Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Kolovoz 2020. 14:51

miss1502

Ne kuzim zasto su ikome transferi bolni, meninje receno da je to kao obican ginekoloski pregled, tako mi je i bilo..bas nista bolno ..ali zato aspiracija uzas, drugi put bi pitala da me uspavaju….

Ne znam niti ja.. svi su mi rekli da je bezbolan, kad ono katastrofa. I doktor se čudio. Nikita s foruma i još jedna cura su mi rekle da bi to moglo biti od endometrioze.
    Stvarno ne želim opet takvu bol.. a ne mogu ni zamisliti aspiraciju bez anestezije :/

• Leptirica 90🦋
    27. Kolovoz 2020. 15:06

Meni nije ni aspriacija  nije bila   bolna kad su mi dali anasteziju i stalno me budili i pitali kako se zovem.a transfer mi je bio kao običan ginekološki pregled.

Azospermia

AuroraB
    27. Kolovoz 2020. 15:12

Cura koja je bila sa mnom u sobi nakon moje aspiracije, je imala transfer i rekla je da je nju bolio transfer, onako kao malo jače pecnulo, kao da ju je netko upiknuo injekcijom i to dva puta... Ja sam bila sigurna da će i mene boljeti, jer sam bila u bolovima od aspiracije kad ono ništa! Još mi je rekla sestra da se opustim jer izgledam prestrašeno 🙂.. Niti trunka nelagode ili nečega... 
    Lucija07 Što se tiče testa, to znači da pozna već 6dt? 
    Aylisha_77 Joj ne znam... 🙂Naravno da je teško zatomiti znatiželju i nadu, ali tokom dvije godine našeg braka koliko smo radili na klincima su mi se ti testovi baš zamjerili... Onak, svaki put razočaranje.. i onaj jad dok ideš gledati za minutu, pa za dvije, pa se vratiš za 5min da nije se slučajno nešto promijenilo🙄 Ako uspijem, i ne dobijem M, pokušati ću izdržati što duže da ne radim test...

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Nada 🍀
    27. Kolovoz 2020. 15:20

Ne mogu da zamislim da nekome mogu raditi aspiraciju više jajnih stanica bez anestezije, svaka vam čast, treba to izdržati, kod nas je uvijek sa anestezijom. A šta se transfera tiče ja sam doživjela i bezbolne i toliko bolne da sam ležala dva dana u bolovima i krvarila. Sve zavisi koliko je doktor koji radi dobar. Nemamo sve maternicu kao iz knjiga. Kod moje doktorice su transferi bili super, zadnji put je nije bilo pa mi je radila druga doktorica, plakala sam od bolova na stolu, vukla mi je grlić maternice sa onim škarama, krvarila sam dva dana.

27. Kolovoz 2020. 15:29

nada86

Ne mogu da zamislim da nekome mogu raditi aspiraciju više jajnih stanica bez anestezije, svaka vam čast, treba to izdržati, kod nas je uvijek sa anestezijom. A šta se transfera tiče ja sam doživjela i bezbolne i toliko bolne da sam ležala dva dana u bolovima i krvarila. Sve zavisi koliko je doktor koji radi dobar. Nemamo sve maternicu kao iz knjiga. Kod moje doktorice su transferi bili super, zadnji put je nije bilo pa mi je radila druga doktorica, plakala sam od bolova na stolu, vukla mi je grlić maternice sa onim škarama, krvarila sam dva dana.

Ooo ja, sam sve 4 punkcije na vv isla bez anestwzije i svaki put cca 12 stanica.. Dobis neki koktel ma to je nista.. Ja sam se uvijek dodatno doma na drogirala rapidolom i normabel ima.. Sad kod Lucija sam tražila lokalnu isto sam imala 12 stanica i pred kraj me boljelo ali nista strasno.. Ja ni ne znam kak je to s opcom, vjerojatno divno😂

27. Kolovoz 2020. 15:31

nada86

Da, oba puta mi je 6 dan bila lijepa cestica i svaki dan tamnila.. 
    Svatko radi kak je njemu lalse, ja sam samo 1 cekala betu i to pogledala onu 0 na papiru vise nikad nisam ni vadila uopce betu ako test nije bio pozz.. Meni je lalse to doma od tugovati u kuoaonu nego se 12 dana muciti... Osluskivati simptome kojih ima i nema ma... Nikad ne nije iznevjerio test.. 

27. Kolovoz 2020. 15:31

lucija07

nada86

Svatko radi kak je njemu lalse, ja sam samo 1 cekala betu i to pogledala onu 0 na papiru vise nikad nisam ni vadila uopce betu ako test nije bio pozz.. Meni je lalse to doma od tugovati u kuoaonu nego se 12 dana muciti… Osluskivati simptome kojih ima i nema ma… Nikad ne nije iznevjerio test..

Cestica😂😂😂.. Crtica sam htjela napisati

27. Kolovoz 2020. 15:36

lucija07

lucija07

nada86

Svatko radi kak je njemu lalse, ja sam samo 1 cekala betu i to pogledala onu 0 na papiru vise nikad nisam ni vadila uopce betu ako test nije bio pozz.. Meni je lalse to doma od tugovati u kuoaonu nego se 12 dana muciti… Osluskivati simptome kojih ima i nema ma… Nikad ne nije iznevjerio test..

Cestica😂😂😂.. Crtica sam htjela napisati

Sad zbog korone kod nas ni ne daju uputnicu za betu bez prethodnog pozitivnog testa.. A ici privatno davati 150 kn za betu sigurno necu.. Za te novce kupim 15 testova 😂... 

🍀🐞MISS🐞🍀
    27. Kolovoz 2020. 15:40

Da,i ja cu iduci put traziti anesteziju za aspiraciju ako to uopce daju kod nas u Splitu u bolnici,bas cu pitat iako 21.je stoljece,ne znam zasto trpiti bol...ja san stvarno umrla,da sam imala snage u nogama sigurna sam da bi odalamila dole doktora 😂😂ali sam bila skroz osamucena...a transfer stvarno nista... 
    Leptirice ,javi sutra kad napravis test! Ja cu sutra izvaditi drugu betu ali krvarim neopisivo tako da vec znam rezultat ali eto da potvrdimo sluzbeno...

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

Nada 🍀
    27. Kolovoz 2020. 15:45

miss1502

Da,i ja cu iduci put traziti anesteziju za aspiraciju ako to uopce daju kod nas u Splitu u bolnici,bas cu pitat iako 21.je stoljece,ne znam zasto trpiti bol…ja san stvarno umrla,da sam imala snage u nogama sigurna sam da bi odalamila dole doktora 😂😂ali sam bila skroz osamucena…a transfer stvarno nista…
    Leptirice ,javi sutra kad napravis test! Ja cu sutra izvaditi drugu betu ali krvarim neopisivo tako da vec znam rezultat ali eto da potvrdimo sluzbeno…

Traži obavezno!! Pa barem taj bol ne moramo trpiti. Ja im svaki put prije nego me uspavaju kažem “odoh ja na more” i zaspem. Kad se probudim boli trbuh kao kod menge i to je to. 
    Meni isto nisu iz mpo klinike želili raditi betu bez pozitivnog testa. Ali sam otišla kod mog ginića i sad čekam i zvanično potvrdu, imam lošu savjes prekinuti terapiju bez bete. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.