Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Rujan 2020. 08:48

kiki989

Ruska, tocno to… 👍🏼
    Nego amo mi malo o simptomima 🙈
    Koliko cekalica imamo trenutno?

Ja sam nazalost nakon puno godina saznala da svi ti koji kao su ok i ne ispituju puno  u biti sve ostale ispituju o mom reproduktivnom stanju  i zaključuju svoje...najjace mi bilo kad sam cula da imam *srece* sto me muz nije ostavio i napravio dijete drugoj jer- Znate muske  ipak bi ONI DJECU🤷‍♀️🤤🤤🤤🤤... 
    Da skratim.. Od hrpu prijateljica ostala sam na 3.. I dovoljno. 

Ruska1986
    04. Rujan 2020. 08:50

Lucija07, ma doci ce i tvoje vrijeme, u to ne sumnjam. Samo se treba malo vise nacekati, ocito.. Pricala mi je svekrva za dvije zene(koje ona zna) isle su 14 puta na mpo i onda je jedna odustala, a druga otisla 15ti put i ostala trudna! Zamisli to.. Ocu reci, nekom se dogodi odmah prvi put, nekome peti, a neko se mora malo vise namucit(nije fer i ne znam zasto je to tako). Ali ocito treba biti uporan kao sta ti i jesi! I bilo bi skroz ne fer da ne bude pozitivan ishod na kraju 🙂 Nadam se da ti nisam digla tlak sa nekom svojom glupom izjavom 🙈

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    04. Rujan 2020. 08:52

lucija07

kiki989

Ruska, tocno to… 👍🏼

Ja sam nazalost nakon puno godina saznala da svi ti koji kao su ok i ne ispituju puno u biti sve ostale ispituju o mom reproduktivnom stanju i zaključuju svoje…najjace mi bilo kad sam cula da imam *srece* sto me muz nije ostavio i napravio dijete drugoj jer- Znate muske ipak bi ONI DJECU🤷‍♀️🤤🤤🤤🤤…

Uzas! Mislim na ovo "sreca da te muz nije ostavio". Debili!

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

04. Rujan 2020. 08:52

Ruska1986

Lucija07, ma doci ce i tvoje vrijeme, u to ne sumnjam. Samo se treba malo vise nacekati, ocito.. Pricala mi je svekrva za dvije zene(koje ona zna) isle su 14 puta na mpo i onda je jedna odustala, a druga otisla 15ti put i ostala trudna! Zamisli to.. Ocu reci, nekom se dogodi odmah prvi put, nekome peti, a neko se mora malo vise namucit(nije fer i ne znam zasto je to tako). Ali ocito treba biti uporan kao sta ti i jesi! I bilo bi skroz ne fer da ne bude pozitivan ishod na kraju 🙂 Nadam se da ti nisam digla tlak sa nekom svojom glupom izjavom 🙈

Hahaha nisi ne... Znam da treba bit uporan, nekom prije upali nekom kasnije a  zasto je to tako ne znam ni sama... Naravno da vjerujem inace ne bih ni isla u to sve toliko puta..
    Hvala ti🤗

04. Rujan 2020. 08:57

Ruska1986

lucija07

kiki989

Ruska, tocno to… 👍🏼

Ja sam nazalost nakon puno godina saznala da svi ti koji kao su ok i ne ispituju puno u biti sve ostale ispituju o mom reproduktivnom stanju i zaključuju svoje…najjace mi bilo kad sam cula da imam *srece* sto me muz nije ostavio i napravio dijete drugoj jer- Znate muske ipak bi ONI DJECU🤷‍♀️🤤🤤🤤🤤…

Uzas! Mislim na ovo "sreca da te muz nije ostavio". Debili!

Da daaa... Svega sam se naslusala  i  to od ljudi od kojih tak sta ne bih ocekivala no.. Oni ne znaju kako mi uopće uspjevamo opstati u braku bez djece jer kakav je to brak🤔... I ja nista ne kuzim jer nemam djece lako meni zivjeti.. Ma sve sam to otpilila u zivotu a ispalo je da je to jer sam ljubomorna sto ja nemam djecu.. To prijateljice nisu nikad ni bile. 

04. Rujan 2020. 09:25

Lucija07, tlak mi skoci na izjavu lako tebi jer nemas djece ili kad kazem da sam umorna: a kako bi da imas djecu. Sad to otpilim po kratkom postupku.

Samara
    04. Rujan 2020. 09:43

Nije uopce do srama.. Mi nismo nikome govorili upravo zbog tih milijun pitanja na koje mi se neda odgovarati i jer bi moji doma pali u depru da znaju da smo bili na transferu i nije uspjelo. Čekamo da nam uspije i da ih razveselimo sretnim vijestima. Znaju moje 2 frendice i s njima svakodnevno o tome pricam pa mi je lakse

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• Leptirica 90🦋
    04. Rujan 2020. 09:44

Iucija 07 ja ti nju izbjdgavam u širokom krugu.a dostami je svega.već 10 godina pokušavamo imati bebicu valda će nam jedom uspjeti nadamo see..

Azospermia

darliv
    04. Rujan 2020. 09:56

Lucija, Maki sve potpisujem  🤣 znaci sve smo manje vise okruzene istim pitanjima 😁 meni je najjace kad mi kazu blago tebi, mozes spavati dokad hoces 🙈
    Leptirica idem u Petrovu 😊

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

• Leptirica 90🦋
    04. Rujan 2020. 10:06

Darliv i ja isto idem u petrovu koji te dr. Vodi.mene dr.vrčić

Azospermia

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.