Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Inča
    26. Srpanj 2020. 09:11

Jutro cure!
    6dnt...nikakvi, ama baš nikakvi simptomi. Jedino razdražljivost kao pred M, ostalo 0 bodova. Ima li koja od vas da je bila totalno bez simptoma, a ostala trudna? Čini mi se opet bez rezultata i ovog puta😢

🌼TiKi🌼
    26. Srpanj 2020. 09:33

Inča ja nisam nikakve simptome imala apsolutno, par dana prije m su mi poceli kao neki blagi menstrualni grcevi i trajali do 6.tt, onda su krenule mucnine. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

26. Srpanj 2020. 10:08

Inča

Jutro cure!
    6dnt…nikakvi, ama baš nikakvi simptomi. Jedino razdražljivost kao pred M, ostalo 0 bodova. Ima li koja od vas da je bila totalno bez simptoma, a ostala trudna? Čini mi se opet bez rezultata i ovog puta😢

Ja! 2 puta bila trudna i apsolutno nikakvih simptoma, tek 10 dan sam imala lagana probadanja kao pred mengu no tad sam vec sumnjala na T jer sam napravila test i bio je pozitivan..test sam radila 6 dan blastica. 

• Inča
    26. Srpanj 2020. 10:22

lucija07

Inča

Jutro cure!
    6dnt…nikakvi, ama baš nikakvi simptomi. Jedino razdražljivost kao pred M, ostalo 0 bodova. Ima li koja od vas da je bila totalno bez simptoma, a ostala trudna? Čini mi se opet bez rezultata i ovog puta😢

Ja! 2 puta bila trudna i apsolutno nikakvih simptoma, tek 10 dan sam imala lagana probadanja kao pred mengu no tad sam vec sumnjala na T jer sam napravila test i bio je pozitivan..test sam radila 6 dan blastica.

Hvala ti!🥰

• Inča
    26. Srpanj 2020. 10:22

TiKi92

Inča ja nisam nikakve simptome imala apsolutno, par dana prije m su mi poceli kao neki blagi menstrualni grcevi i trajali do 6.tt, onda su krenule mucnine.

Hvala ti!🥰

Meto
    26. Srpanj 2020. 11:02

Presley na zalost dogadjaju se takve stvari puno cesce. . Slobodno pisi kad ti je tesko, tu smo kao jedno i puna podrska❤️
    Blacky oo poznato to cekanje i jos kad menga odluci kasniti koji dan kad ju zarko cekas🙈
    Ja definitivno idem u 9mj, racunam oko sredine rujna da ce smrzlici biti na toplom gdje i pripadaju💞 
    Inča ne trazi simptome, sve je na pocetku slicno m i t, podsjeti me, koji embrij si vracala? Mozda ujutro sa prvom mokracom neki testic padne? Blastica ce pokazati al za trodnevne je mrvicu rano🤞

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Meto
    26. Srpanj 2020. 11:04

Nadalice ludice😂 Umirem od smijeha na kondom i papricicu😂😂😅
    Cek, zato nosis carape za vene, jel inace imas problem sa njima ili je trudnoca uzrok? 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• more2309
    26. Srpanj 2020. 11:22

Meni je danas 6dnt i nemam neke posebne simptome, osim sto imam osjecaj uzarenosti u bradavicama i tu i tamo me nesto lagano probode dolje. Jedino sto mi je nekako drugacije je nenormalna zelja za sexom, to me drzi od jucer 🙈🙈🙈🙈. Muz se boji, a ni meni bas nije ugodno zbog vaginaleta. Sram me je to napisat, ali cijelo vrijeme sam na rubu orgazma 🙈🙈🙈. Mozda utrogestan tako djeluje na mene 😅😅! 

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• more2309
    26. Srpanj 2020. 11:27

Inča u ovim svojim apstinencijskim mukama, cesto se sjetim tebe i rucnika, ali bas ne upali, osim sto je muzu cudno sto se tusiram svakih sat vremena  😆😆😆!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    Imamo 7 🐧

• more2309
    26. Srpanj 2020. 11:33

Lucija kakvo je stanje kod tebe, jel se smirila hiperstimulacija?

🙋‍♀️ 34- sve ok
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    Imamo 7 🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.