Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Rujan 2020. 15:28

Tara0205

lucija07

Joj pa bas je grozno to s tim tekstom za koronu…
    Dobro da se bar i to ne mora kod privatnika iako bas cudno jedni traze drugi ne… Koja su to pravila luda…

Poliklinika ivf traži test i baš sam se namučila zadnji put s tim. L. ne traži?

Ne.. Nije mi bar nista rekao... Dobro ja sam bila u krajem 7 mjeseca na punkciju tad nije trebao a sad idem samo na FET... 

03. Rujan 2020. 15:33

lucija07

Tara0205

lucija07

Joj pa bas je grozno to s tim tekstom za koronu…
    Dobro da se bar i to ne mora kod privatnika iako bas cudno jedni traze drugi ne… Koja su to pravila luda…

Poliklinika ivf traži test i baš sam se namučila zadnji put s tim. L. ne traži?

Ne.. Nije mi bar nista rekao… Dobro ja sam bila u krajem 7 mjeseca na punkciju tad nije trebao a sad idem samo na FET…

Mene su tražili zbog inseminacije koja je trajala cca 3 minute... :/
    Sad mi već muka zbog tog testa a još nisam ni krenula sa stimulacijom :D 

03. Rujan 2020. 15:46

Meni se cini da je sestra rekla da se testiram prvi dan ciklusa, sta mi i ima logike. Koja korist od testa pred aspiraciju, a ionako smo tamo svako drugi dan na uzv. Trose skupe ljekove na nas da bi odustali od aspiracije ako je test na koronu pozitivan ili ga ne donesemo. I sta onda sa folikulima, cekat da popucaju sami? 
    Presley hvala na odg. Inace sve nalaze sa higijenskog vidim na e-gradjani pa ce sigurno i taj bit vidljiv, nadam se samo da ce bit manje guzve dok ja dobijem M. 
    Sad cu samovoljno u samoizolaciju do postupka da slucajno sta ne skupim ili da me netko ne navede kao kontakt.

• Ana26
    03. Rujan 2020. 15:49

Tuma, ne gubi nadu, dovoljan je samo jedan.
     Sretno!
    Joj, i mene brine taj korona test, još ja nisam iz Zg. 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

AuroraB
    03. Rujan 2020. 17:05

Tuma, test sam radila 9dt i negativan je. Danas nisam ponavljala, a na betu sam se naručila (jer se treba naručiti u bolnici) sutra 11dt. Ne mogu čekati 14dt jednostavno.

Cure, jedno općenito pitanje... Da li skrivate u svojoj okolini da idete na potpomognutu oplodnju? Ja u svojoj radnoj okolini skrivam, iako već svi znaju da smo dugo u vezi i braku (7god).. Tako i širem krugu prijatelja koji pitaju, uvijek nešto smislim. Rekla sam užoj obitelji i nabližim frendicama, jer smo frendice 20 god. Sada mi je žao što sam ikome govorila, osim roditeljima i sestri, a s druge strane već bi i vrapci na grani skužili da baš i nejde. 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Tuma
    03. Rujan 2020. 17:14

Bozma mozda je kod vas tako. Možda je od klinike do klinike. Meni su napomenuti bas da ne smije biti stariji od 48h i da kako mi je u pon punkcija da u sub moram vaditi... iako logicnije je i meni 1.dc...
    Ana26 a trudim se biti pozitivna, al bas me peru emocije danas...
    AuroraB da, sjećam se sad. A moguće da je od stimulacije sve poremeceno.... iako to kratko krvarenje je sumnjivo.... iako blastice bi se 9dpt trebale vidjeti pozitivno...
    Kod mene neki znaju neki ne.... iako meni je svejedno, ali moj muž ne bi da se zna. Al znaju moje 2 najbolje prijateljice, moji i njegovi i par bliskih kolegica.... ostalima nisam govorila najviše zbog muža....

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Giny
    03. Rujan 2020. 17:14

AuroraB

Tuma, test sam radila 9dt i negativan je. Danas nisam ponavljala, a na betu sam se naručila (jer se treba naručiti u bolnici) sutra 11dt. Ne mogu čekati 14dt jednostavno.

Cure, jedno općenito pitanje… Da li skrivate u svojoj okolini da idete na potpomognutu oplodnju? Ja u svojoj radnoj okolini skrivam, iako već svi znaju da smo dugo u vezi i braku (7god).. Tako i širem krugu prijatelja koji pitaju, uvijek nešto smislim. Rekla sam užoj obitelji i nabližim frendicama, jer smo frendice 20 god. Sada mi je žao što sam ikome govorila, osim roditeljima i sestri, a s druge strane već bi i vrapci na grani skužili da baš i nejde.

Ja nisam nikome rekla. Muž samo šefu na poslu da zna zašto ponekad izbiva. Iskreno, dosta mi je same sebe, ne bih mogla podnijet da mi onda netko stalno postavlja pitanja jesam li išla, di sam bila, je li se ulovilo i zašto nije. Ovako mi je lakše. Mene pitanja poput "Kad će drugo? Šta čekate?" (imamo jedno) i ne diraju. Ljudi si svašta dopuštaju, tako bi si dopuštali i da znaju za moju potpomognutu, pri tom ne mislim na užu obitelj, al ne da mi se ni njih slušat 😂

🧔35, oligoasthenospermia 🤦🏻‍♀️34, AMH 5.96
    9/2020- ICSI, beta 19.7, biokemijska 11/2020 novi postupak
    Cito poliklinika

• Ana26
    03. Rujan 2020. 17:18

Ja sam rekla samo sestri, a drugima ne planiram. Šta vi kažete na poslu? To mi je problem šta ću reći kad budem uzela bolovanje.
    Bila sam ostala prirodno trudna pa sam bila rekla najužima i na poslu, ali sam imala spontani. Bila mi je tlaka svima posebno ponavljati šta i kako, pa svakako mislim da je bolje ne govoriti nego svima ponaosob sve pričati,a svi imaju 100 pitanja. 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

• more2309
    03. Rujan 2020. 17:42

Ne mogu reci, stvarno sam sretna zbog toliko smrzlica 🥰🥰, ali nista to nije garancija, ja se samo nadam da se tu krije bar jedna bebica za mene. Stvarno bi me psihicki slomilo da od toliko smrzlica ne ostvarim trudnocu i da moram ponovno u stimulaciju, pa sve iz pocetka. Kako bude, ja ne odustajem, dok ne budem svoju najvecu zelju drzala u narucju borba nije gotova i borit cu se, pa cu vidjet hocu uspjeti. Ja se iskreno nadam da cemo sve izaci kao pobjednice iz ove nase borbe 🙏🙏🤞🤞🍀🍀🤰🤰!
    Mi smo rekli mojim i njegovim roditeljima, znaju mi dvije frendice, a na poslu mi znaju kolegica i sefica. 

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    03. Rujan 2020. 18:14

Vecer curee dragee cestitam svima koje su uspijelelee 🙏😍 i onima koje jos cekaju zelim svu srecu🙏 mislila sam na vas  i rekla sam javiti... Pa curee drage i divnee trudnaaa saaaam testt jutros pozitivan 🙏😍🎉odradila jutro iza podne isla u analize plus vadit betu cekala nalaz i beta 14 dan 107,3 ,🙏😍😍😍🎉 u subotu ponovit  doktorica prezadovoljna i pre sretna ja jos u sokuu i nemogu opisati taj osjecaj tu srecu nakon 5 godina eto vjerujem da su mi pomogle te trave i taj fragmin koji uzimam i daljee  i naravno onaj goree da je uslisao molitve i nadam se da ce sve biti ok 🙏❤️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.