Cure koja je procedura ako želim ići na teret HZZO-a u neku od privatnih klinika koje to podržavaju?
Sve sređujem, dogovaram u toj poliklinici ili prvo moram do svog soc. ginekologa?
Konkretno, za IVF(Simunic), nazoves ih i dogovoris termin. I svakako pitaj da li mozes preko HZZOa(ne znam da li oni imaju kvotu za pacijentice preko HZZOa).
Imaju da, svi oni imaju odredjenu kvoti i obavezno se mora naglasiti da zelis preko hzzoa.. Najbolje sto prije nazvati jer se mjesta brzo popune...
Cure koja je procedura ako želim ići na teret HZZO-a u neku od privatnih klinika koje to podržavaju?
Sve sređujem, dogovaram u toj poliklinici ili prvo moram do svog soc. ginekologa?
Da, prvo kontaktiras kliniku u koju zelis ici i dogovoris konzultacije koje se mislim prvi put placa ju, a kad s njima sve dogovoris trazis svog soc ginekologa upitnicu za tu kliniku za sve ostalo sto slijedi..
Super, puno ti hvala!
Konkretno, za IVF(Simunic), nazoves ih i dogovoris termin. I svakako pitaj da li mozes preko HZZOa(ne znam da li oni imaju kvotu za pacijentice preko HZZOa).
Hvala! Kod njih sam imala jednu inseminaciju i super su mi tako da ću svakako pokušati!
Konzultacije, prve, se placaju. Ja sam platila 300 kn, cura koja je bila samnom 450... Ovisi valjda s kakvim nalazima dolazis i sta ti gleda... Svw ostale pretrage koje ce ti trebat, mozes preko uputnica koje dizes kod svog gin(oni ti napisu sta treba). Mozes i kod njih, al se sve placa i skupo je. A kad udjes u postupak, sve ti je besplatno. Jedino, sta je mene malo iznenadilo, kad se potvrdilo da sam trudna, prvi uvz i pregled ms kostao 650 kn. Nisam ocekivala da je toliko pa eto, cisto da imas u vidu... Sad opet idem i nadam se da nece svaki put bit tolika cifra(jer se ide svaka 3 tjedna), a ne znam u kojem se trenu mozemo prebacit u bolnicu... Dal oni sad vode cijelo vrijeme trudnocu?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Konzultacije, prve, se placaju. Ja sam platila 300 kn, cura koja je bila samnom 450… Ovisi valjda s kakvim nalazima dolazis i sta ti gleda… Svw ostale pretrage koje ce ti trebat, mozes preko uputnica koje dizes kod svog gin(oni ti napisu sta treba). Mozes i kod njih, al se sve placa i skupo je. A kad udjes u postupak, sve ti je besplatno. Jedino, sta je mene malo iznenadilo, kad se potvrdilo da sam trudna, prvi uvz i pregled ms kostao 650 kn. Nisam ocekivala da je toliko pa eto, cisto da imas u vidu… Sad opet idem i nadam se da nece svaki put bit tolika cifra(jer se ide svaka 3 tjedna), a ne znam u kojem se trenu mozemo prebacit u bolnicu… Dal oni sad vode cijelo vrijeme trudnocu?
Ne, ne moras.. Ja, sam npr na vv isla samo do kucanja srca i dalje trudnoću vodis besplatno kod svog ginekologa.. Ne moras ti vise tamo ici.. Oni su svoje obavili uspjesno💓
Konzultacije, prve, se placaju. Ja sam platila 300 kn, cura koja je bila samnom 450… Ovisi valjda s kakvim nalazima dolazis i sta ti gleda… Svw ostale pretrage koje ce ti trebat, mozes preko uputnica koje dizes kod svog gin(oni ti napisu sta treba). Mozes i kod njih, al se sve placa i skupo je. A kad udjes u postupak, sve ti je besplatno. Jedino, sta je mene malo iznenadilo, kad se potvrdilo da sam trudna, prvi uvz i pregled ms kostao 650 kn. Nisam ocekivala da je toliko pa eto, cisto da imas u vidu… Sad opet idem i nadam se da nece svaki put bit tolika cifra(jer se ide svaka 3 tjedna), a ne znam u kojem se trenu mozemo prebacit u bolnicu… Dal oni sad vode cijelo vrijeme trudnocu?
Mislim da to ovisi o tebi, moja frendica je otisla na dva pregleda i onda je nastavila kod svog ginekologa.
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Lucija kakva je kod tebe situacija, jel ti dosla menga, nadam se da nije 🙏🙏🍀🍀🤞🤞?
🙋♀️ 34- sve ok
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
Imamo 7 🐧
Lucija kakva je kod tebe situacija, jel ti dosla menga, nadam se da nije 🙏🙏🍀🍀🤞🤞?
Nijeeee
Joj nadam se da ni nece jos...
Tko zna dal ce me uopce primiti jer vjerujem da svi cekaju njegov povratak to ce bit negdje guzvaraaa😬
Nijeeee
Joj nadam se da ni nece jos…
Tko zna dal ce me uopce primiti jer vjerujem da svi cekaju njegov povratak to ce bit negdje guzvaraaa😬
Ma primit ce te sigurno, nece ti sigurno reci da se javis iduci ciklus, toga se nemoj bojati. Samo mu se javi prvi dan ciklusa i kreces 🙂🙂🙂🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀!!!
🙋♀️ 34- sve ok
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
Imamo 7 🐧
Nijeeee
Joj nadam se da ni nece jos…
Ma primit ce te sigurno, nece ti sigurno reci da se javis iduci ciklus, toga se nemoj bojati. Samo mu se javi prvi dan ciklusa i kreces 🙂🙂🙂🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀!!!
Nadam se.. Hvala 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji