KK_29.3.Super da si obavila i drzim fige dai ostale dodu do blastica.
Ja sam danas imala uzv i nisam zadovoljna😔
Imam 4 folikula od kojih je 1 mali i dr sumnja da će dovoljno narasti a 1 preveliki. I ostaju nam 2 u koje se pouzda… punkcija je u ponedjeljak. Prosli put sam imala 3 ujednacena i samo 1 js koja je bila nezrela. Danas sam izašla iz bolnice i rasplakala se. Ak od ona 3 nije bilo ništa, sta ce tek biti sa samo 2…. i još taj test na covid…. zovem po bolnicama, većinom se treba naručit i nema mjesta u subotu. Jedino jos ima zarazna, a oni su mi rekli da dođem ujutro rano i čekam. A ujutro imam uzv, tako da ne mogu prije nego to riješim… baš sam nikakva i tužna zbog svega….
Ne znam gdje si, ali ja sam iz drugog grada došla u St, i zvala epidemiologa mogu li ovde izvaditi jer mi je hitno, kažu isto vadi se od 6 ipo pa kad dođeš da dođeš na red, čekaj
Ja došla u 5:45 i bila druga ili treća, obavila i stigla na pregled u bolnicu lipo, a isto mi je bila panika oću li stići
I neka ti obavezno tamo stave, ti naglasi, da je hitno da ideš na postupak
I sretnooo
KK_29.3.Super da si obavila i drzim fige dai ostale dodu do blastica.
Ja sam danas imala uzv i nisam zadovoljna😔
Imam 4 folikula od kojih je 1 mali i dr sumnja da će dovoljno narasti a 1 preveliki. I ostaju nam 2 u koje se pouzda… punkcija je u ponedjeljak. Prosli put sam imala 3 ujednacena i samo 1 js koja je bila nezrela. Danas sam izašla iz bolnice i rasplakala se. Ak od ona 3 nije bilo ništa, sta ce tek biti sa samo 2…. i još taj test na covid…. zovem po bolnicama, većinom se treba naručit i nema mjesta u subotu. Jedino jos ima zarazna, a oni su mi rekli da dođem ujutro rano i čekam. A ujutro imam uzv, tako da ne mogu prije nego to riješim… baš sam nikakva i tužna zbog svega….
Ti nisi iz Zagreba? Ne znam kako ce kod tebe bit, ali ja sam ga donijela na dan transfera jer do aspiracije nisam stigla to rijesit i nije bio problem. Pitam dal si iz Zagreba jer ja sam isla na drive in u A.Stampar i odmah drugi dan mi bio nalaz, bez narucivanja... Al to je bilo kraj sedomg mjeseca, ne znam kakva je sad situacija.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Hvala vam puno cure divne ste ❤️
Gotov transfer, od 5 je jedna došla do blastice i vraćena, a ostale 4 ako do sutra možda dođu onda će ih zamrznit, kažu da zovnem sutra
Sretno no ne kuzim zasto ti danas nisu zamrznuli? Danas je 5 dan zar ne?
Da zato im i daje fore ovih ostalih 4 da do sutra pričeka, ako ne, onda ništa od zamrzavanja
Lucija, stvarno ti je dosla narucena i super zbog toga, bilo bi stvarno tuzno da si zbog par dana izgubila cijeli ciklus. Ja od sutra krecem sa testovima za ovulaciju, nasla sam ih zgurane u ladici, pa cu se s tim zabavljat, tu ce valjda nesto biti pozitivno 🤣🤣🤣😅😅😅. Znas kaj cu ti reci, moras imati sjenu i nakon par dana crtu kao kuca 🙏🙏🍀🍀🤞🤞! Ja bi je trebala dobiti 19.09., jedva cekam 😆.
Da nam je netko rekao da cemo jedva cekati dobiti mengu😄😂😂😂…
Ufff nadam se, ne smijemo mu sad ni ti ni ja rusiti statistiku uspjesnih Fet-ova..
Jest da ih imam za 3 ali… Neka ostali budu za bebu br 2🤞😂😂…
To sam i ja rekla, veselim joj se kao ne znam cemu 😅😅🤣🤣. Ma naravno da necemo, nebi bilo u redu 😆😆! Koliko mrvica ces vracat na FET-u ?
Po 2 su mi zamrznuti u sve 3 slamke.. Sve ok pijem estrofem i za tj dana opet ultrazvuk…
Joj kako to lijepo zvuči 😍 po 2 u 3 slamke. Meni je to jednako čudu 😅
Ah... Znam da zvuci lijepo mi nazalost nije ni to garancija.. Ja nemam problema ni s dobivanjem stanica ni embrija nego uopce zatrudniti a kad i zatrudnim trudnoću zadržati...
Hvala vam puno cure divne ste ❤️
Gotov transfer, od 5 je jedna došla do blastice i vraćena, a ostale 4 ako do sutra možda dođu onda će ih zamrznit, kažu da zovnem sutra
Sretno no ne kuzim zasto ti danas nisu zamrznuli? Danas je 5 dan zar ne?
Da zato im i daje fore ovih ostalih 4 da do sutra pričeka, ako ne, onda ništa od zamrzavanja
Pa nisam cula da embrije zamrzavaju i 6 dan🤔... Zato mi cudno.. Koja je to bolnica nisam u pratila oprosti...
Lucija, stvarno ti je dosla narucena i super zbog toga, bilo bi stvarno tuzno da si zbog par dana izgubila cijeli ciklus. Ja od sutra krecem sa testovima za ovulaciju, nasla sam ih zgurane u ladici, pa cu se s tim zabavljat, tu ce valjda nesto biti pozitivno 🤣🤣🤣😅😅😅. Znas kaj cu ti reci, moras imati sjenu i nakon par dana crtu kao kuca 🙏🙏🍀🍀🤞🤞! Ja bi je trebala dobiti 19.09., jedva cekam 😆.
Da nam je netko rekao da cemo jedva cekati dobiti mengu😄😂😂😂…
Ufff nadam se, ne smijemo mu sad ni ti ni ja rusiti statistiku uspjesnih Fet-ova..
Jest da ih imam za 3 ali… Neka ostali budu za bebu br 2🤞😂😂…
To sam i ja rekla, veselim joj se kao ne znam cemu 😅😅🤣🤣. Ma naravno da necemo, nebi bilo u redu 😆😆! Koliko mrvica ces vracat na FET-u ?
Po 2 su mi zamrznuti u sve 3 slamke.. Sve ok pijem estrofem i za tj dana opet ultrazvuk…
Meni si zamrznuli po 2 u 3 slamke i u jednoj slamci su 3. Ta po 3 valjda ide zadnja, ako ovo prije ne upali, ali hoce, tako da necu razmisljat o tome 😅😅😅. Estrofem pijes za zadebljanje endometrija ili? Super da je sve u redu i da krecete 🤞😎, dobro pa nisu precesto pregledi, vjerojatno ce tako i mene narucivat, pa cu si lakse kombinirat s poslom.
Da za zadebljanje endometrija.. Mislio je dal da idem u prirodnom fetu bez icega ili s estrofemom no budući da sam vec zatrudnila s njim kaze probat cemo opet tako pa ako ne upije drugi put bez icega kaze ima 3 puta fore isprobavat do bitnu kombinacuju😄😂😂..
Ajme ti si da imala, 10 blastica to je suuper...
Moji su zamrznuti 4 dan... Jer ja 5 dan nisam mogla doc iz privatnih razloga nikako pa su zamrznuli 4 dan...
KK_29.03 znaci za koronu se ne moram narucivat, samo dodjem? Je li ti nalaz bio vidljiv na e-gradjani ili si morala ic po njega? Za koliko je bio gotov? Kad sam zvala sestra mi je rekla da mora bit do aspiracije inace nista od aspiracije, mislila sam ic testirat se cim dobijem.
Tuma, mozda se jos sta pojavi. Meni se uvijek do drugog uzv pojavi jos koji. Sjecas se nedavno jedne cure, zaboravila sam ime, skoro su odustali od postupka jer nije bilo folikula i ono sto je bilo slabo je raslo i trudna je iz tog postupka.
More2309 KK_29.03 Ruska1986 Iz zga sam i zvala sam sve koji testiraju i u Zavodu su mi rekli da za subotu nemaju mjesta vise uopće, da su u minutu puni. A neki uzimaju narudžbe od doktorice, neke uopće dobiti na telefon je sreća... al na Zaraznoj su mi rekli da dođem i čekam pa će me primiti ali da dođem ujutro a testiranja da rade od 8h. A ja sam tad naručena na VV na uzv... ma joj ak treba sama cu si bris napravit i dati im to tamo, al me ljuti koliko sve mogu zakomplicirati...Ruska a di su ti to priznali do transfera? Gdje si bila u postupku? Privatno?
Naglasit cu da je za postupak. Hvala vam svima 😊
Lucija07 a ma znam, svaka svoju brigu nosi, nema garancije ni za šta.... iako bilo bi lijepo da bar ovaj put uspijem do transfera doći...
Žene sretno nam svima, vjerujem da ćemo sve doći do cilja, samo treba vremena 🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
KK_29.03 znaci za koronu se ne moram narucivat, samo dodjem? Je li ti nalaz bio vidljiv na e-gradjani ili si morala ic po njega? Za koliko je bio gotov? Kad sam zvala sestra mi je rekla da mora bit do aspiracije inace nista od aspiracije, mislila sam ic testirat se cim dobijem.
Tuma, mozda se jos sta pojavi. Meni se uvijek do drugog uzv pojavi jos koji. Sjecas se nedavno jedne cure, zaboravila sam ime, skoro su odustali od postupka jer nije bilo folikula i ono sto je bilo slabo je raslo i trudna je iz tog postupka.
Sjećam je se, na R je nadimak. I na fejsu je u grupi. Ali meni je u ponedjeljak vec punkcija. Danas je 8.dc, imam još 1 uzv u subotu i navečer stoperica... jedino ako ovaj 1 malo pozuri, a 1 uspori pa se ujednace 😅
Pazi za nalaz jer ne smije biti stariji od 48 sati od aspiracije.
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Tuma, da li su te dvije sada ujednačene? Možda bolje da imaš dvije dobre i jake, nego kao što je bilo kod mene, svaki novi UZV sve više i više njih, a doktorica nije smanjivala terapiju, ne znam ni kako bi bilo moguće da su bile sve istovremeno zrele ako su svaki dan novi folikuli rasli... Toliko hormona za više nezrelih ili prevelikih nego onih pravih, zato vjeruj u ovu terapiju koju su ti preporučili i da baš te dvije budu izvrsne kvalitete.
Znam da je ovo sve skupa teško, ali moraš se pribrati i pričekati da vidiš kakva bude situacija sa te dvije. Nitko ne razumije s kakvim se sve osjećajima borimo mi sve ovdje, i zato ti stvarno želim da se čim prije smiriš, isplačeš ako imaš potrebu i u miru dočekaš aspiraciju i oplodnju.
Ja sam isto stalno u suzama od jučer popodne, naime M je kako došla na gaćice, tako je i prošla. Znači samo iscjedak i od onda ništa, a meni se plače na svaku sitnicu, ne mogu nikog vidjeti jer me svi živiraju, osim baš mojih mojih. Jedva čekam da si iskočim iz ove kože u kojoj sam trenutno, da rješim tu betu i da skinem to sve s vrata, baš me jako iscrpilo emocinalno ovo sve skupa. A tek je prvi puta.
Što se tiče testa za koronu, ja sam ga radila na drive-inu Andrije Štampara i bio mi je gotov sljedeći dan, ali isto ne znam kakva je sad situacija tamo niti koliko se čeka. Znam da većina bolnica koje nisu iz ZG, šalju testove na obradu u ZG, zato se najbolje isplati to napraviti u ZG. Ne mogu vjerovati da bi nekome stvarno zabranili aspiraciju zbog testa na koronu, ako je tako, to treba završiti u novinama!!!
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji