More wauuuu, svaka cast, sad lijepo opusteno, imas za 10 beba 😍🤗
Tuma nemoj nista jos otpisat, sa mnom u sobi je bila cura koja je dobila jednu stanicu, oplodila se, vracena 3. dan i eno je nosi bebaca... samo treba vjerovat, a doc ce nekad, mozda ne onda kada mi to planiramo ali kad se najmanje nadas dode, tako barem kazu, ni meni jos nije doslo ali oce kad tad🙈
Evo ja danas osjecam lagano probadanje malo u desnom, malo u liievom jajniku, i uzaaaaasnu glavobolju, ali tu glavobolju mogu prepisat i cjelodnevnom gledanju u mob i vrtenju po forumima 😂
Ja AMH 13, MM Oligo
12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗
5.2021. Stigao 👶🏼❤️
1.2023. novi FET, beta ➖
3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
9.2023. FET, beta ➖
11.2023. FET
More2309, pa ti si rekorderka
Kiki989, mislim da nas sve boli glava u tom periodu od previše razmišljanja, a malo i od ovog čudnog vremena :)
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Tuma, da li su te dvije sada ujednačene? Možda bolje da imaš dvije dobre i jake, nego kao što je bilo kod mene, svaki novi UZV sve više i više njih, a doktorica nije smanjivala terapiju, ne znam ni kako bi bilo moguće da su bile sve istovremeno zrele ako su svaki dan novi folikuli rasli… Toliko hormona za više nezrelih ili prevelikih nego onih pravih, zato vjeruj u ovu terapiju koju su ti preporučili i da baš te dvije budu izvrsne kvalitete.
Znam da je ovo sve skupa teško, ali moraš se pribrati i pričekati da vidiš kakva bude situacija sa te dvije. Nitko ne razumije s kakvim se sve osjećajima borimo mi sve ovdje, i zato ti stvarno želim da se čim prije smiriš, isplačeš ako imaš potrebu i u miru dočekaš aspiraciju i oplodnju.
Ja sam isto stalno u suzama od jučer popodne, naime M je kako došla na gaćice, tako je i prošla. Znači samo iscjedak i od onda ništa, a meni se plače na svaku sitnicu, ne mogu nikog vidjeti jer me svi živiraju, osim baš mojih mojih. Jedva čekam da si iskočim iz ove kože u kojoj sam trenutno, da rješim tu betu i da skinem to sve s vrata, baš me jako iscrpilo emocinalno ovo sve skupa. A tek je prvi puta.
Što se tiče testa za koronu, ja sam ga radila na drive-inu Andrije Štampara i bio mi je gotov sljedeći dan, ali isto ne znam kakva je sad situacija tamo niti koliko se čeka. Znam da većina bolnica koje nisu iz ZG, šalju testove na obradu u ZG, zato se najbolje isplati to napraviti u ZG. Ne mogu vjerovati da bi nekome stvarno zabranili aspiraciju zbog testa na koronu, ako je tako, to treba završiti u novinama!!!
2 folikula su ujednačena, a jos 2 imam od kojih je jedan premali, a 1 preveliki. Znači ima ih 4 ali je dr rekla da se ne nadam za druga 2, da ona računa samo na ova 2.... ma ja da plačem 5 dana ne bih uspjela sve isplakati 😅
Da, tebi su bas zeznuli, od toliko folikula i stanica, na kraju bez smrzlica... ne znam šta je gore, ne imati nista pa se ni ne nadati ili imati puno pa ostati bez svega....
Istina, sve oko mene trudne, probala 2-3 puta i eto. Nit se paze, niti išta i sve je super (hvala Bogu da je, ali istina je da ne mogu ni približno shvatiti kako je ovo... meni svi govore opusti se samo, bit će. Kaj misle da meni nije palo na pamet opustit se?😅)
Ti si imala negativan test jelda? Jesi probala ponovit za svaki slučaj? Kad ti je beta?
Stampar mi je kod Zarazne, pa bih mogla svejedno nakon uzva probat prvo tam, pa na zaraznu... ne znam ni sama šta mi je pametnije.
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
KK_29.03 znaci za koronu se ne moram narucivat, samo dodjem? Je li ti nalaz bio vidljiv na e-gradjani ili si morala ic po njega? Za koliko je bio gotov? Kad sam zvala sestra mi je rekla da mora bit do aspiracije inace nista od aspiracije, mislila sam ic testirat se cim dobijem.
Tuma, mozda se jos sta pojavi. Meni se uvijek do drugog uzv pojavi jos koji. Sjecas se nedavno jedne cure, zaboravila sam ime, skoro su odustali od postupka jer nije bilo folikula i ono sto je bilo slabo je raslo i trudna je iz tog postupka.
Ja sam u st i prijateljica mi je imala nekakav zahvat u bolnici i buduci da je to bilo hitno dr joj je rekla da je nece narucivat nego da ode na higijenski sa uputnicom i kaze da je hitno i oni su je tamo pitali kad joj je dogovoren zahvat i narucili su je da joj nalaz ne bude stariji od 72h. Za nalaz su joj rekli da ce joj poslat na mail ali ona je ipak predvecer zvala onaj br epidemiolog sto se vrti po tv i poslali su joj nalaz na wapp. Ne znam kako je sada jer su vece guzve ali to je bilo prije 3 tjedna.
Morewauuuu, svaka cast, sad lijepo opusteno, imas za 10 beba 😍🤗
Tuma nemoj nista jos otpisat, sa mnom u sobi je bila cura koja je dobila jednu stanicu, oplodila se, vracena 3. dan i eno je nosi bebaca… samo treba vjerovat, a doc ce nekad, mozda ne onda kada mi to planiramo ali kad se najmanje nadas dode, tako barem kazu, ni meni jos nije doslo ali oce kad tad🙈
Evo ja danas osjecam lagano probadanje malo u desnom, malo u liievom jajniku, i uzaaaaasnu glavobolju, ali tu glavobolju mogu prepisat i cjelodnevnom gledanju u mob i vrtenju po forumima 😂
Samo neka dođe , pa kad god to bilo 🙏 ma vjerujem ja da ćemo sve uspjeti, ali svejedno svaki neuspjeh boli, a protiv straha od neuspjeha ne mogu🙈
Koliko ti je prošlo od feta? To sve mogu biti simptomi 😍
👨 31 g, sve ok
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
Imamo Laru ❤
Tuma, u utorak mi je bio fet blastice... 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Ja AMH 13, MM Oligo
12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗
5.2021. Stigao 👶🏼❤️
1.2023. novi FET, beta ➖
3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
9.2023. FET, beta ➖
11.2023. FET
Joj pa bas je grozno to s tim tekstom za koronu...
Dobro da se bar i to ne mora kod privatnika iako bas cudno jedni traze drugi ne... Koja su to pravila luda...
Joj pa bas je grozno to s tim tekstom za koronu…
Dobro da se bar i to ne mora kod privatnika iako bas cudno jedni traze drugi ne… Koja su to pravila luda…
*testom ne tekstom🙂
Tuma, u utorak mi je bio fet blastice… 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Držim fige 🤞🙏🥰
👨 31 g, sve ok
Imamo Laru ❤
Joj pa bas je grozno to s tim tekstom za koronu…
Dobro da se bar i to ne mora kod privatnika iako bas cudno jedni traze drugi ne… Koja su to pravila luda…
Poliklinika ivf traži test i baš sam se namučila zadnji put s tim. L. ne traži?
Sortiraj odgovore
Najstariji