A svima koje ste u losem stanju i kojima je negativno samo hrabro i ne posustajte evo vidi mene zadnji postupak 6 i to prirodni bez icega bez tableta bez inekcija jedna jedina stanica kupus totalni sve na prisu i ne planirano a dosla za na dogovor u desti a zavrsila na aspiraciji zato samo vjeru u sebi i do zadnjeg se borit mislim i molim za sve nas i dalje 🙏❤️
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
A svima koje ste u losem stanju i kojima je negativno samo hrabro i ne posustajte evo vidi mene zadnji postupak 6 i to prirodni bez icega bez tableta bez inekcija jedna jedina stanica kupus totalni sve na prisu i ne planirano a dosla za na dogovor u desti a zavrsila na aspiraciji zato samo vjeru u sebi i do zadnjeg se borit mislim i molim za sve nas i dalje 🙏❤️
Bravoooo😍
Cestitam i sretno do kraja🤗💓
Bela pa to je predivno💕! Potvrda da je to sve stvar sudbine ili neke druge sile, nekog većeg plana i da se sve događa s razlogom! ✨ You go girl🙌🤞🙂💕
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Belaaa cestitam ti od srca 🎉🎉🎊🎊🎊!! Zelim ti mirnu i skolsku trudnocu bez stresova 🤰🤞🤞🍀🍀❤🥰! Tvoja prica stvarno uljeva nadu 🍀🍀!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Vecer curee dragee cestitam svima koje su uspijelelee 🙏😍 i onima koje jos cekaju zelim svu srecu🙏 mislila sam na vas i rekla sam javiti… Pa curee drage i divnee trudnaaa saaaam testt jutros pozitivan 🙏😍🎉odradila jutro iza podne isla u analize plus vadit betu cekala nalaz i beta 14 dan 107,3 ,🙏😍😍😍🎉 u subotu ponovit doktorica prezadovoljna i pre sretna ja jos u sokuu i nemogu opisati taj osjecaj tu srecu nakon 5 godina eto vjerujem da su mi pomogle te trave i taj fragmin koji uzimam i daljee i naravno onaj goree da je uslisao molitve i nadam se da ce sve biti ok 🙏❤️
Ajme super, čestitam!! 😍😍 da znaš da sam te se bas sjetila jučer! Sjetila sam se da si pričala o tim cajevima i travama a ne mogu se sjetiti imena žene, znam da je nešto na R?
Baš mi je drago zbog tebe i želim ti urednu i školsku trudnoću!🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Belaaa čestitam 💓🥰
Što se tiče okoline u početku mi nije bio problem razgovarati o svemu, s bliznjima naravno, i nekoliko prijateljica, ali sad mi sve teze padaju pitanja i najradije bi da nitko ne zna jer bi mi bilo lakse nositi se s neuspjehom da ne moram drugima objasnjavati kako i zasto 😐
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Lucija drzimo fige za sljedeci fet 🤞🏻💓
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Lucija drzimo fige za sljedeci fet 🤞🏻💓
Hvaaalaaa!
Ja vise nikome nista ne govorim... Ispočetka jesmo no naravno po zalila sam od tog pritiska i pitanja i savjeta.....
Pa kad nije usojeko kako zasto... Joj ma 1001 put isto sam morala prica a 90 posto njih ne zna hvala Bogu ni sto sve znaci ovo i koliko tog se mora proci...
Vise nikom nista ne pricam i rekli smo da smo odustali od postupaka...
More2309KK_29.03 Ruska1986Iz zga sam i zvala sam sve koji testiraju i u Zavodu su mi rekli da za subotu nemaju mjesta vise uopće, da su u minutu puni. A neki uzimaju narudžbe od doktorice, neke uopće dobiti na telefon je sreća… al na Zaraznoj su mi rekli da dođem i čekam pa će me primiti ali da dođem ujutro a testiranja da rade od 8h. A ja sam tad naručena na VV na uzv… ma joj ak treba sama cu si bris napravit i dati im to tamo, al me ljuti koliko sve mogu zakomplicirati…Ruska a di su ti to priznali do transfera? Gdje si bila u postupku? Privatno?
Naglasit cu da je za postupak. Hvala vam svima 😊
Lucija07 a ma znam, svaka svoju brigu nosi, nema garancije ni za šta…. iako bilo bi lijepo da bar ovaj put uspijem do transfera doći…
Žene sretno nam svima, vjerujem da ćemo sve doći do cilja, samo treba vremena 🥰
U IVF, ali preko HZZOa. Al kazem, ne znam dal se sta sad promijenilo jer sam ja isla kraj sedomg mjeseca i nije bilo ovako kriticno kao sad... Pa sad ne znam kako funkiconiraju....
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji