Rita88 hvala ti 😘.. Kako je prošao uzv?
Blacky89 oho, ti imaš dobar plan, opuštanje na moru 😍😊
Samara hvala ti 😘
Rita2101 ja sam imaka fet 22dc i bio je dobitan 😍❤❤ Sretno ti! 🍀🤞
Tara0205 žao mi je ☹
Sanjich super, brzo će 10 mj 😀 sretno 🍀
Hvala viola.. Jel mi mozes reci kako to da ste vracali samo jednu blasticu? O cemu to ovisi i jel se nas uopce pita koliko zelimo
Meni su isto vratili samo jednu blasticu, na prvom razgovoru nam je rekao da je opcija jedna ili dvije, tri nikako jer nam je prvi postupak, a i samnom je sve u redu, muzev spermiogram nije los za vantjelesnu, pa postoje velike sanse da bi se sve tri primile, a i u pravilu se tri vracaju kod tezih dijagnoza i starijih zena, tako je on to nama objasnio, kad sam dosla na transfer, rekao je da vracamo samo jednu jer se bojao da ne odem u jaku hiperstimulaciju, ako bi se obadvije primile jer sam tijekom stimulacije bila u laganoj hiperstimulaciji.
Hvala na odgovoru i detaljnom pojasnjenju.. Sve mi je sad jasno.. Ja bi najradije samo jednu da mi vracaju jer se dosta bojim blizanackih trudnoca
Jutro! Zna li netko...prljavo roza gruda crinone gela ujutro...koliko je to loše?
Jutro! Zna li netko…prljavo roza gruda crinone gela ujutro…koliko je to loše?
Dobro jutro, po meni moze biti ili implantacijsko ili pocetak menge, znam da si sad u šoku i da te je to zbediralo, ali probaj se smirit i prati situaciju kroz dan, hoce se pojacavati ili se nece vise pojavljivati.
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Rita88 hvala ti 😘.. Kako je prošao uzv?
Blacky89 oho, ti imaš dobar plan, opuštanje na moru 😍😊
Samara hvala ti 😘
Rita2101 ja sam imaka fet 22dc i bio je dobitan 😍❤❤ Sretno ti! 🍀🤞
Tara0205 žao mi je ☹
Sanjich super, brzo će 10 mj 😀 sretno 🍀
Hvala viola.. Jel mi mozes reci kako to da ste vracali samo jednu blasticu? O cemu to ovisi i jel se nas uopce pita koliko zelimo
Meni su isto vratili samo jednu blasticu, na prvom razgovoru nam je rekao da je opcija jedna ili dvije, tri nikako jer nam je prvi postupak, a i samnom je sve u redu, muzev spermiogram nije los za vantjelesnu, pa postoje velike sanse da bi se sve tri primile, a i u pravilu se tri vracaju kod tezih dijagnoza i starijih zena, tako je on to nama objasnio, kad sam dosla na transfer, rekao je da vracamo samo jednu jer se bojao da ne odem u jaku hiperstimulaciju, ako bi se obadvije primile jer sam tijekom stimulacije bila u laganoj hiperstimulaciji.
Hvala na odgovoru i detaljnom pojasnjenju.. Sve mi je sad jasno.. Ja bi najradije samo jednu da mi vracaju jer se dosta bojim blizanackih trudnoca
Onda im tako recite nama je na prvom razgovoru rekao mogucnost vracanja dvije, mada je on vise bio za jednu, ali da si razmislimo, pa cemo vidjeti kakva ce biti situacija. Tako da cete i vi sigurno dobiti njihovu preporuku, na kraju je sve na vama. Nama je također jos na prvom razgovoru rekao, da to ovisi i o kvaliteti oplođenih jajnih stanica, ako su slabije kvalitete, onda se također znaju vracati dvije kako bi se povecale sanse. Drzim fige, da bude sve u redu i da ti vrate jednu mrvicu na cuvanje 🥰🍀🍀🍀🙏🙏🙏!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Drage suborke moje, pratim vas jos uvijek, samo me malo deprimirao 1.icsi neuspjeh pa sam se zakopala u posao i ostale obaveze, i nisam toliko redovna ovdje.
Viola - preeeekrasno mi je bilo procitati da su sad 2 mrvice 😍😍 kako se osjecas?
Ostale cure: novije, a i od prije na forumu puuuno snage vam zelim za sve borbe koje prolazimo i cekaju nas, da sto bezbriznije probamo sve podnijeti.
Rita21 - oprosti ako nisam popratila no koja je vasa dijagnoza i zbog ceg ste se najvise za Cesku odlucili? Koliko ce vas ukupno postupak i lijekovi izaci?
Ja bi trebala na Fet s ovim ciklusom koji bi za vikend trebao krenuti, to nam je 1 preostala blastica, bas sam jucer estrofem podigla...
Moj gin.je pocetkom srpnja utvrdio blagi hiper od stimulacije u 5. pa nakon koliko ciklusa ste vi cekale za fet?
Sve nesto vazem jel pametno sad ici, jer su me jajnici kao nikad do sad znali probadati...
MM '89 Kriptozo., JA '90 -sumnja na pcos
1.Icsi - 5./2020. Betaplus- blaga stim., klomifen+menopur+ovitrelle(štoperica), 7js, 4 ok, 2 se razvile do blastoc., 1 vracena, minus na testu.
1. FET 8./2020. - 🙏 docekali + i 1.betu 207
Cupica7 duga je to prica... kod mene sve bilo u redu, mm astenozospermia.. cekala sam 8 godina ne bi li se prirodno dogodilo.. onda krecu moji miomi maternice.. jedna operacija, druga ..(dr. Harni mi je rekla vi umjesto djece pocela miome stvarati, tolika je vasa zelja- mislim da je sasava ali tko zna) i vidim da nece doci, te krecem sa postupcima... 1 ivf betaplus.. 7js, 4 oplod. trodnevne vracam 2, 2 spremam za kasnije... prva beta nula, druga pozitivna, no gubim sina u 13 tjednu trudnoce, genetska greska... treca beta nula.. idem u cesku... uzimam sve nadstandarne metode sto postoje... prva beta nula, sad se pripremam za drugu.. tj. peti put... u meduvremenu nalazi mm promjenjivi od jako losih do losih.. ja padam sto se tice rezerve jajnih stanica.. ne reagiram na terapije i tako... kariogram normalan za oboje, histeroskopija maternice sa biopsijom nalazi u redu... Cijene vani.. ovisi sto radite.. ali nije sad duplo skuplje nego kod nas...
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
Bog
Ja sam prosla prvi ivf vracena jedna 5d kako je doktor rekao odlicne kvalitete ali nazalost beta jucer negativna..
Sada cekam da dobijem M, pa je ovaj ciklus pauza a nakon toga idem na vracanje . Ostala su dva od 3 dana, na jednu slamku? Je li to znaci da se moraju skupa vratit ?
Je li se nekome desilo da nisu prezivjeli odmrzavanje sada me toga strah?
I kako ide postupak vracanja, pije li se posebna terapija
Ja inace nemam ovulacije pa i ne shvaćam bas kako ce ici to...
Hvala vam
89godiste PCOS
8transfera ukupno 14 embrija, spontani 8tt…život…
17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
05.01.2023. pregled 14 tt <3
26.01.2023. pregled 17 tt Dječak :)
22.06.2023 baby L 💋😇 3750gr ljubavi 🙏
Curke, pitanje jedno. Ovaj ciklus sam bila u stimulaciji sa klomifenom, štoperica i par dana utrogestana nakon punkcije ali sam prestala s njima jer nismo došli do transfera. Trebat će mi u 9 mjesecu opet moći nalazi hormona jer su ovi koje imam istekli, dal mogu to sad odmah izvadit 3/5 dan ciklusa kad dobijem ili da ipak pričekam onu početkom 9 mjeseca? Taman tad idem na nove konzultacije pa me strah da mi nalazi neće biti gotovi. Inače su svi hormoni uvijek super osim AMH koji je niži.
Hvala puno
Curke, pitanje jedno. Ovaj ciklus sam bila u stimulaciji sa klomifenom, štoperica i par dana utrogestana nakon punkcije ali sam prestala s njima jer nismo došli do transfera. Trebat će mi u 9 mjesecu opet moći nalazi hormona jer su ovi koje imam istekli, dal mogu to sad odmah izvadit 3/5 dan ciklusa kad dobijem ili da ipak pričekam onu početkom 9 mjeseca? Taman tad idem na nove konzultacije pa me strah da mi nalazi neće biti gotovi. Inače su svi hormoni uvijek super osim AMH koji je niži.
Hvala puno
Spolni hormoni su gotovi isti dan tako da mislim da je bolje da pricekas 9 mjesec jer bi ti sad mozda nesto bilo poviseno od klomifena i stoperice...
Puno puta sam vadila hormone i uvijek su isti dan gotovi...
Sortiraj odgovore
Najstariji