Lucijakakva je kod tebe situacija?
Heej.. Meni se bas 'poklopilo' pa sam mengu dobila u utorak, 32 dan a inace mi je ciklus 28,29 dana.. Cak sam i test radila😂😂😂😂
No ocito je to sve do simulacije pa se i ciklusi pobrkaju…
Odmah nakon testa eto i menge🙊😂😂😂😂. sutra idem Luciju pa cemo vidjet sta kaze…
Na kraju je dobro i ispalo, vidis kako se poklopila, kao narucena, Luci u utorak poceo radit i odmah menga dosla kao po nalogu 😆. Drzim fige da bude sve ok na pregledu, sigurno hoce 🤞🤞🤞🙏🙏🙏🍀🍀🍀! Dan po dan i brzo ce doci transfer 🥰🥰…
Javi se poslije pregleda…
Pa da, si vidjela ti to, kao narucena😂...
Iako sam u onaj test blejala kao tele u sarena vrata pod svim kutevima rekoh mozda se pojavi neka sjena🕵️♀️🕵️♀️🕵️♀️😂😂😂...
No nisam ja te srece...
Valjda ce FET donijet sjenu🤞
Javim se, hvala!
Kad ti trebas dobit?
Cure, jel se tko zadnjih dana naručivao preko HZZO-a u Polikliniku IVF? Znate li jel ima mjesta i koliko se čeka na postupak?
Probaj ih nazvat! Ja sam kod njih i brzo dobijes termin. Cura koja je samnom bila je nazvala valjda tjedan dana prije menge a terapiju je pocela primati vec 3 dc. Samo ih nazovi i reci da si preko HZZOa.
Tnx, tako ću i napraviti, nadam se da će htjeti dati info bez odlaska na konzultacije.
Hoce, sigurno. Na konzultacije dolazis ako se odlucis za postupak i tad ti obavi i pregled i to se placa.. Za info kada bi mogla doci na red ce ti sigurno moci reci preko telefona.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Lucija, stvarno ti je dosla narucena i super zbog toga, bilo bi stvarno tuzno da si zbog par dana izgubila cijeli ciklus. Ja od sutra krecem sa testovima za ovulaciju, nasla sam ih zgurane u ladici, pa cu se s tim zabavljat, tu ce valjda nesto biti pozitivno 🤣🤣🤣😅😅😅. Znas kaj cu ti reci, moras imati sjenu i nakon par dana crtu kao kuca 🙏🙏🍀🍀🤞🤞! Ja bi je trebala dobiti 19.09., jedva cekam 😆.
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Lucija, stvarno ti je dosla narucena i super zbog toga, bilo bi stvarno tuzno da si zbog par dana izgubila cijeli ciklus. Ja od sutra krecem sa testovima za ovulaciju, nasla sam ih zgurane u ladici, pa cu se s tim zabavljat, tu ce valjda nesto biti pozitivno 🤣🤣🤣😅😅😅. Znas kaj cu ti reci, moras imati sjenu i nakon par dana crtu kao kuca 🙏🙏🍀🍀🤞🤞! Ja bi je trebala dobiti 19.09., jedva cekam 😆.
Da nam je netko rekao da cemo jedva cekati dobiti mengu😄😂😂😂...
Ufff nadam se, ne smijemo mu sad ni ti ni ja rusiti statistiku uspjesnih Fet-ova..
Jest da ih imam za 3 ali... Neka ostali budu za bebu br 2🤞😂😂...
Aurora žao mi je zbog negativnog testa, glavu gore i u nove pobjede
Cupica čestitam i želim školsku trudnoću, kao šta su cure već rekle nek je ovo početak jednog dugog pozitivnog niza
Cure koje se spremaju za FET 🤞🙏 da sve prodje dobro i za debele +.
Cure koje moraju u nove stimulacije imajte na umu zašto to radite i hrabro kroz sve, puno sreće i puno kvalitetnih jajnih stanica vam želim 🙏
Cure meni je danas transfer, punkcija bila u subotu
Samo da pitam vas, jer je int pun drugačijih iskustava, što se radi ili ne radi nakon transfera, dali ste sve normalno ili ipak malo više pazile? Neki kažu strogo mirovanje, a neke su brale masline pa se isto ulovilo 😂
Tara ja sam imala. Morali smo odgoditi transfer za mjesec dana. Pila sam 1 mj kontracepcijske i nestala je pa sam moglau postupak
Samara i Cupica hvala na odgovoru!
Cupica tebi čestitam na pozitivnom testu!!! :)
Samo da pitam vas, jer je int pun drugačijih iskustava, što se radi ili ne radi nakon transfera, dali ste sve normalno ili ipak malo više pazile? Neki kažu strogo mirovanje, a neke su brale masline pa se isto ulovilo 😂
Ako ne vuces jos hiper nakon aspiracije, nemoj strogo mirovat. Pise da nakon transfera trebas svoje embrije povest u setnju 😎 nemoj ni dizat preteske stvari, ali nemoj ni samo lezat. Ja sam npr radila sve normalno, al npr korpu sa opranim vesom nisam dizala, vec mi je netko odnio van, a ja sam dalje stavljala ves na susenje. Isto radila sam burek, vukla tijesto, svasta.. Ali sam si uzela malo i popodne odmor. Radi onak kak ti odgovara i kak ces se najbolje osjecat 😎
I ja sam tako kao KK_29.03 ,jos ssm se uz to i kupala jer zivim na moru..nisam skakala ni nista slicno,ali normalno plivala u cistom moru-da, to sam bas pitala doktora i reao je da moze samo ne taj dan od transfera. .stvarno sam se normalno ponasala kao i inace i eto primilo se ,no nije dobro zavrsilo ali sigurna sam da nije radi toga.
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Da nam je netko rekao da cemo jedva cekati dobiti mengu😄😂😂😂…
Ufff nadam se, ne smijemo mu sad ni ti ni ja rusiti statistiku uspjesnih Fet-ova..
Jest da ih imam za 3 ali… Neka ostali budu za bebu br 2🤞😂😂…
To sam i ja rekla, veselim joj se kao ne znam cemu 😅😅🤣🤣. Ma naravno da necemo, nebi bilo u redu 😆😆! Koliko mrvica ces vracat na FET-u ?
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Sortiraj odgovore
Najstariji