Lucija, napravila sma jutros i jedan muller. Nesto se vidi ali jedva jedva. Ne moze se ni uslikat. Tako da je nesto sigurno bilo, ali odustalo. S obziroma da u sve ove godine i postupke nikad nisam imala ni biokemijsku, ovo je odlicno.
Tumanije rano u subotu, to bi bio 12 dan od ovulacije.
Sad cekamo tvoj test
Darliv, mi cemo onda sljedeci mjesec imat pozitivan test 😁
💪🏻💪🏻🥰
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Lucija, napravila sma jutros i jedan muller. Nesto se vidi ali jedva jedva. Ne moze se ni uslikat. Tako da je nesto sigurno bilo, ali odustalo. S obziroma da u sve ove godine i postupke nikad nisam imala ni biokemijsku, ovo je odlicno.
Tumanije rano u subotu, to bi bio 12 dan od ovulacije.
Sad cekamo tvoj test
Darliv, mi cemo onda sljedeci mjesec imat pozitivan test 😁
Ako i muller ima kako ja to kazem 'sjenu sjenine sjene' 🕵️♀️😂 onda je bilo nesto... To je super znak i tijelo ti je pripremljeno za prihvaćanje embrija.. Bas puno zena nakon biokemijskih zatrudni.. I ja, sam tako...
Bozma bas mi je zao,i ja sam to prosla prosli mjesec pa znam kako se sad osjecas...sreca prekratko traje! Ali dobro,kako kazu cure- to nam je dobar znak
Primjetit ces po menstrauciji jeli bila biokemijska jer ces obilnije krvariti,ja sam i duze i bilo je i grumencica (bas je bila drugacija mestruacija od ostalih)
U svakom slucaju napomeni to doktoru i sretno dalje! ,
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Cure prarim vas cijelo vrijeme. Moram s vama podijeliti moji tugu. Jucer 10 tjedana (na kaju priodne trudnoce) dodjem na pregled iprvi sve super, bebica zivahna i onda mi dr kaze da je nuhalni nabor 1.8mm
Kao da je povecan i da to nije dobro. Moj dr je na god. I zvala sam ga poludio je da zasto je ona to uopce mijerila u 10 tjednu. Tako da sam ja sad u soku i da sam cijelu noc imala migrenu. Rekla mi je da idem na biopsiju korionskih resica. Ili prvi nifty ili panorama.
Sad mora. Cekati slijedeci tjedan za uzv, ali ne znam kako cu prezivjeti
Avama ne mogu ni zamisliti kako se osjecas, i od srca zelim da ti bilo sto ili tko potvrdi da nije bila u pravu 💓
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Hej Nina985, hvala na odgovoru! I čestitam, to su stvarno lijepe vijesti, imati smrzliće je uvijek nekako umirujuće. Držim fige da već sad bude uspješnoI ja sam prošli put imala cistu žutog tijela prije kretanja i na kraju se smanjila, pa smo mogli u postupak. Išla sam u puni stimulirani i dobila 5 jajnih stanica, sve su se oplodile, 2 su mi vratili, ali se ostale nisu razvile do blastociste pa nemam smrzlića nego sad ponovo u stimulaciju.A te ciste žutog tijela, navodno su učestalije kod smanjene rezerve? Jel one sprječavaju ovulaciju kad se zadrže u tom ciklusu? Ja nisam sigurna jel sad imam cistu žutog tijela ili neku drugu, doktorica je samo rekla vodena cista - i bris
.
Iris_Iris, moj AMH je 30 i nesto, smanjuje se lagano svake godine tako da je kod mene rezerva dobra. Recimo ja sam imala ovulaciju na lijevom jajniku i tamo mi se od tog žutog tijela stvorila cista. E sad, samo pretpostavljam, da nismo isli u postupak na tom lijevom jajniku vjerojatno ne bi bio ni jedan folikul jer se cista raspadala pa je zauzela dosta prostora. Iovako smo u stimuliranom potupku dobili samo jedan folikul na tom lijevom jajniku. Ali to ne znači da ti na drugom jajniku ne bi narasli folikuli, mozda ti je na drugom jajniku pukao folikul i ispustila se jajna stanica pa je tamo bila ovulacija.
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Zene imam jedno malo glupo pitanje 🙈 ako je punkcija bila u ponedjeljak, a transfer u srijedu, vraćen mi je dvodnevni?
Danas ujutro me probudio tako neki ružan, depresivni osjećaj… dr je rekla da je bio predivan embrij, al nisu mi rekli ni koliko stanica, ni ništa…
Sto mislite kada najranije mogu raditi test? U pon mi je očekivana M i 2 tj od punkcije… Je li subota prerano? Probat cu izdržati sto dulje. Beta je tek iduci petak…
Znam da si nestrpljiva i nervozna. Al probaj izdrzat do bete ili bar do izostanka m. Bit ces ponosna na sebe 😁💃❤️ i sigurna sam da je bio samo neki ruzni san sto te probudio.
🤍
Cure prarim vas cijelo vrijeme. Moram s vama podijeliti moji tugu. Jucer 10 tjedana (na kaju priodne trudnoce) dodjem na pregled iprvi sve super, bebica zivahna i onda mi dr kaze da je nuhalni nabor 1.8mm
Kao da je povecan i da to nije dobro. Moj dr je na god. I zvala sam ga poludio je da zasto je ona to uopce mijerila u 10 tjednu. Tako da sam ja sad u soku i da sam cijelu noc imala migrenu. Rekla mi je da idem na biopsiju korionskih resica. Ili prvi nifty ili panorama.
Sad mora. Cekati slijedeci tjedan za uzv, ali ne znam kako cu prezivjeti
Vjerujem da si u soku... Ne znam sto ces ti odluci ti no ja osobno bih napravila nifty i bit ces mirna.. Meni je to ginekolog odmah rekao u 8 tt da ga napravim tamo oko 12 tt no nisam to docekala.. Jako mi je zao i nadam se da ce sve biti u redu... 🤗🤗🤗
Napravit cu nifty sigurno, samo cekam jos malo jer sam tek jucer bi 10 tj
Avama koliko sam ja upoznata, nuhalni nabor do 2,5 -3 mm smatra se normalnim. Znam da ti je prerano mjerila i da se mjerenje radi u 12. tjednu, ali svejedno smatram da to nije velika vrijednost koliko sam čitala i istraživala. Meni je dr. A mjerio isto s 10. tjedana, mislim da je takva neka vrijednost bila, ako ne i veća, s 12. tjedana sam u Petrovoj i bio je 1.6. Znaju pogriješiti i u mjerenjima ovisno o ultrazvucima.
None
Sortiraj odgovore
Najstariji