Mozda im je istekao rok, hahah ,hvaram se za slamcicu 😂😂😂
Zezam se,spremna sam na sve....
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Mozda im je istekao rok, hahah ,hvaram se za slamcicu 😂😂😂
Zezam se,spremna sam na sve….
Moze bit da, kupila si neke sto su izgubili boju od stajanja😂😂😂😂
Mene isto zanima ako tko ima kakav savjet za FET... ja sam mjesec dana nakon stimulacije imala odnos i bolilo me, dobila mengu dan iza, posto sam bila doma na godisnjem kupala se drugi dan sa tamponom (u zagadenom moru jer je pukla cijev od kanalizacije a ja nisam znala) iza toga me sve bolilo kojih 7 dana. Bila na uzv sve ok, smanjili se jajnici od stimulacije, nema slob tekucine kao sve ok a mene bolilo. Nisam ni sama pametna imam li kakvu upalu i da li je pametno ici na FET tako... inace su svi brisevi cisti... mozda mi je samo u glavi sve od stresa jer samo na to mislim... 🤯
Mene isto zanima ako tko ima kakav savjet za FET… ja sam mjesec dana nakon stimulacije imala odnos i bolilo me, dobila mengu dan iza, posto sam bila doma na godisnjem kupala se drugi dan sa tamponom (u zagadenom moru jer je pukla cijev od kanalizacije a ja nisam znala) iza toga me sve bolilo kojih 7 dana. Bila na uzv sve ok, smanjili se jajnici od stimulacije, nema slob tekucine kao sve ok a mene bolilo. Nisam ni sama pametna imam li kakvu upalu i da li je pametno ici na FET tako… inace su svi brisevi cisti… mozda mi je samo u glavi sve od stresa jer samo na to mislim… 🤯
Da li si radila briseve nakon tog postupka?
I ja, sam imala tu tekućinu zato mi i nije dao u postupak sad osjecam da se sve smirilo jer sam stvarno imala trbuh kao u 3 mjesecu trudnoce a inace imam 55 kg🤤.. Grozno sam izgledala.. Sad mi se sve ispuhalo ali trebalo je skoro 2 mjeseca od stimulacije...
AVAMA bas sam srecna zbog tebe.. Ti si jedna od onih divnih prica sa srecnim krajem zelim ti skolsku i laku trudnocu! Predosjecala sam da cea uspjeti bez vto.. Cekala je bebica pravi momenat!
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Lucija, nisam radila briseve. Ovo mi je prvi postupak, aspiracija je bila 6.7. Kako sam bila u hiperu odgodili su FET za rujan. Sve je bilo ok do tog odnosa i kupanja. Trajalo je 7 dana i sad sam sve bolje... da li mislis da bi trebala ponovit briseve? Stavljala sam vaginalete acidosalus u meduvremenu pa bi trebala pricekati s brisevima jos 2 tjedna pa dok dode nalaz necu ici ni u ovom ciklusu na FET. Ma nznm ni sama sto da radim... ja nemam slobodne tekucine niti ista sto bi naslucivalo na upalu, cak ni iscjedak niti me ista pece ni slicno. Jedino sto me bolilo. U moru je bilo dosta e. Coli. Nznm ici cu kod bolance pa cu mu sve reci da vidim sto on kaze.
Aylisha_77 dosta nezgodna situacija moram priznati, najgori dio je još ovaj sa tamponom... Ti najbolje znaš koliko od zagađenog mjesta si se kupala i kakva je realno šansa da si nešto pokupila. S obzirom da si imala bolove kasnije, moguće da si stvarno pobrala neku bakteriju. Ja nisam inače trtaroš po takvim pitanjima, ali mislim da bi ipak trebala ponoviti briseve u ovoj situaciji.. i to možda čak i bris mokraćnog kanala napraviti osim rodnice. Nije ti za igrati se prije FETa s bakterijama... Može se dogoditi da ostaneš trudna i cijeli trudnoću vučeš bakteriju i riskiraš pobačaj... 😣
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Aylisha_77dosta nezgodna situacija moram priznati, najgori dio je još ovaj sa tamponom… Ti najbolje znaš koliko od zagađenog mjesta si se kupala i kakva je realno šansa da si nešto pokupila. S obzirom da si imala bolove kasnije, moguće da si stvarno pobrala neku bakteriju. Ja nisam inače trtaroš po takvim pitanjima, ali mislim da bi ipak trebala ponoviti briseve u ovoj situaciji.. i to možda čak i bris mokraćnog kanala napraviti osim rodnice. Nije ti za igrati se prije FETa s bakterijama… Može se dogoditi da ostaneš trudna i cijeli trudnoću vučeš bakteriju i riskiraš pobačaj… 😣
Da bas tako... Bolje ponoviti nego riskirati.. Pogotovo ako su tu bili bolovi prisutni... Ovako cest stalno misliti na to kao sto i mislis naravno, i sama bih tako...
Bolje otkloniti svaku sumnju...
Cure hvala na savjetima. Javit cu se u bolnicu kad se vrate s GO pa cu vidjet sto oni kazu jos... Aurora citala sam tvoje postove, i totalno te kuzim jer sam bila u istoj situaciji. 40 folikula, od kojih sam dobila 8js, icsi, 5 oplodenih, zvala sam svaki dan, i do zamrzavanja sam zivjela u uvjerenju da sve dobro napreduju, na kraju sam dobila jednu lijepu blastocistu i jednu morulu... nemam smrzlica. Mozda mi je zato jos veci sada pritisak..
Aylisha slazem se u potpunosti sa curama, ja sam se jedne godine kupala u zaljevu, pokupila sam neku bestiju u urinarnom traktu, nisam imala nikakav svrbez, nikakav iscjedak, samo bolove, ne jake, nisam to povezivala s tim, pa sam isla tek nakon par mjeseci, kad me je pocelo peci prilikom mokrenje, na kraju sam dobila takvu upalu, da je to bilo nepodnosljivo, popila ne znam koliko tura antibiotika i razno raznih cajeva, trebala mi je citava vjecnost da to izljecim, a doktorica mi rekla, da sam pogrijesila sto nisam odmah dosla kad sam osjetila bolove, da bi mi vjerojatno proslo nakon jedne ture antibiotika. Tako da nemoj cekat, bolje pregledaj, pa da znas kakva je situacija.
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Sortiraj odgovore
Najstariji