Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Kolovoz 2020. 21:14

Aylisha_77

Cure hvala na savjetima. Javit cu se u bolnicu kad se vrate s GO pa cu vidjet sto oni kazu jos… Aurora citala sam tvoje postove, i totalno te kuzim jer sam bila u istoj situaciji. 40 folikula, od kojih sam dobila 8js, icsi, 5 oplodenih, zvala sam svaki dan, i do zamrzavanja sam zivjela u uvjerenju da sve dobro napreduju, na kraju sam dobila jednu lijepu blastocistu i jednu morulu… nemam smrzlica. Mozda mi je zato jos veci sada pritisak..

40 folikula😬😬😬😬
    Ajmeee meniiii.... 
    Svaka ti cast, to mora da je bila prava hiperstimulacija.. 
    Samo ne kuzim, kazes sa nemas smrzlica a spremas se na FET? Mislis nemas vise osim te blastice i morule ili sam nesto krivo pokopcala... 
    Koja ti je bila terapija da si tako burno reagirala? 
    Koliko jedinica lijeka na dan? 

Nola_
    26. Kolovoz 2020. 21:20

Lucija, imam samo tu blasticu i morulu... od terapije ovaleap prva tri dana 125 jedinica, zatim 75 pa 50, na kraju 25. Mislim da sam nakon 5,6 dana pocela uzimati cetrotide, ugl je stimulacija trajala 9 dana. Dr kaze da sam dobila samo 8js radi postedne stoperice (decapeptyl) koju su mi dali radi hipera. Uglavnom previse sam ocekivala od svega da bi na kraju imala 2 smrzlica i to samo jedan kvalitetan. Ali dobro sto je tu je

26. Kolovoz 2020. 21:40

Aylisha_77

Lucija, imam samo tu blasticu i morulu… od terapije ovaleap prva tri dana 125 jedinica, zatim 75 pa 50, na kraju 25. Mislim da sam nakon 5,6 dana pocela uzimati cetrotide, ugl je stimulacija trajala 9 dana. Dr kaze da sam dobila samo 8js radi postedne stoperice (decapeptyl) koju su mi dali radi hipera. Uglavnom previse sam ocekivala od svega da bi na kraju imala 2 smrzlica i to samo jedan kvalitetan. Ali dobro sto je tu je

A da ti imas policisticne jajnike pa je zato tako...
    Mozda su trebali od pocetka s blagom stimulacijom no kao sto kazes sto je tu je, vjerojatno nisu ni oni ocekivaki bas toliko folikula pa su se ispočetka malo 'zaigrali' sa 125 iu... Tesko je i njima s prvim postupkom pogoditi stimulaciju jer ne mogu ni oni znati kako ce tko reagirati... 
    Da si dobila brevactid od 10000 vjerojatno bi u bolnici zavrsila i tko zna u kojem stanju bi jajnici bili nije to bas za zezati se... Torzija jajnika nije mala stvar tako da i bolje ovako. 
    Jedino steta je sto nema vise smrzlica no nisu oni krivi sto se embriji prestanu razvijati.... 
    No nikad ne znas,mozda se u ta 2 bas krije tvoja bebica💓💓🤗

Nola_
    26. Kolovoz 2020. 23:25

Lucija, znam da nisu krivi.. i znam da je icsi sam po sebi kompliciran.. i ja se nadam da je bar jedan od ta dva moja mala sreca🌸 hvala ti na toplim rijecima🤗💞

AuroraB
    27. Kolovoz 2020. 06:53

Aylisha_77, mi se skroz kužimo... Kod mene je bila doza Ovaleap 225, i prema nalazima krvi je odlučeno da ipak nejde Decapepyl iako je estradiol bio povišen. I dobro da je bilo tako,
    meni nije žao.. Bolovi su prošli i sve 5. Jedino je to što nema smrzlića, ali jbg. Možda nam se krije neko malo čudo u ova dva koja su preživjela to sve🤞🥰

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Nola_
    27. Kolovoz 2020. 09:39

Aurora, i ja mislim da je bolje da ti nisu dali postednu. Kako se ti osjecas, imas li kakvih simptoma zasad

AuroraB
    27. Kolovoz 2020. 10:41

Od jučer imam povremeno osjećaj kao da ću dobiti M. Treba mi doći za nekih 6-7 dana, ali ne znam da li se to sad uopće više gleda po tome kako je bilo prije ili 14 dana nakon aspiracije?  Mada mi se i to otprilike poklapa... 

3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧

27. Kolovoz 2020. 11:35

AuroraB

Od jučer imam povremeno osjećaj kao da ću dobiti M. Treba mi doći za nekih 6-7 dana, ali ne znam da li se to sad uopće više gleda po tome kako je bilo prije ili 14 dana nakon aspiracije? Mada mi se i to otprilike poklapa…

A otprilike je isto samo nekom moze bit pobrkano, vrlo je to individualno i nije svakom isto. Meni je nekad dosla na vrijeme a nekad tek kad sam prestala koristi progesteron... 
    Koji ti je dan nakon transfera? 

• Leptirica 90🦋
    27. Kolovoz 2020. 11:41

Drage cure kako se može u forumu promjeniti ime znaprijed hvala.

Azospermia

AuroraB
    27. Kolovoz 2020. 11:42

U ponedjeljak, 24.08. mi je bio transfer... Kako se to onda računa? 24. je nulti dan ili prvi dan? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.