Lucija kakva je kod tebe situacija, jel ti dosla menga, nadam se da nije 🙏🙏🍀🍀🤞🤞?
Nijeeee
Joj nadam se da ni nece jos…
Tko zna dal ce me uopce primiti jer vjerujem da svi cekaju njegov povratak to ce bit negdje guzvaraaa😬
Ma primit ce te sigurno, nece ti sigurno reci da se javis iduci ciklus, toga se nemoj bojati. Samo mu se javi prvi dan ciklusa i kreces 🙂🙂🙂🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀!!!
Nadam se.. Hvala 💓
Taman kad nam ti javis veliku i lijepu betu 🤞🤞🍀🍀🙏🙏, ja krecem 🙂! Nema rusenja statistike 😎😎🙂🙂🙂!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Lucija kakva je kod tebe situacija, jel ti dosla menga, nadam se da nije 🙏🙏🍀🍀🤞🤞?
Nijeeee
Joj nadam se da ni nece jos…
Tko zna dal ce me uopce primiti jer vjerujem da svi cekaju njegov povratak to ce bit negdje guzvaraaa😬
Ma primit ce te sigurno, nece ti sigurno reci da se javis iduci ciklus, toga se nemoj bojati. Samo mu se javi prvi dan ciklusa i kreces 🙂🙂🙂🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀!!!
Nadam se.. Hvala 💓
Taman kad nam ti javis veliku i lijepu betu 🤞🤞🍀🍀🙏🙏, ja krecem 🙂! Nema rusenja statistike 😎😎🙂🙂🙂!
Hehehe
Tako je😉🤗🤗
Stvarno triba neko konačno pozitivno testirati da se kolo okrene... Imam osjećaj da se ovdje na forumu sve u nekim grupama odvija, ili sve pozitivno, ili sve negativno...
Da 9 i 10 mjesec samo plusiće vidimo 🤞🙏😊😊
Pozdrav svima nova sam ovdje, a i u mpo vodama.
Ne znam da li je pitanje adekvatno ovoj temi ali vi sigurno imate puno vise iskustva i znanja od mene. Znima me je li ogtt test standardna procedura koju odreduje specijalista mpo, ili bih trebala to nekako odraditi mimo mpo? Pitam iz razloga jer imam pcos (LH 2,5 puta visi od FSH, povisen testosteron, AMH na gornjoj granici), hipotireozu, i naravno borimo se s neplodnoscu godinu i pol, a uz sve to inace ide i inzulinska rezistencija za koju bih voljela utvrditi imam li ju ili ne. Ginekolog me samo preusmjerio na mpo.
Za sada sam vadila spolne hormone, upuceni smo na spermiogram, briseve i hsg, ali za ogtt test nije bilo rijeci.
Miss, jesi ti vadila betu danas ili si ipak odustala?
Hvala curke. Neću do pon ništa više. Mogu se strpiti, a i muž i ja se tako dogovorili. Znam da je najvjerojatnije test dobar, ali opet, tko zna. Bilo je svakakvih slučajeva. Nije sada da se tješim ali pokušavam biti pozitivna pa što bude. :)
Stiže nam curica 💓
Pozdrav svimanova sam ovdje, a i u mpo vodama.
Ne znam da li je pitanje adekvatno ovoj temi ali vi sigurno imate puno vise iskustva i znanja od mene. Znima me je li ogtt test standardna procedura koju odreduje specijalista mpo, ili bih trebala to nekako odraditi mimo mpo? Pitam iz razloga jer imam pcos (LH 2,5 puta visi od FSH, povisen testosteron, AMH na gornjoj granici), hipotireozu, i naravno borimo se s neplodnoscu godinu i pol, a uz sve to inace ide i inzulinska rezistencija za koju bih voljela utvrditi imam li ju ili ne. Ginekolog me samo preusmjerio na mpo.
Za sada sam vadila spolne hormone, upuceni smo na spermiogram, briseve i hsg, ali za ogtt test nije bilo rijeci.
Za Ogtt test ti je mogao i tvoj ginekolog dati uputnicu no buduci da ocito nije htio proba pitati svog doktora opce prakse.. Ne mora to dati samo mpo lijecnik jer u biti to ni nije neka standardna pretraga za ulazak u mpo 'svijet'...
Miss, jesi ti vadila betu danas ili si ipak odustala?
Hvala curke. Neću do pon ništa više. Mogu se strpiti, a i muž i ja se tako dogovorili. Znam da je najvjerojatnije test dobar, ali opet, tko zna. Bilo je svakakvih slučajeva. Nije sada da se tješim ali pokušavam biti pozitivna pa što bude. :)
Jesam,beta je pala sa 10 na 3.6 danas tako da je definitivno bila biokemijska...krvarim jos , dosta vise nego inace i bolnije je tako da je to valjda ciscenje ..u pon idem kod doktora za dogovor za dalje...pretpostavljam da se nakon biokemijske ne mora praviti nikakva pauza? Mada mislim da cemo je svakako napraviti jer smo u bolnici pa dok dodem opet na red s obzirom na to da moram bas sve iznova...
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Žao mi je. Ne znam kolika mora biti pauza između stimulirani. Jesu ti rekli?
Stiže nam curica 💓
Nefertiti, mozda da jednostavno pitas dr za metmorfin pa probas s tim? I ja sam ga uzimala neko vrijeme, onda mi je dr rekao da jedino moze pomoci, ako nemam IR da se jednostavno nece dogoditi nista. Ali sam imala osjecaj kao da mi skodi, mozda sam zabrijala jer inace vise naginjem ka mrsavom i ne jedem preuredno kad puno radim. Pa eto mozda da probas.
Miss1502, zao mi je drzi se budi pozitivna i nadam se da ces sto prije ugledati plusic. Kad mozes ponovo ici?
E i da, cini mi se da nista od mog FET-a u rujnu. Dns mi je propisana samoizolacija i ne znam da ce proci do ciklusa... isla sam na testiranje i kad sam se vracala iz drive in sa zarazne prekuhalo mi je auto nasred zelenog vala u zg. Dosao muz po mene i kad smo mislili krenut uspio se poskliznut o korijenje stabala kraj parkinga i cijeli se raskrvario. I sad dodem doma, racunam i skuzim da vjerojatno necu stici na FET radi samoizolacije😔😔 koji dan🤦🏻♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji