Drage cure kako se može u forumu promjeniti ime znaprijed hvala.
Klikneš na gornji desni dio ekrana, kraj tri vodoravne crtice, zatim na "vidi svoj profil" i tu pod korisničko ime upišeš željeno ime. Također i na "uredi potpis" možeš ukratko upisati svoku dijagnozu i fazu postupka.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
U ponedjeljak, 24.08. mi je bio transfer… Kako se to onda računa? 24. je nulti dan ili prvi dan?
Da 24.je 0 dan, dakle tek 3 dnt😬😉
Moze li mi netko reci tko ima iskustva za normabel na dan transfera? Pomaze/odmaze? Koliko bi ga trebalo uzeti?
Ja AMH 13, MM Oligo
12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗
5.2021. Stigao 👶🏼❤️
1.2023. novi FET, beta ➖
3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
9.2023. FET, beta ➖
11.2023. FET
AuroraB, nadam se da su implantacijski grcevi💞
Ja sam dobila M 12i dan nakon aspiracije -al bez transfera (nekako mi bilo logicno da je to 48h putovanje js koje se nije dogodilo, a mozda se poremetilo jednost).
Znam da cure rade test i 9 dnt kad je embrij 5 dana star pa se u biti poklapa sa prvim danom (ne)ocekivane M. Hoces ti raditi test prije ili ces cekati betu?
Moze li mi netko reci tko ima iskustva za normabel na dan transfera? Pomaze/odmaze? Koliko bi ga trebalo uzeti?
Ne znam, ali i mene zanima.. jesi uzimala jos sto, andol ili tako nesto?
AuroraB, nadam se da su implantacijski grcevi💞
Ja sam dobila M 12i dan nakon aspiracije -al bez transfera (nekako mi bilo logicno da je to 48h putovanje js koje se nije dogodilo, a mozda se poremetilo jednost).
Znam da cure rade test i 9 dnt kad je embrij 5 dana star pa se u biti poklapa sa prvim danom (ne)ocekivane M. Hoces ti raditi test prije ili ces cekati betu?
Ja, sam vec stavila prije svoj test, u obje T sam 6 dan imala poz test...
I ja pratim, to me zanima isto.. valjda će cure znati..
imala sam jedan tako bolan transfer da se stvarno moram nakljukati nečim idući put.
I ja pratim, to me zanima isto.. valjda će cure znati..
imala sam jedan tako bolan transfer da se stvarno moram nakljukati nečim idući put.
Popijte onda slobodno normabel od 5 mg...
Ne kuzim zasto su ikome transferi bolni, meninje receno da je to kao obican ginekoloski pregled, tako mi je i bilo..bas nista bolno ..ali zato aspiracija uzas, drugi put bi pitala da me uspavaju....
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Sortiraj odgovore
Najstariji