Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Kolovoz 2020. 17:53

miss1502

leptirica82

Miss, jesi ti vadila betu danas ili si ipak odustala?
    Hvala curke. Neću do pon ništa više. Mogu se strpiti, a i muž i ja se tako dogovorili. Znam da je najvjerojatnije test dobar, ali opet, tko zna. Bilo je svakakvih slučajeva. Nije sada da se tješim ali pokušavam biti pozitivna pa što bude. :)

Jesam,beta je pala sa 10 na 3.6 danas tako da je definitivno bila biokemijska…krvarim jos , dosta vise nego inace i bolnije je tako da je to valjda ciscenje ..u pon idem kod doktora za dogovor za dalje…pretpostavljam da se nakon biokemijske ne mora praviti nikakva pauza? Mada mislim da cemo je svakako napraviti jer smo u bolnici pa dok dodem opet na red s obzirom na to da moram bas sve iznova…

Izmedju biokemijske se inace ne mora praviti pauza no Izmedju 2 stimulirana bar 2 do 3 ciklusa treba da se hormoni i tijelo ociste... 

28. Kolovoz 2020. 17:54

Aylisha_77

Nefertiti, mozda da jednostavno pitas dr za metmorfin pa probas s tim? I ja sam ga uzimala neko vrijeme, onda mi je dr rekao da jedino moze pomoci, ako nemam IR da se jednostavno nece dogoditi nista. Ali sam imala osjecaj kao da mi skodi, mozda sam zabrijala jer inace vise naginjem ka mrsavom i ne jedem preuredno kad puno radim. Pa eto mozda da probas.
    Miss1502, zao mi je drzi se budi pozitivna i nadam se da ces sto prije ugledati plusic. Kad mozes ponovo ici?

E i da, cini mi se da nista od mog FET-a u rujnu. Dns mi je propisana samoizolacija i ne znam da ce proci do ciklusa… isla sam na testiranje i kad sam se vracala iz drive in sa zarazne prekuhalo mi je auto nasred zelenog vala u zg. Dosao muz po mene i kad smo mislili krenut uspio se poskliznut o korijenje stabala kraj parkinga i cijeli se raskrvario. I sad dodem doma, racunam i skuzim da vjerojatno necu stici na FET radi samoizolacije😔😔 koji dan🤦🏻‍♀️

Ajme pa bas peh🤷‍♀️🙊🙊🙊

• more2309
    28. Kolovoz 2020. 18:49

miss1502

leptirica82

Miss, jesi ti vadila betu danas ili si ipak odustala?
    Hvala curke. Neću do pon ništa više. Mogu se strpiti, a i muž i ja se tako dogovorili. Znam da je najvjerojatnije test dobar, ali opet, tko zna. Bilo je svakakvih slučajeva. Nije sada da se tješim ali pokušavam biti pozitivna pa što bude. :)

Jesam,beta je pala sa 10 na 3.6 danas tako da je definitivno bila biokemijska…krvarim jos , dosta vise nego inace i bolnije je tako da je to valjda ciscenje ..u pon idem kod doktora za dogovor za dalje…pretpostavljam da se nakon biokemijske ne mora praviti nikakva pauza? Mada mislim da cemo je svakako napraviti jer smo u bolnici pa dok dodem opet na red s obzirom na to da moram bas sve iznova…

Zao mi je sto je tako na kraju ispalo 🙁. Odmorite se, skupite snage za dalje i onda u novu borbu, jedna bitka ce biti dobitna 🙂🙂🙂! 

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• more2309
    28. Kolovoz 2020. 18:55

Aylisha_77

Nefertiti, mozda da jednostavno pitas dr za metmorfin pa probas s tim? I ja sam ga uzimala neko vrijeme, onda mi je dr rekao da jedino moze pomoci, ako nemam IR da se jednostavno nece dogoditi nista. Ali sam imala osjecaj kao da mi skodi, mozda sam zabrijala jer inace vise naginjem ka mrsavom i ne jedem preuredno kad puno radim. Pa eto mozda da probas.
    Miss1502, zao mi je drzi se budi pozitivna i nadam se da ces sto prije ugledati plusic. Kad mozes ponovo ici?

E i da, cini mi se da nista od mog FET-a u rujnu. Dns mi je propisana samoizolacija i ne znam da ce proci do ciklusa… isla sam na testiranje i kad sam se vracala iz drive in sa zarazne prekuhalo mi je auto nasred zelenog vala u zg. Dosao muz po mene i kad smo mislili krenut uspio se poskliznut o korijenje stabala kraj parkinga i cijeli se raskrvario. I sad dodem doma, racunam i skuzim da vjerojatno necu stici na FET radi samoizolacije😔😔 koji dan🤦🏻‍♀️

Vama se stvarno poklopilo 😥! Toga je recimo mene strah, da ne zavrsim u samoizolaciji taman kad trebam krenut 😤. Jel postoji sansa da samoizolacija zavrsi prije menge? Drzim fige da ti test bude negativan 🤞🤞🍀🍀🍀🙏🙏🙏!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    Imamo 7 🐧

Nada 🍀
    28. Kolovoz 2020. 20:20

Aylisha_77

Zar moraš u samoizolaciju i ako ti je test negativan? Ili samo dok čekaš test i u slučaju da je pozitivan?

Nola_
    28. Kolovoz 2020. 21:57

Epidemiolozi odrede koliko traje izolacija (od dana kad je zarazeni bliski kontakt razvio simptome i od vaseg kontakta ako je bio iza) na test cekas 3 dana. Ne znam dal sam u izolaciji i dalje u slucaju negativnog testa. Ne osjecam se bas najbolje i ndm se da je samo stres. Postoji vjerovatnost da M dobijem tu negdje po zavrsetku izolacije ali nije bas izgledno, samo se nadam..🤞🏻🤦🏻‍♀️

AuroraB
    28. Kolovoz 2020. 22:37

A jooj... Aylisha pa ovo je koma!! Nadam se da negativan test poništava samoizolaciju!! 
    Miss1502, glavu gore i ideš dalje🙌 🌸
    Ma to sa tom koronom su debilane malo jače. Kaže meni sestra prije aspiracije da ako imam koronu da ništa onda od aspiracije! A jel? Znači oni mi nebismjeli izvaditi, ali kad bi došla na hitnu pred raspuknoće jajnika krcatih stimuliranim folikulama, onda bi me tamo primili... Mislim, nedorečen sistem boli glava!!

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• more2309
    28. Kolovoz 2020. 22:39

Aylisha_77

Epidemiolozi odrede koliko traje izolacija (od dana kad je zarazeni bliski kontakt razvio simptome i od vaseg kontakta ako je bio iza) na test cekas 3 dana. Ne znam dal sam u izolaciji i dalje u slucaju negativnog testa. Ne osjecam se bas najbolje i ndm se da je samo stres. Postoji vjerovatnost da M dobijem tu negdje po zavrsetku izolacije ali nije bas izgledno, samo se nadam..🤞🏻🤦🏻‍♀️

Mislim da bez obzira na negativan test moras biti u samoizolaciji, nisam sigurna, ali mislim da je takva procedura. Velika vjerojatnost da ti je to od stresa i malo psihosomatski, bar bi meni tako bilo, da meni jave da moram u samoizolaciju, ja bi sve moguce simptome dobila jer bi razmisljala o tome. Drzim fige da menga malo zakasni, pa da mozes u postupak 🤞🤞🤞🍀🍀🍀🙏🙏🙏🙏!!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    Imamo 7 🐧

29. Kolovoz 2020. 09:16

Nisam odavno pisala jer nemam sta pametna reć ali vas pratim. Upisana sam za postupak krajem 09.mjeseca, pa me zanima je li mi kasno sad pocet pit maticnu mlijec?
    Nisam se nadala da ce me tako brzo primit u postupak, a sve ostalo (Q10, L-arganin, DHEA, Omega...) vec godinama pijem. Ovo mi je 6-ti stimulirani pa ne bi nista prepustala slucaju, ali ako nema koristi sad zadnji tren ke pocet pit ne bi jos i nju kupovala.
    I kako ide sa testiranjem za Coronu? Naruci me moj ginekolog na testiranje? Zaboravila sam je li test mora bit gotov do ocekivane M ili do aspiracije? 

29. Kolovoz 2020. 09:31

Bozma

Nisam odavno pisala jer nemam sta pametna reć ali vas pratim. Upisana sam za postupak krajem 09.mjeseca, pa me zanima je li mi kasno sad pocet pit maticnu mlijec?
    Nisam se nadala da ce me tako brzo primit u postupak, a sve ostalo (Q10, L-arganin, DHEA, Omega…) vec godinama pijem. Ovo mi je 6-ti stimulirani pa ne bi nista prepustala slucaju, ali ako nema koristi sad zadnji tren ke pocet pit ne bi jos i nju kupovala.
    I kako ide sa testiranjem za Coronu? Naruci me moj ginekolog na testiranje? Zaboravila sam je li test mora bit gotov do ocekivane M ili do aspiracije?

Jel ti ides negdje privatno na postupak? Jer privatnici to ni ne fraze, bar nije Luci ja nista nisam morala imati dok se u bolnicama morao nosit test... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.