Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • more2309
    26. Srpanj 2020. 17:23

U pravilu je 14 dana, ne znam da li to isto vrijedi kod punkcije, ali ako se koriste utrici, kaj ne dođe do krvarenja nakon prestanka uzimanja, bez obzira kad treba doci menga ? Isto sam nova u tome i sve mi je to jos zbunjujuce 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• Inča
    26. Srpanj 2020. 17:47

I ja mislim da je 14...ja sam prošli puta nakon FETA prokrvarila i pored crinona. Utriće nisam nikad koristila. Meni je termin za dobit 3.8., ali danas me boli baš kao pred menzis, pa možda dođe i ranije😏

• more2309
    26. Srpanj 2020. 18:00

Inča

I ja mislim da je 14…ja sam prošli puta nakon FETA prokrvarila i pored crinona. Utriće nisam nikad koristila. Meni je termin za dobit 3.8., ali danas me boli baš kao pred menzis, pa možda dođe i ranije😏

Meni bi trebala doci za 3 dana, sto se iskreno nadam da nece 🙏🙏🙏🙏! To bi ti onda dosla dosta ranije, ne mora znacit da su ti bolovi vezani uz dolazak menge, mozda se nesto drugo kuha unutra 🥰🤗❤! Ja 03.08.idem vadit betu...

🙋‍♀️ 34- sve ok
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    Imamo 7 🐧

• Inča
    26. Srpanj 2020. 18:04

more2309

Inča

I ja mislim da je 14…ja sam prošli puta nakon FETA prokrvarila i pored crinona. Utriće nisam nikad koristila. Meni je termin za dobit 3.8., ali danas me boli baš kao pred menzis, pa možda dođe i ranije😏

Meni bi trebala doci za 3 dana, sto se iskreno nadam da nece 🙏🙏🙏🙏! To bi ti onda dosla dosta ranije, ne mora znacit da su ti bolovi vezani uz dolazak menge, mozda se nesto drugo kuha unutra 🥰🤗❤! Ja 03.08.idem vadit betu…

More, od srca ti želim da ne dođe i da beta bude velika!♥️🤞🤞

• more2309
    26. Srpanj 2020. 19:09

Inča

more2309

Inča

Meni bi trebala doci za 3 dana, sto se iskreno nadam da nece 🙏🙏🙏🙏! To bi ti onda dosla dosta ranije, ne mora znacit da su ti bolovi vezani uz dolazak menge, mozda se nesto drugo kuha unutra 🥰🤗❤! Ja 03.08.idem vadit betu…

More, od srca ti želim da ne dođe i da beta bude velika!♥️🤞🤞

Hvala 😘😘 i ja tebi zelim da ovaj put bude dobitan 🍀🍀🍀, kao i svim ostalim curama 🤗🤗🤗😘😘!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    Imamo 7 🐧

Rita88
    26. Srpanj 2020. 19:26

Lela hvaala ti 🥰🥰 da sutra mi je pregled i samo da bude sve dobro ❤❤ Vidim da ti je sin na putu, bas lijepo, sva sam se raznjezila 🥰 samio guraj dalje i ako si jos na grupi LH trakice pozdravi mi cure tamo ako me se sjecaju :)
    Cure sto se tice sexa i orgazma, mi se jos nismo posexali cekam taj prvi uzv i zeleno svijetlo od doktorice, al sanjam stalno nesto i dozivljavam orgazam , desilo mi se to sinoc i preksinoc i jos koji dan ranije, znaci ko nenormalna sam, valjda sam zeljna sexa pa mi to sve tako u podsvijesti ili to stvarno tako bude u ranoj trudnoci 🤷‍♀️

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    26. Srpanj 2020. 19:31

more2309

U pravilu je 14 dana, ne znam da li to isto vrijedi kod punkcije, ali ako se koriste utrici, kaj ne dođe do krvarenja nakon prestanka uzimanja, bez obzira kad treba doci menga ? Isto sam nova u tome i sve mi je to jos zbunjujuce 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Netko cak prokrvari i kroz utrice, tako je meni bilo u drugoj trudnoci, kad sam spontani imala, koristila sam utrice i prokrvarila, kod nekoga ne mora biti, svatko drugacije reagira. 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• more2309
    26. Srpanj 2020. 19:53

Rita, bas sam citala da puno zena u trudnoci su lude za sexom, zanimljivo da puno zena komentira da im se u trudnoci ta zelja totatlno promjenila, odnosno ako prije trudnoce nisu imale izrazenu zelju za sexom u trudnoci su je dobile, a one koje su imale prije trudnoce, u trudnoci im se totalno smanjila. Hvala na pojasnjenju oko utrice, svako iskustvo je dobro cuti i znati 😘😘! Sretno na sutrasnjem ultrazvuku, uskoro ces vidjeti svoju mrvicu ❤❤❤🥰🥰🥰!!!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    Imamo 7 🐧

26. Srpanj 2020. 21:12

Hej zenice ja sutra na prve konzultacije..... Ima li koja kakvo pitanje koje ne smijem zaboravit pitat??

Bozma za tebe znam da si iz St..gdje tocno se nalazi humana na firulama iza di je ginekologija iliii? 

26. Srpanj 2020. 23:00

MakiST

Sanjichhumana ti je u prizemlju, znaci kao sa “straznje strane” ulazis. Ima na ulazu sestra koja ti mjeri temp i pita te par pitanja, onda ulazis od glavnog pulta desno ti je humana, jako lako se nadje.
    Sto se tice pitanja, sve ovisi o tvojoj dijagnozi i ono sto te zanima u vezi toga. Pitaj za vrstu stimulacije u koju bi isla i s kojim lijekovima, to svakako. Ostalo po feelingu ☺️ Sretno 🍀

To je znaci ono iza novija bijela zgrada di je rodili ste ili..cisto da ne lutam.. Tek sam tu 3 godine pa hvala bogu nisam upoznata bas s bolnicom i odjelima... 

Hvalaaaa 🤍🤍🤍🤍🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.