Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Srpanj 2020. 12:49

Sanjich🤞🤰

Ja jos cekam neka je guzva… Bozma i Maki jel inace tako? Da znam radi posla kako cu se narucivat…

Je li cekas bas na Humanoj ili u ambulanti?
    Kako kad, nekad bi cekala i po 2 sata a nekad bila odmah na redu

27. Srpanj 2020. 12:57

Bozma

Sanjich🤞🤰

Ja jos cekam neka je guzva… Bozma i Maki jel inace tako? Da znam radi posla kako cu se narucivat…

Je li cekas bas na Humanoj ili u ambulanti?
    Kako kad, nekad bi cekala i po 2 sata a nekad bila odmah na redu

A tu ispred njegovog ureda.. Ambulanta jel? Ma e presmjesna sam zbunjena... Kaze mi sestra sjednite pozvat ce vas.. Svi drugi stoje ispred nj ureda i ulaze a on nikog ne proziva.. I nis sad sam se i ja ustala i stojim ispred ha ha ha a stas jebe lud zbunjenog.. Nemam nikakvo pitanje za njega nek on kaze sta treba i Cao... Manta mi se od ove maske uru vrimena ju drzim vec

27. Srpanj 2020. 13:14

cure nakon koliko dana dođe menga nakon prestanka uzimanja Duphastona? Danas negativna beta...  idemo dalje! 

27. Srpanj 2020. 13:24

Malo je nezahvalno u sred ljeta ic dole. Ja sam prosle godine bila u 8 mj. Cekala sam od 10 do 13 da dodjem na red i na kraju je doktorica morala izac na hitni slucaj jer je nekoj poljakinji naglo skocila beta pa sam ostala sama u njenoj ambulanti i nisam znala da li da je cekam ili da odem 😂

• more2309
    27. Srpanj 2020. 13:44

Tara0205

cure nakon koliko dana dođe menga nakon prestanka uzimanja Duphastona? Danas negativna beta…idemo dalje!

Ne znam odgovor na tvoje pitanje. Zao mi je zbog negativne bete 😢, ali ti od srca zelim da iduci ciklus bude dobitan 🍀🍀🍀🙏🙏🙏🙏!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

27. Srpanj 2020. 13:58

more2309

Tara0205

cure nakon koliko dana dođe menga nakon prestanka uzimanja Duphastona? Danas negativna beta…idemo dalje!

Ne znam odgovor na tvoje pitanje. Zao mi je zbog negativne bete 😢, ali ti od srca zelim da iduci ciklus bude dobitan 🍀🍀🍀🙏🙏🙏🙏!

Hvala ti! Ako se dobro sjećam tebi je beta 3.8.? držim fige da nas razveseliš jednim debelim +!!! :)

MimiDrimi
    27. Srpanj 2020. 14:34

Tara0205, meni je m došla 4 dana nakon što sam dobila nalaz negativne bete i prestala sa Duphastonom. Sretno dalje.

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

27. Srpanj 2020. 15:01

Evo mene s pregleda... Na uzv kaze da sam svjeze imala O iako sma je ja uhvatila bila 16dc.... Na trakicama.. Ocito onda nije doslo do puknuca.. Ko zna ista vise nek mi objasni kak je to moguce... On tvrdi da vidi to zuto tijelo i da sve izgleda kao da sam ju svjeze imala dan dva kao.... Danas sam 30dc i mislila sam da cu dobit M danas radi tih grceva sta imam...

Za nalaz od M je rekao odma za icsi.. U 10mj postupak... Do tad mi je dao da pijem terapiju da mi proba malo poboljsat ciklus i hormone.. U autu mi ostao nalaz pa naknadno napisem sta mi je dao.. 

27. Srpanj 2020. 15:06

MimiDrimi

Tara0205, meni je m došla 4 dana nakon što sam dobila nalaz negativne bete i prestala sa Duphastonom. Sretno dalje.

Hvala ti! Sretno i tebi🍀

• more2309
    27. Srpanj 2020. 15:38

Tara0205

more2309

Tara0205

Hvala ti! Ako se dobro sjećam tebi je beta 3.8.? držim fige da nas razveseliš jednim debelim +!!! :)

Da, 03.08. je 🙂. Hvala ti 😘😘 i ja se tome nadam, pa kako bude 😊!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.