Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    flower93
    26. Srpanj 2020. 12:09

Sto se tice sex tema 🤦‍♀️ od kad sam ostala trudna, redovno sanjam sex i vec me nekoliko put probudio orgazam 🤦‍♀️ navodno je to jedan od simptoma trudnoce. Nama je sex zabranjen, a nikad u zivotu vecu zelju za time nisam imala. Vec sam par puta nasrnula na muza, a on se jadan mora braniti od mene haha 🤦‍♀️🤦‍♀️

• Inča
    26. Srpanj 2020. 12:40

Meto

Presley na zalost dogadjaju se takve stvari puno cesce. . Slobodno pisi kad ti je tesko, tu smo kao jedno i puna podrska❤️
    Blacky oo poznato to cekanje i jos kad menga odluci kasniti koji dan kad ju zarko cekas🙈
    Ja definitivno idem u 9mj, racunam oko sredine rujna da ce smrzlici biti na toplom gdje i pripadaju💞
    Inča ne trazi simptome, sve je na pocetku slicno m i t, podsjeti me, koji embrij si vracala? Mozda ujutro sa prvom mokracom neki testic padne? Blastica ce pokazati al za trodnevne je mrvicu rano🤞

Trodnevne, Meto. Mislim da je još rano, da...al danas mi totalno sve miriši na pms...glavobolja, razdražljivost..čak i neki bolovi u trbuhu slični dolasku M. Mada mi kalendarski treba doć kroz 7, 8 dana. No, možda urani radi punkcije koja je bila 9dc

• Inča
    26. Srpanj 2020. 12:41

more2309

Meni je danas 6dnt i nemam neke posebne simptome, osim sto imam osjecaj uzarenosti u bradavicama i tu i tamo me nesto lagano probode dolje. Jedino sto mi je nekako drugacije je nenormalna zelja za sexom, to me drzi od jucer 🙈🙈🙈🙈. Muz se boji, a ni meni bas nije ugodno zbog vaginaleta. Sram me je to napisat, ali cijelo vrijeme sam na rubu orgazma 🙈🙈🙈. Mozda utrogestan tako djeluje na mene 😅😅!

Potpisujem!😊😊

26. Srpanj 2020. 12:45

more2309

Lucijakakvo je stanje kod tebe, jel se smirila hiperstimulacija?

Dobro sam, hvala na pitanju. Tu i tamo me malo boli i mislim da cu uskoro procuriti jer sam naglo prestala s progesteronom tako da ce mi ovaj ciklus vjerojatno bit sav zbrckan.. Ali nisam napuhana, normalno mokrim, nikakav pritisak.. U biti 2,3 dana mi bilo tesko i to je to... 

• Inča
    26. Srpanj 2020. 12:56

more2309

Inča u ovim svojim apstinencijskim mukama, cesto se sjetim tebe i rucnika, ali bas ne upali, osim sto je muzu cudno sto se tusiram svakih sat vremena 😆😆😆!

😂😂😂 Mene se strah ić tuširati😁

LeLa2807
    26. Srpanj 2020. 13:29

Rita88

Viola1

Rita88

Cure imam pitanje , ja sam pocela s pikanjem puregon menopur 15.06. i to se racuna kao da se krenulo s 2.dc tako mi i pise na kosuljici, e sad ja sam prije toga bila na kontracepciji i prestala s tim i pocela s pikanjem,al ja mengu nisam dobila, doktorica je rekla da nema veze da mi svejedno krecemo s pikanjem i dobila sam mengu u utorak 16.06. Ja sad ne znam kak racunam tjedne trudnoce, dal racunam od 16.06.kad sam stvarno dobila mengu ili racunam od 14.06. po kosuljici mi je to kao 1.dc. Ne znam jeste me skuzile 😅 ja racunam da sam danas 5 + 2 a mozda sam u biti 5 + 4

Draga, nemoj se s tim zamarati u ponedjeljak ćeš sve saznati. Uživaj, odmaraj, mozak na pašu i sretno na uzv-u! 🍀🍀🤞🙏

Imas pravo 🙂 Ti ides sutra? Sretnoo i javljaj sve ❤

Ajme Rita!!!  Nisam bila na forumu dosta dugo i odem vas sad citati u nadi da cu vidjeti javlja li se Slee i vidim ti potpis. Pa zeno draga cestitam ti od sveg srca. 🥰🥰🥰🥰🥰 tako sam sretna radi tebe. Wooooow!!  Divne vijesti!!!  Kako si?  Vidim da je pregled 27.7., nama je 29.7. :) nek nam je sa srecom. 
    Svim zenama takodjer od srca da drze svoje najdraze u rukama. VI ste lavice!! 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Vita26
    26. Srpanj 2020. 14:47

Lela i Rita Cestitam vama od srca 😍😍😍😍neka sto vise pozitivne Beta budu ove godine ❤️
    Smedji izcjedak nakon transfera imala sam ga od drugog dana do 9tjedna trudnoce i dva puta krvarenje..nije svakak zena ista i svatko tjelo.svaka od nas drugacije reagira na terapije.sjecam se moja punkcija i posle punkcije .bilo je uzasno ,jako mi je Bolilo.
    Cure puno snage i srece i nade❤️❤️

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    26. Srpanj 2020. 15:30

Flower znam kako ti je 😂😂😂meni isto bio je zabranjen ali sad kad moj dragi je doma s terena obavezno svaki dan 😂😂i kad nisam smjela sanjala sam isto 😂😂😂Drzi se 😘

• Inča
    26. Srpanj 2020. 16:04

Previše razmišljam i kalkuliram😊...ako je dan punkcije ujedno i dan ovulacije, kako se računa onda kad bi trebala doć M? Ima li neki fiksni broj dana?

Vita26
    26. Srpanj 2020. 17:17

Inča nije 14dan posle ovulacije!???neznam ja to sve zaboravila

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.