Cure hvala na savjetima. Javit cu se u bolnicu kad se vrate s GO pa cu vidjet sto oni kazu jos… Aurora citala sam tvoje postove, i totalno te kuzim jer sam bila u istoj situaciji. 40 folikula, od kojih sam dobila 8js, icsi, 5 oplodenih, zvala sam svaki dan, i do zamrzavanja sam zivjela u uvjerenju da sve dobro napreduju, na kraju sam dobila jednu lijepu blastocistu i jednu morulu… nemam smrzlica. Mozda mi je zato jos veci sada pritisak..
40 folikula😬😬😬😬
Ajmeee meniiii....
Svaka ti cast, to mora da je bila prava hiperstimulacija..
Samo ne kuzim, kazes sa nemas smrzlica a spremas se na FET? Mislis nemas vise osim te blastice i morule ili sam nesto krivo pokopcala...
Koja ti je bila terapija da si tako burno reagirala?
Koliko jedinica lijeka na dan?
Lucija, imam samo tu blasticu i morulu... od terapije ovaleap prva tri dana 125 jedinica, zatim 75 pa 50, na kraju 25. Mislim da sam nakon 5,6 dana pocela uzimati cetrotide, ugl je stimulacija trajala 9 dana. Dr kaze da sam dobila samo 8js radi postedne stoperice (decapeptyl) koju su mi dali radi hipera. Uglavnom previse sam ocekivala od svega da bi na kraju imala 2 smrzlica i to samo jedan kvalitetan. Ali dobro sto je tu je
Lucija, imam samo tu blasticu i morulu… od terapije ovaleap prva tri dana 125 jedinica, zatim 75 pa 50, na kraju 25. Mislim da sam nakon 5,6 dana pocela uzimati cetrotide, ugl je stimulacija trajala 9 dana. Dr kaze da sam dobila samo 8js radi postedne stoperice (decapeptyl) koju su mi dali radi hipera. Uglavnom previse sam ocekivala od svega da bi na kraju imala 2 smrzlica i to samo jedan kvalitetan. Ali dobro sto je tu je
A da ti imas policisticne jajnike pa je zato tako...
Mozda su trebali od pocetka s blagom stimulacijom no kao sto kazes sto je tu je, vjerojatno nisu ni oni ocekivaki bas toliko folikula pa su se ispočetka malo 'zaigrali' sa 125 iu... Tesko je i njima s prvim postupkom pogoditi stimulaciju jer ne mogu ni oni znati kako ce tko reagirati...
Da si dobila brevactid od 10000 vjerojatno bi u bolnici zavrsila i tko zna u kojem stanju bi jajnici bili nije to bas za zezati se... Torzija jajnika nije mala stvar tako da i bolje ovako.
Jedino steta je sto nema vise smrzlica no nisu oni krivi sto se embriji prestanu razvijati....
No nikad ne znas,mozda se u ta 2 bas krije tvoja bebica💓💓🤗
Lucija, znam da nisu krivi.. i znam da je icsi sam po sebi kompliciran.. i ja se nadam da je bar jedan od ta dva moja mala sreca🌸 hvala ti na toplim rijecima🤗💞
Aylisha_77, mi se skroz kužimo... Kod mene je bila doza Ovaleap 225, i prema nalazima krvi je odlučeno da ipak nejde Decapepyl iako je estradiol bio povišen. I dobro da je bilo tako,
meni nije žao.. Bolovi su prošli i sve 5. Jedino je to što nema smrzlića, ali jbg. Možda nam se krije neko malo čudo u ova dva koja su preživjela to sve🤞🥰
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Aurora, i ja mislim da je bolje da ti nisu dali postednu. Kako se ti osjecas, imas li kakvih simptoma zasad
Od jučer imam povremeno osjećaj kao da ću dobiti M. Treba mi doći za nekih 6-7 dana, ali ne znam da li se to sad uopće više gleda po tome kako je bilo prije ili 14 dana nakon aspiracije? Mada mi se i to otprilike poklapa...
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
Od jučer imam povremeno osjećaj kao da ću dobiti M. Treba mi doći za nekih 6-7 dana, ali ne znam da li se to sad uopće više gleda po tome kako je bilo prije ili 14 dana nakon aspiracije? Mada mi se i to otprilike poklapa…
A otprilike je isto samo nekom moze bit pobrkano, vrlo je to individualno i nije svakom isto. Meni je nekad dosla na vrijeme a nekad tek kad sam prestala koristi progesteron...
Koji ti je dan nakon transfera?
Drage cure kako se može u forumu promjeniti ime znaprijed hvala.
Azospermia
U ponedjeljak, 24.08. mi je bio transfer... Kako se to onda računa? 24. je nulti dan ili prvi dan?
Sortiraj odgovore
Najstariji