Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AuroraB
    27. Kolovoz 2020. 11:45

analukačević

Drage cure kako se može u forumu promjeniti ime znaprijed hvala.

Klikneš na gornji desni dio ekrana, kraj tri vodoravne crtice, zatim na "vidi svoj profil" i tu pod korisničko ime upišeš željeno ime. Također i na "uredi potpis" možeš ukratko upisati svoku dijagnozu i fazu postupka.

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

27. Kolovoz 2020. 11:55

AuroraB

U ponedjeljak, 24.08. mi je bio transfer… Kako se to onda računa? 24. je nulti dan ili prvi dan?

Da 24.je 0 dan, dakle tek 3 dnt😬😉

• Leptirica 90🦋
    27. Kolovoz 2020. 11:56

Hvala proba ću valda ću uspjet.

Azospermia

• kiki989
    27. Kolovoz 2020. 12:53

Moze li mi netko reci tko ima iskustva za normabel na dan transfera? Pomaze/odmaze? Koliko bi ga trebalo uzeti?

Ja AMH 13, MM Oligo
    12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
    3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
    8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗

5.2021. Stigao 👶🏼❤️
    1.2023. novi FET, beta ➖
    3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
    5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
    9.2023. FET, beta ➖
    11.2023. FET

Nola_
    27. Kolovoz 2020. 13:23

AuroraB, nadam se da su implantacijski grcevi💞
    Ja sam dobila M 12i dan nakon aspiracije -al bez transfera (nekako mi bilo logicno da je to 48h putovanje js koje se nije dogodilo, a mozda se poremetilo jednost). 
    Znam da cure rade test i 9 dnt kad je embrij 5 dana star pa se u biti poklapa sa prvim danom (ne)ocekivane M. Hoces ti raditi test prije ili ces cekati betu? 

Nola_
    27. Kolovoz 2020. 13:24

kiki989

Moze li mi netko reci tko ima iskustva za normabel na dan transfera? Pomaze/odmaze? Koliko bi ga trebalo uzeti?

Ne znam, ali i mene zanima.. jesi uzimala jos sto, andol ili tako nesto?

27. Kolovoz 2020. 13:26

Aylisha_77

AuroraB, nadam se da su implantacijski grcevi💞
    Ja sam dobila M 12i dan nakon aspiracije -al bez transfera (nekako mi bilo logicno da je to 48h putovanje js koje se nije dogodilo, a mozda se poremetilo jednost).
    Znam da cure rade test i 9 dnt kad je embrij 5 dana star pa se u biti poklapa sa prvim danom (ne)ocekivane M. Hoces ti raditi test prije ili ces cekati betu?

Ja, sam vec stavila prije svoj test, u obje T sam 6 dan imala poz test... 

27. Kolovoz 2020. 13:47

Aylisha_77

kiki989

I ja pratim, to me zanima isto.. valjda će cure znati..
    imala sam jedan tako bolan transfer da se stvarno moram nakljukati nečim idući put.

27. Kolovoz 2020. 13:56

joallina

Aylisha_77

kiki989

I ja pratim, to me zanima isto.. valjda će cure znati..
    imala sam jedan tako bolan transfer da se stvarno moram nakljukati nečim idući put.

Popijte onda slobodno normabel od 5 mg... 

🍀🐞MISS🐞🍀
    27. Kolovoz 2020. 14:32

Ne kuzim zasto su ikome transferi bolni, meninje receno da je to kao obican ginekoloski pregled, tako mi je i bilo..bas nista bolno ..ali zato aspiracija uzas, drugi put bi pitala da me uspavaju....

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.