22:33

PinkFairydust

Hvala cure:) Ja se za sad ne uspjevam jos veseliti kako treba, znate i same koliko puta se desi da stane razvoj u 7-8-9tj :/ Mozda odahnem bar donekle ako taj sljedeci uzv bude okej, ali ako cemo iskreno najradije bih otisla nekamo jos u meduvremenu, 3tj razmaka medu kontrolama mi je trenutno tesko psihicki probavljivo, tim vise szo su me odmah potjerali na komplikacije tako da cijeli dan sjedim doma sama i overthinkam -.-

Znam... Ja tako nisam mogla docekat jer mi stavio cak 4 tjedna jer su bili godisnji pa sam otisla privatno 🙊🤷‍♀️... 

darliv
    16. Rujan 2020. 06:44

PinkFairydust čestitam od srca ❤️ 

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

16. Rujan 2020. 07:33

Jutros crta jedva vidljiva, da nisam onako rano radila test vjerojatno je ne bi ni skuzila
    https://ibb.co/s69X9xj

16. Rujan 2020. 07:38

Bozma

Jutros crta jedva vidljiva, da nisam onako rano radila test vjerojatno je ne bi ni skuzila

Ojoj zao mi je... 😔😔😔
    Zato ja ne volim te kineze, tko zna kakve to sjene bacaju i zasto,sto si i sama rekla na onom iz mullera ti se vjerojatno ne bi nista ni vidjelo... 
    A dobro... Sad ides u nove pobjede🤞💪💪💪

Tuma
    16. Rujan 2020. 07:45

Bozma

Slabija je... ali vjerojatno se nešto je dogodilo. Ja vjerujem da je biokemijska... a da napomenes to dok ces uzimati lijekove za postupak?

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    16. Rujan 2020. 07:51

Zene imam jedno malo glupo pitanje 🙈 ako je punkcija bila u ponedjeljak,  a transfer u srijedu, vraćen mi je dvodnevni? 
    Danas ujutro me probudio tako neki ružan, depresivni osjećaj... dr je rekla da je bio predivan embrij, al nisu mi rekli ni koliko stanica, ni ništa... 
    Sto mislite kada najranije mogu raditi test? U pon mi je očekivana M  i 2 tj od punkcije...  Je li subota prerano? Probat cu izdržati sto dulje. Beta je tek iduci petak...

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

darliv
    16. Rujan 2020. 08:13

Bozma tako sam i ja nedavno radila tri testica, samo sam ja sa first sign radila, prvi svjetliji, drugi tamniji i zadnji isto svjetliji i tada sam nakon dan dobila mengu, a kasnila mi deset dana taj puta, i isto sam se veselila pri pomislili da je u ovoliko godina prvi puta bio vidljiv plusic iz kucne radinosti 😊 to mi daje nadu da je ipak moguce ostvariti trudnocu i da ce mozda ivf donijeti dobar rezultat..zato drzim fige da sljedeci i ostane taman 😘

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

16. Rujan 2020. 09:12

Lucija, napravila sma jutros i jedan muller. Nesto se vidi ali jedva jedva. Ne moze se ni uslikat. Tako da je nesto sigurno bilo, ali odustalo. S obziroma da u sve ove godine i postupke nikad nisam imala ni biokemijsku, ovo je odlicno.
    Tuma nije rano u subotu, to bi bio 12 dan od ovulacije.
    Sad cekamo tvoj test
    Darliv, mi cemo onda sljedeci mjesec imat pozitivan test 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.