Viola čestitam!! Divne vijesti 💕
Flower kako si ti? Tj. vi troje 😊
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Drage moje...
7dnt, simptomi: temp.pala na 36, vručina i preznojavanje, cice 0, tupa bol u trbuhu....izgleda da je M ne putu😢
Sanjichhumana ti je u prizemlju, znaci kao sa “straznje strane” ulazis. Ima na ulazu sestra koja ti mjeri temp i pita te par pitanja, onda ulazis od glavnog pulta desno ti je humana, jako lako se nadje.
Sto se tice pitanja, sve ovisi o tvojoj dijagnozi i ono sto te zanima u vezi toga. Pitaj za vrstu stimulacije u koju bi isla i s kojim lijekovima, to svakako. Ostalo po feelingu ☺️ Sretno 🍀
To je znaci ono iza novija bijela zgrada di je rodili ste ili..cisto da ne lutam.. Tek sam tu 3 godine pa hvala bogu nisam upoznata bas s bolnicom i odjelima…
Hvalaaaa 🤍🤍🤍🤍🤞
Sanjich, jesi li uzimala terapiju za poviseni prolaktin? Ponovila vadenje da provjeris?
Jer kod dojilja on smanjuje kvalitetu js, da ne dode opet do trudnoce. Sretno svima!
Sanjichhumana ti je u prizemlju, znaci kao sa “straznje strane” ulazis. Ima na ulazu sestra koja ti mjeri temp i pita te par pitanja, onda ulazis od glavnog pulta desno ti je humana, jako lako se nadje.
Sto se tice pitanja, sve ovisi o tvojoj dijagnozi i ono sto te zanima u vezi toga. Pitaj za vrstu stimulacije u koju bi isla i s kojim lijekovima, to svakako. Ostalo po feelingu ☺️ Sretno 🍀
To je znaci ono iza novija bijela zgrada di je rodili ste ili..cisto da ne lutam.. Tek sam tu 3 godine pa hvala bogu nisam upoznata bas s bolnicom i odjelima…
Hvalaaaa 🤍🤍🤍🤍🤞Sanjich, jesi li uzimala terapiju za poviseni prolaktin? Ponovila vadenje da provjeris?
Jer kod dojilja on smanjuje kvalitetu js, da ne dode opet do trudnoce. Sretno svima!
Hej nisam jos taman bi danas trebala dobit M pa cekam 2dc da sve skupa ponovnim... Iako je on malo bio poviseno i to jer sam zurila i bojala se da mi pauk ne digne auto hahah navodno treba mirovat pola sata prije vadjenja prolaktina a to mi nije rekla dr.... Na starom nalazu mi je bio ok a na novom tako malo poviseno... Uzimam u obzir realne kolike koje sam imala prije mj i pol.... Stres jbga
more309, kako si ti danas? Mi smo imale transfer isti dan..
Da, mi smo imale isti dan, meni je vracena blastica, a tebi ako se ne varam trodnevni? Sto se tice simptoma, ne znam kaj da ti kazem, jucer predvecer su mi prestali svi simptomi i bila sam uvjerena da nista od toga, onda su me kasnije opet cice pocele malo bolit, pa mi se vratila nada. Uglavnom, danas me tu i tamo nesto lagano dolje probode, cice me tupo bole, vise sa strane, ne mogu to bas opisat. Probat cu se suzdrzat do bete i ne raditi nikakve testove, jedino ako mi krene nekakav iscjedak ili nesto, onda cu napravit da uklonim sumnju da li je menga ili nije. Inča nemoj gubit nadu, imas ti jos dosta do menge, ne moraju ti simptomi znacit da dolazi menga i da se nije primilo. Meni je u cijelom postupku najgori ovaj period iscekivanja, pikanje, svako malo ultrazvuk, punkcija na zivo, sve mi je to kamilica, prema ovome...
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Sanjich, jesi bila? Kako je proslo?
Heej u 12 mi je... Tresen se sva a sta cu ne znam ni sta bi pitala ni nis..nek pogleda sta imam i kaze komentare.. M JE napravio danas novi spermiogram... I poboljšao je malo u ova 2mj koliko pije man formula.. S 4posto na 11posto normalnih izgleda... i s 21posto pokretnih na 36...
Zene, ja u protokolu za fet u ceskoj... 14dc endo 7.8 transfer tek 4.8. Jel to vama dugo? Fet 22 dc?
Drugo, ne znam da li da idem na vracanje 2 blastociste.. strah me! Imam 38 godina i dvije operacije mioma maternice... Ima li tko kakvih iskustava?
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
Ja jos cekam neka je guzva... Bozma i Maki jel inace tako? Da znam radi posla kako cu se narucivat...
Sortiraj odgovore
Najstariji