Jutro cure!
6dnt...nikakvi, ama baš nikakvi simptomi. Jedino razdražljivost kao pred M, ostalo 0 bodova. Ima li koja od vas da je bila totalno bez simptoma, a ostala trudna? Čini mi se opet bez rezultata i ovog puta😢
Inča ja nisam nikakve simptome imala apsolutno, par dana prije m su mi poceli kao neki blagi menstrualni grcevi i trajali do 6.tt, onda su krenule mucnine.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Jutro cure!
6dnt…nikakvi, ama baš nikakvi simptomi. Jedino razdražljivost kao pred M, ostalo 0 bodova. Ima li koja od vas da je bila totalno bez simptoma, a ostala trudna? Čini mi se opet bez rezultata i ovog puta😢
Ja! 2 puta bila trudna i apsolutno nikakvih simptoma, tek 10 dan sam imala lagana probadanja kao pred mengu no tad sam vec sumnjala na T jer sam napravila test i bio je pozitivan..test sam radila 6 dan blastica.
Jutro cure!
6dnt…nikakvi, ama baš nikakvi simptomi. Jedino razdražljivost kao pred M, ostalo 0 bodova. Ima li koja od vas da je bila totalno bez simptoma, a ostala trudna? Čini mi se opet bez rezultata i ovog puta😢
Ja! 2 puta bila trudna i apsolutno nikakvih simptoma, tek 10 dan sam imala lagana probadanja kao pred mengu no tad sam vec sumnjala na T jer sam napravila test i bio je pozitivan..test sam radila 6 dan blastica.
Hvala ti!🥰
Inča ja nisam nikakve simptome imala apsolutno, par dana prije m su mi poceli kao neki blagi menstrualni grcevi i trajali do 6.tt, onda su krenule mucnine.
Hvala ti!🥰
Presley na zalost dogadjaju se takve stvari puno cesce. . Slobodno pisi kad ti je tesko, tu smo kao jedno i puna podrska❤️
Blacky oo poznato to cekanje i jos kad menga odluci kasniti koji dan kad ju zarko cekas🙈
Ja definitivno idem u 9mj, racunam oko sredine rujna da ce smrzlici biti na toplom gdje i pripadaju💞
Inča ne trazi simptome, sve je na pocetku slicno m i t, podsjeti me, koji embrij si vracala? Mozda ujutro sa prvom mokracom neki testic padne? Blastica ce pokazati al za trodnevne je mrvicu rano🤞
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Nadalice ludice😂 Umirem od smijeha na kondom i papricicu😂😂😅
Cek, zato nosis carape za vene, jel inace imas problem sa njima ili je trudnoca uzrok?
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Meni je danas 6dnt i nemam neke posebne simptome, osim sto imam osjecaj uzarenosti u bradavicama i tu i tamo me nesto lagano probode dolje. Jedino sto mi je nekako drugacije je nenormalna zelja za sexom, to me drzi od jucer 🙈🙈🙈🙈. Muz se boji, a ni meni bas nije ugodno zbog vaginaleta. Sram me je to napisat, ali cijelo vrijeme sam na rubu orgazma 🙈🙈🙈. Mozda utrogestan tako djeluje na mene 😅😅!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Inča u ovim svojim apstinencijskim mukama, cesto se sjetim tebe i rucnika, ali bas ne upali, osim sto je muzu cudno sto se tusiram svakih sat vremena 😆😆😆!
🙋♀️ 34- sve ok
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
Imamo 7 🐧
Lucija kakvo je stanje kod tebe, jel se smirila hiperstimulacija?
🙋♀️ 34- sve ok
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
Imamo 7 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji