Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Rujan 2020. 10:44

darliv

Lucija, Maki sve potpisujem 🤣 znaci sve smo manje vise okruzene istim pitanjima 😁 meni je najjace kad mi kazu blago tebi, mozes spavati dokad hoces 🙈
    Leptirica idem u Petrovu 😊

Ma joj ja sam se toliko toga naslušala da bi knjigu mogla napisati..
    Najjace mi bilo kad me jedna frendica pitala kad sam joj rekla da nije uspjelo da kak znam, mozda da provjerim s bolnicom😂😂
    Ne znam sto je ona mislila da oni tamo u petrijevoj zdjelici i bebe 'uzgajaju' 🤷‍♀️😂😂😂 pa mi samo jave kad da ju 'pokupim' 🤷‍♀️😂😂
    A nije da joj nisam objaanjavaka kako to ide, no ne vrijedi 😐

04. Rujan 2020. 10:54

A tek izjava jedne bivse frendice :
    Ma joj ne treba ni ici na tu UMJETNU OPLODNJU pogotovo nakon 30 - e, to je kasno za bit mama, ja znam jednu koja je rodila tako dijete i bolesno je, takva djeca nisu kao druga zaceta prirodnim putem🤢🤮🤮🤮🤧...
    Bitno da ona ima umjetne nokte obrve trepavice i sise, no 'umjetno dijete nije normalno' steta sto joj i mozak ne mogu nadograditi 🤷‍♀️..
    Uglavnom.. Bivsa prijateljica mi je sad😂

Nola_
    04. Rujan 2020. 10:56

Cure ima li tko broj ili neki kontakt od te gospode Ramize Orman za pcos? 

• more2309
    04. Rujan 2020. 11:01

lucija07

A tek izjava jedne bivse frendice :
    Ma joj ne treba ni ici na tu UMJETNU OPLODNJU pogotovo nakon 30 - e, to je kasno za bit mama, ja znam jednu koja je rodila tako dijete i bolesno je, takva djeca nisu kao druga zaceta prirodnim putem🤢🤮🤮🤮🤧…
    Bitno da ona ima umjetne nokte obrve trepavice i sise, no 'umjetno dijete nije normalno' steta sto joj i mozak ne mogu nadograditi 🤷‍♀️..
    Uglavnom.. Bivsa prijateljica mi je sad😂

Ovo je prestrasno 🤬🤬🤬. Meni je zao kaj sam rekla ikome, svi su oni dobronamjerni, ali me ubija objasnjavanje, zasto ovo, zasto ono. Najgore je bilo kad nije uspjelo jer oni su svi mislili da je to sad gotova stvar, iako sam im svakodnevno objasnjavala da to ne mora znacit trudnocu. To me bas umorilo.  Ovo kaj ti je bivsa prijateljica rekla je meni uzasno, stvarno nemam rijeci, ljudska glupost je stvarno bezgranicna.

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

darliv
    04. Rujan 2020. 11:16

Leptirica ja sam kod dr. Pavičić Baldani..i jako sam zadovoljna 😊

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

04. Rujan 2020. 11:24

darliv

Leptirica ja sam kod dr. Pavičić Baldani..i jako sam zadovoljna 😊

Da,d, pa to odes 2,3 puta u zg i vratis se kuci trudna🤷‍♀️😂😂

• Cupica7
    04. Rujan 2020. 12:11

Cure potvrdjena i 2.beta hcg 496 IU/L.

Ja  sam isto kontaktirala Ramizu jer ju bliska frendica preporucila. Ona je nakon 3 neuspjela aih koristila njezine preparate i prirodno ostala trudna.
    Mi nismo stigli koristiti jer je prekasno dostavljeno (iz Bih stize) za ciklus u 7.mj., a za 8.smo bili vec transfer u klinici dogovorili.
    Pa ako neka od vas zeli - poklonila bi paket i isprintala njezine upute uz to. Svakako je ona na raspolaganju na face-u za detaljne informacije sto i kako.

MM '89 Kriptozo., JA '90 -sumnja na pcos

1.Icsi - 5./2020. Betaplus- blaga stim., klomifen+menopur+ovitrelle(štoperica), 7js, 4 ok, 2 se razvile do blastoc., 1 vracena, minus na testu.
    1. FET 8./2020. - 🙏 docekali + i 1.betu 207

Tuma
    04. Rujan 2020. 12:45

Ajme kad čujem čega ste se vi sve naslusale zlo mi dođe. Ovi kojima sam ja rekla me ne ispituju previše a i dogovor moj s njima je, da kad ću ja htjeti nešto podijeliti ću reći, a da me one same ne ispituju jer mi se ne da uvijek o tome pričati. I one to poštuju.  Tu su za mene kad mi treba da me zagrle ili utjese,  zažele mi sreću kad krećem ali me nikad ne gnjave s pitanjima i savjetima,  tako da ne mogu reći  stvarno... bar zasad...
    Cupica7  super, cestitam, super se dupla!😍
    ja bih uzela te trave od Ramize,  ali vjerujem da za svakog napravi individualno?

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Ruska1986
    04. Rujan 2020. 13:03

Cupica7

Ja sam isto kontaktirala Ramizu jer ju bliska frendica preporucila. Ona je nakon 3 neuspjela aih koristila njezine preparate i prirodno ostala trudna.
    Mi nismo stigli koristiti jer je prekasno dostavljeno (iz Bih stize) za ciklus u 7.mj., a za 8.smo bili vec transfer u klinici dogovorili.
    Pa ako neka od vas zeli - poklonila bi paket i isprintala njezine upute uz to. Svakako je ona na raspolaganju na face-u za detaljne informacije sto i kako.

Super, bas mi je drago! 🤗🤗🤗

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• more2309
    04. Rujan 2020. 13:06

Cupica7

Ja sam isto kontaktirala Ramizu jer ju bliska frendica preporucila. Ona je nakon 3 neuspjela aih koristila njezine preparate i prirodno ostala trudna.

Super, ovo su bas lijepe vijesti 😊🙂🙂, drzim fige da i dalje ide sve mirno i svojim tokom🤞🤞🍀🍀🤰!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.