Da,i ja cu iduci put traziti anesteziju za aspiraciju ako to uopce daju kod nas u Splitu u bolnici,bas cu pitat iako 21.je stoljece,ne znam zasto trpiti bol…ja san stvarno umrla,da sam imala snage u nogama sigurna sam da bi odalamila dole doktora 😂😂ali sam bila skroz osamucena…a transfer stvarno nista…
Leptirice ,javi sutra kad napravis test! Ja cu sutra izvaditi drugu betu ali krvarim neopisivo tako da vec znam rezultat ali eto da potvrdimo sluzbeno…
A da no sta ces kad na vv nema opce anestezije.. Ne postoji u ponudi 😂🤷♀️
Niti kod Lucija... Kod njega samo ta lokalna ali osjetis bok.. Prvih 5,6 mi je bilo skoro pa potpuno bezbolno a ovo pred kraj sam s tiskala zube gadno no sva sreca pa je to brzo gotovo..
Ja sam obe punkcije radila s anestezijom i nista me nije bolilo... odmah nakon sam isla u soping kao da se nista nije dogodilo da se malo pocastim 🙈
Transferi takoder nisu bolili niti malo ali kazu da je normbel dobar jer znamo nesvejesno zgrcit maternicu pa da se sve to malo opusti... hmm, u utorak mi je FET pa cu dotad jos razmislit, valjda taj normabel ne moze negativno utjecat na nesto...
Ja AMH 13, MM Oligo
12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗
5.2021. Stigao 👶🏼❤️
1.2023. novi FET, beta ➖
3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
9.2023. FET, beta ➖
11.2023. FET
Ja sam obe punkcije radila s anestezijom i nista me nije bolilo… odmah nakon sam isla u soping kao da se nista nije dogodilo da se malo pocastim 🙈
Transferi takoder nisu bolili niti malo ali kazu da je normbel dobar jer znamo nesvejesno zgrcit maternicu pa da se sve to malo opusti… hmm, u utorak mi je FET pa cu dotad jos razmislit, valjda taj normabel ne moze negativno utjecat na nesto…
Ma nema na sta, ja sam ga i u trudnoći koristila.
Ja sam obe punkcije radila s anestezijom i nista me nije bolilo… odmah nakon sam isla u soping kao da se nista nije dogodilo da se malo pocastim 🙈
Transferi takoder nisu bolili niti malo ali kazu da je normbel dobar jer znamo nesvejesno zgrcit maternicu pa da se sve to malo opusti… hmm, u utorak mi je FET pa cu dotad jos razmislit, valjda taj normabel ne moze negativno utjecat na nesto…
Ne na svoju ruku vec propisano od doktorice na vv. I luci mi je rekao nakon transfera da cu ga koristiti...
Ne na svoju ruku vec propisano od doktorice na vv. I luci mi je rekao nakon transfera da cu ga koristiti…
Upravo zbog tog grcenja maternice, da se i maternica i ja opustimo...
lucija07, onda cu i ja normabel kresnut i bok😂 Jel itko uzimao andol kao radi bolje prokrvljenosti endometrija, ili ako znate kakve druge fore (sokove, vitamine) za bolju receptivnost, svaki savjet je dobrodosao:)
AuroraB, kuzim, najbolje da se opustis i samo razmisljas pozitivno, na kraju to najvise pomaze u svemu u zivotu pa tako valjda i sada. Mislim na tebe i nadam se najboljem mogucem ishodu🤞🏻💞
I cure kako ste sa poslom na dan transfera? Jeste uzimale godisnji ili? Ne mislim prelezati 3 dana, al u odvjetnistvu sam i svaki dan je neki vrag i stresno je dosta pa me strah da to ne bi imalo kakav negativan utjecaj na ishod
I cure kako ste sa poslom na dan transfera? Jeste uzimale godisnji ili? Ne mislim prelezati 3 dana, al u odvjetnistvu sam i svaki dan je neki vrag i stresno je dosta pa me strah da to ne bi imalo kakav negativan utjecaj na ishod
Ja sam ispočetka pazila... Mislila sam da ce mi inace mrvice ispasti 🤷♀️😂😂...
Nakon 4-og transfera sam rekla sama sebi da je sad dosta! Doslovno odmah nakon transfera smo otisli u soping, navecer dosli kuc pa sam zaspala.. Drugi dan sam se ali DOSLOVNO ponasala kao da nije nisam bila.. Sve sam radila, i na poslu i kod kuce, doslovno sve.. Muz je luduo i rekao mi da pretjerujem...i ja sam tad i ostala trudna.. Nije dobro zavrsilo ali hocu reci zbilja nije ni do lezanja i sto sam sve znala citati ne dizati teret(drzala necakinju od 10kg🤷♀️😂) prvaka ves, sagi jaka se, radila u vrtu.. Ma sve.. I tako cu i dalje.. Samnom na transferu je bila cura koja se ponasala kao da je na pijac Doska a ne po 'bebu'.. Doslovno nakon transfera izlasla van, zapalila cugaru, sjela u auto zenska i otisla radit 😂... Eeee.... Gura ona curicu u kolicima vec pola godine...
Aylisha ja se kljukam sokom od cikle i anansom, zasad ide dobro... andol od 100 je dobro svaki dan popit.. pila sam ga oba puta i to mi je bio bas propisan... i to cu od danas pocet, vidis na to sam zaboravila...
Ja AMH 13, MM Oligo
8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗
5.2021. Stigao 👶🏼❤️
1.2023. novi FET, beta ➖
5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
9.2023. FET, beta ➖
11.2023. FET
Lucija07 ma da, bas nema pravila... ja cu taj dan vec krenit za doma.. imam 4 sata voznje, ali dragi ce vozit, ja cu uzivat u prirodi i molit da male mrve ostanu s nama 🙈
Ja AMH 13, MM Oligo
5.2021. Stigao 👶🏼❤️
1.2023. novi FET, beta ➖
9.2023. FET, beta ➖
11.2023. FET
Sortiraj odgovore
Najstariji