Ruska, tocno to… 👍🏼
Nego amo mi malo o simptomima 🙈
Koliko cekalica imamo trenutno?
Ja sam nazalost nakon puno godina saznala da svi ti koji kao su ok i ne ispituju puno u biti sve ostale ispituju o mom reproduktivnom stanju i zaključuju svoje...najjace mi bilo kad sam cula da imam *srece* sto me muz nije ostavio i napravio dijete drugoj jer- Znate muske ipak bi ONI DJECU🤷♀️🤤🤤🤤🤤...
Da skratim.. Od hrpu prijateljica ostala sam na 3.. I dovoljno.
Lucija07, ma doci ce i tvoje vrijeme, u to ne sumnjam. Samo se treba malo vise nacekati, ocito.. Pricala mi je svekrva za dvije zene(koje ona zna) isle su 14 puta na mpo i onda je jedna odustala, a druga otisla 15ti put i ostala trudna! Zamisli to.. Ocu reci, nekom se dogodi odmah prvi put, nekome peti, a neko se mora malo vise namucit(nije fer i ne znam zasto je to tako). Ali ocito treba biti uporan kao sta ti i jesi! I bilo bi skroz ne fer da ne bude pozitivan ishod na kraju 🙂 Nadam se da ti nisam digla tlak sa nekom svojom glupom izjavom 🙈
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ruska, tocno to… 👍🏼
Ja sam nazalost nakon puno godina saznala da svi ti koji kao su ok i ne ispituju puno u biti sve ostale ispituju o mom reproduktivnom stanju i zaključuju svoje…najjace mi bilo kad sam cula da imam *srece* sto me muz nije ostavio i napravio dijete drugoj jer- Znate muske ipak bi ONI DJECU🤷♀️🤤🤤🤤🤤…
Uzas! Mislim na ovo "sreca da te muz nije ostavio". Debili!
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Lucija07, ma doci ce i tvoje vrijeme, u to ne sumnjam. Samo se treba malo vise nacekati, ocito.. Pricala mi je svekrva za dvije zene(koje ona zna) isle su 14 puta na mpo i onda je jedna odustala, a druga otisla 15ti put i ostala trudna! Zamisli to.. Ocu reci, nekom se dogodi odmah prvi put, nekome peti, a neko se mora malo vise namucit(nije fer i ne znam zasto je to tako). Ali ocito treba biti uporan kao sta ti i jesi! I bilo bi skroz ne fer da ne bude pozitivan ishod na kraju 🙂 Nadam se da ti nisam digla tlak sa nekom svojom glupom izjavom 🙈
Hahaha nisi ne... Znam da treba bit uporan, nekom prije upali nekom kasnije a zasto je to tako ne znam ni sama... Naravno da vjerujem inace ne bih ni isla u to sve toliko puta..
Hvala ti🤗
Ruska, tocno to… 👍🏼
Ja sam nazalost nakon puno godina saznala da svi ti koji kao su ok i ne ispituju puno u biti sve ostale ispituju o mom reproduktivnom stanju i zaključuju svoje…najjace mi bilo kad sam cula da imam *srece* sto me muz nije ostavio i napravio dijete drugoj jer- Znate muske ipak bi ONI DJECU🤷♀️🤤🤤🤤🤤…
Uzas! Mislim na ovo "sreca da te muz nije ostavio". Debili!
Da daaa... Svega sam se naslusala i to od ljudi od kojih tak sta ne bih ocekivala no.. Oni ne znaju kako mi uopće uspjevamo opstati u braku bez djece jer kakav je to brak🤔... I ja nista ne kuzim jer nemam djece lako meni zivjeti.. Ma sve sam to otpilila u zivotu a ispalo je da je to jer sam ljubomorna sto ja nemam djecu.. To prijateljice nisu nikad ni bile.
Lucija07, tlak mi skoci na izjavu lako tebi jer nemas djece ili kad kazem da sam umorna: a kako bi da imas djecu. Sad to otpilim po kratkom postupku.
Nije uopce do srama.. Mi nismo nikome govorili upravo zbog tih milijun pitanja na koje mi se neda odgovarati i jer bi moji doma pali u depru da znaju da smo bili na transferu i nije uspjelo. Čekamo da nam uspije i da ih razveselimo sretnim vijestima. Znaju moje 2 frendice i s njima svakodnevno o tome pricam pa mi je lakse
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Iucija 07 ja ti nju izbjdgavam u širokom krugu.a dostami je svega.već 10 godina pokušavamo imati bebicu valda će nam jedom uspjeti nadamo see..
Azospermia
Lucija, Maki sve potpisujem 🤣 znaci sve smo manje vise okruzene istim pitanjima 😁 meni je najjace kad mi kazu blago tebi, mozes spavati dokad hoces 🙈
Leptirica idem u Petrovu 😊
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Darliv i ja isto idem u petrovu koji te dr. Vodi.mene dr.vrčić