Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • more2309
    03. Rujan 2020. 09:46

KK_29.03

Cure meni je danas transfer, punkcija bila u subotu
    Samo da pitam vas, jer je int pun drugačijih iskustava, što se radi ili ne radi nakon transfera, dali ste sve normalno ili ipak malo više pazile? Neki kažu strogo mirovanje, a neke su brale masline pa se isto ulovilo 😂

Sretno i neka transfer bufe uspjesan 🙏🙏🙏🍀🍀🍀🤞🤞! Slazem se sa curama, ja sam prvi put morala mirovat radi hipera, sad cu mirovat taj dan i sutradan, a onda sve normalno, samo bez naprezanja.

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• kiki989
    03. Rujan 2020. 10:43

KK sretno na transferuuu 🙏🏼🤗

Ja AMH 13, MM Oligo
    12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
    3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
    8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗

5.2021. Stigao 👶🏼❤️
    1.2023. novi FET, beta ➖
    3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
    5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
    9.2023. FET, beta ➖
    11.2023. FET

KK_29.03
    03. Rujan 2020. 10:55

Hvala vam puno cure divne ste ❤️
    Gotov transfer, od 5 je jedna došla do blastice i vraćena, a ostale 4 ako do sutra možda dođu onda će ih zamrznit, kažu da zovnem sutra 

03. Rujan 2020. 12:14

KK_29.03, sretno za dalje. Sigurna sam da ce i ove nastavit s razvojem kad su vec do tu dosle, pa da ces po njih tek za koju godinu

03. Rujan 2020. 12:48

more2309

lucija07

more2309

Lucija, stvarno ti je dosla narucena i super zbog toga, bilo bi stvarno tuzno da si zbog par dana izgubila cijeli ciklus. Ja od sutra krecem sa testovima za ovulaciju, nasla sam ih zgurane u ladici, pa cu se s tim zabavljat, tu ce valjda nesto biti pozitivno 🤣🤣🤣😅😅😅. Znas kaj cu ti reci, moras imati sjenu i nakon par dana crtu kao kuca 🙏🙏🍀🍀🤞🤞! Ja bi je trebala dobiti 19.09., jedva cekam 😆.

Da nam je netko rekao da cemo jedva cekati dobiti mengu😄😂😂😂…
    Ufff nadam se, ne smijemo mu sad ni ti ni ja rusiti statistiku uspjesnih Fet-ova..
    Jest da ih imam za 3 ali… Neka ostali budu za bebu br 2🤞😂😂…

To sam i ja rekla, veselim joj se kao ne znam cemu 😅😅🤣🤣. Ma naravno da necemo, nebi bilo u redu 😆😆! Koliko mrvica ces vracat na FET-u ?

Po 2 su mi zamrznuti u sve 3 slamke.. Sve ok pijem estrofem i za tj dana opet ultrazvuk... 

03. Rujan 2020. 12:52

KK_29.03

Hvala vam puno cure divne ste ❤️
    Gotov transfer, od 5 je jedna došla do blastice i vraćena, a ostale 4 ako do sutra možda dođu onda će ih zamrznit, kažu da zovnem sutra

Sretno no ne kuzim zasto ti danas nisu zamrznuli? Danas je 5 dan zar ne? 

Tuma
    03. Rujan 2020. 12:54

KK_29.3. Super da si obavila i drzim fige dai ostale dodu do blastica.  
    Ja sam danas imala uzv i nisam zadovoljna😔 
    Imam 4 folikula od kojih je 1 mali i dr sumnja da će dovoljno narasti a 1 preveliki.  I ostaju nam 2 u koje se pouzda... punkcija je u ponedjeljak.  Prosli put sam imala 3 ujednacena i samo 1 js koja je bila nezrela. Danas sam izašla iz bolnice i rasplakala se. Ak od ona 3 nije bilo ništa,  sta ce tek biti sa samo 2.... i još taj test na covid.... zovem po bolnicama, većinom se treba naručit i nema mjesta u subotu. Jedino jos ima zarazna, a oni su mi rekli da dođem ujutro rano i čekam.  A ujutro imam uzv, tako da ne mogu prije nego to riješim... baš sam nikakva i tužna zbog svega....

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    03. Rujan 2020. 12:56

lucija07

more2309

lucija07

more2309

Lucija, stvarno ti je dosla narucena i super zbog toga, bilo bi stvarno tuzno da si zbog par dana izgubila cijeli ciklus. Ja od sutra krecem sa testovima za ovulaciju, nasla sam ih zgurane u ladici, pa cu se s tim zabavljat, tu ce valjda nesto biti pozitivno 🤣🤣🤣😅😅😅. Znas kaj cu ti reci, moras imati sjenu i nakon par dana crtu kao kuca 🙏🙏🍀🍀🤞🤞! Ja bi je trebala dobiti 19.09., jedva cekam 😆.

Ufff nadam se, ne smijemo mu sad ni ti ni ja rusiti statistiku uspjesnih Fet-ova..

To sam i ja rekla, veselim joj se kao ne znam cemu 😅😅🤣🤣. Ma naravno da necemo, nebi bilo u redu 😆😆! Koliko mrvica ces vracat na FET-u ?

Po 2 su mi zamrznuti u sve 3 slamke.. Sve ok pijem estrofem i za tj dana opet ultrazvuk…

Joj kako to lijepo zvuči 😍 po 2 u 3 slamke.  Meni je to jednako čudu 😅

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• more2309
    03. Rujan 2020. 13:07

lucija07

more2309

lucija07

more2309

Po 2 su mi zamrznuti u sve 3 slamke.. Sve ok pijem estrofem i za tj dana opet ultrazvuk…

Meni si zamrznuli po 2 u 3 slamke i u jednoj slamci su 3. Ta po 3 valjda ide zadnja, ako ovo prije ne upali, ali hoce, tako da necu razmisljat o tome 😅😅😅. Estrofem pijes za zadebljanje endometrija ili? Super da je sve u redu i da krecete 🤞😎, dobro pa nisu precesto pregledi, vjerojatno ce tako i mene narucivat, pa cu si lakse kombinirat s poslom.

🙋‍♀️ 34- sve ok
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    Imamo 7 🐧

• more2309
    03. Rujan 2020. 13:11

Tuma

KK_29.3.Super da si obavila i drzim fige dai ostale dodu do blastica.
    Ja sam danas imala uzv i nisam zadovoljna😔
    Imam 4 folikula od kojih je 1 mali i dr sumnja da će dovoljno narasti a 1 preveliki. I ostaju nam 2 u koje se pouzda… punkcija je u ponedjeljak. Prosli put sam imala 3 ujednacena i samo 1 js koja je bila nezrela. Danas sam izašla iz bolnice i rasplakala se. Ak od ona 3 nije bilo ništa, sta ce tek biti sa samo 2…. i još taj test na covid…. zovem po bolnicama, većinom se treba naručit i nema mjesta u subotu. Jedino jos ima zarazna, a oni su mi rekli da dođem ujutro rano i čekam. A ujutro imam uzv, tako da ne mogu prije nego to riješim… baš sam nikakva i tužna zbog svega….

Stvarno mi je zao, znam da si zbedirana i u strahu hoce biti j.s., isplaci se, ali nemoj gubiti nadu. Nemoj nista otpisivati prije vremena. Jesi probala u nastavnom zavodu, probaj ih nazvat i objasnit im situaciju, mozda te ubace negdje. Kaj nije netko rekao da curama kojima treba za aspiraciju i transfer izlaze u susret?

🙋‍♀️ 34- sve ok
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    Imamo 7 🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.