Viola pa neka je sa srecom - to je predivna vijest cestitam od srca - da bude sve skolski
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Presley jako mi je zao zbog svega sto ste prosli. 😞
Ta bol nikad ne prodje, samo naucis zivjeti s njom. Nemoj se kriviti ni u kom slucaju sta da si znala ranije. Ti testovi mogu pomoci mami da se osjeca sigurno al nijedan test ne moze sa sigurnoscu pokazati. Nasa Lemon je radila genetsku analizu embrija, pokazao se kao zdrav, primio se i trudnoca je isla u redu. Radila je i testove gdje je sve bilo super a oko 20tt na uzv je je bilo drugacije stanje. . Na zalost morala je na inducirani porod. Zelim ti reci da je to zapisano vec gore i puno ljudi ulazi u onaj 0,01%. Nemam nista protiv testova, dapace, no nema sigurne garancije. Na nasa pitanja nema odgovora, prisiljeni smo prihvatiti da je tako kako je i nadati se da cemo uskoro imati malene rucice pored sebe koje ce nas grliti💞 S obzirom na izgubljene t, radila si testove trombofilije i imuno?
Viola ma staaaa?! 💞 Ajmeeee, prekrasno😍
Blastica se podijelila, nismo vec dugo to culi, cestitam😘
Lucija u slucaju da beta krene rasti a ti pod hiperom moze biti kobno za oboje, zapravo je ozbiljna stvar i dobra odluka za pauzu. Svakako odmaraj, ne pravi nagle pokrete zbog torzije jajnika, iako ni ne mozes jer sve boli🙈 Mozda vec sa iducom mengom ides na fet, sretno i puno tekucine pij. Nije ti dao Dostinex il nesto takvo?
Blacky di si ti? Koliko brojis do feta?😊🤞
Nadalice ljubim❤️
Hvala ti.
Nije mi nista dao... Malo me boli i jucer sam pocela malo krvariti i imam osjecaj da krece menga iako mi je tek 20 dc tako da sad vidim da je definitivno dobra odluka sto mi nije nista vracao... Normalno mokrim ne raste mi trbuh ali imam onaj osjecaj kao kad mi krece menga.. Cim sam prestala s terapijom krenulo malo krvi...
More2309, Tuma, Micko3, Blacky89, JECIKA, Nadalica, Tiki92 i Meto hvala vam cure 🤗❤😘💋
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Pozdrav svima! Ja opet s jednim pitanjcem za vas iskusnije..
5dnt...sram me uopće napisati, ali eto, desilo se...nakon tuširanja, prilikom brisanja ručnikom...nikad prije, u momentu...sex mi nije na kraj pameti, ali desio mi se orgazam. Uffff!!! U kojoj mjeri je to loše za implantaciju?? Izludit ću! Pomozite ako znate...
Inča meni su svi moji mpo dr rekli da nakon transfera sex normalno, vec se dugo to ne brani. Prije su branili zbog kontrakcija maternice itd ali kazu da se odustalo od tog pravila. Sex je ne-ne jedino one dane pred punkciju i nakon hiperstimulacije zbog velicine jajnika. Ja sam citala da je dobro odmah nakon transfera obavit to...kao sjemena tekucina cini prirodno okruzje, bla bla...uglavnom prva 4 transfera nismo se sexali a zadnja 2 jesmo (iz predzadnjeg imamo malenu od 2 god a iz zadnjeg T 6+4)...pa sad statisticki gledano bilo bi valjda znacajno😂
A buduci da muz ima bas ful los spermiogram, kod zadnja 2 icsi-ja (kad su se desile trudnoce) nije apstiNirao 3-5d kako preporucuju nego oko 2, (citala sam neke americke radove koji tako savjetuju jer navodno kad je spermiogram los onda spermici i brze propadaju),bilo je ful malo spermica ali su morfoloski bili bolji... eto, to je moje iskustvo, mozda nekom bude nesto znacilo...
Inča meni su svi moji mpo dr rekli da nakon transfera sex normalno, vec se dugo to ne brani. Prije su branili zbog kontrakcija maternice itd ali kazu da se odustalo od tog pravila. Sex je ne-ne jedino one dane pred punkciju i nakon hiperstimulacije zbog velicine jajnika. Ja sam citala da je dobro odmah nakon transfera obavit to…kao sjemena tekucina cini prirodno okruzje, bla bla…uglavnom prva 4 transfera nismo se sexali a zadnja 2 jesmo (iz predzadnjeg imamo malenu od 2 god a iz zadnjeg T 6+4)…pa sad statisticki gledano bilo bi valjda znacajno😂
A buduci da muz ima bas ful los spermiogram, kod zadnja 2 icsi-ja (kad su se desile trudnoce) nije apstiNirao 3-5d kako preporucuju nego oko 2, (citala sam neke americke radove koji tako savjetuju jer navodno kad je spermiogram los onda spermici i brze propadaju),bilo je ful malo spermica ali su morfoloski bili bolji… eto, to je moje iskustvo, mozda nekom bude nesto znacilo…
Sarita, hvala ti od srca na tome...nismo se mi sexali, ali eto, orgazam se desio, a nikako to nisam htjela. Znači, ti smatraš da to ne bi trebalo utjecati na implantaciju? Niti biti uzrok neuspjeha? Toliko sam zabrinuta...
Inča meni su svi moji mpo dr rekli da nakon transfera sex normalno, vec se dugo to ne brani. Prije su branili zbog kontrakcija maternice itd ali kazu da se odustalo od tog pravila. Sex je ne-ne jedino one dane pred punkciju i nakon hiperstimulacije zbog velicine jajnika. Ja sam citala da je dobro odmah nakon transfera obavit to…kao sjemena tekucina cini prirodno okruzje, bla bla…uglavnom prva 4 transfera nismo se sexali a zadnja 2 jesmo (iz predzadnjeg imamo malenu od 2 god a iz zadnjeg T 6+4)…pa sad statisticki gledano bilo bi valjda znacajno😂
A buduci da muz ima bas ful los spermiogram, kod zadnja 2 icsi-ja (kad su se desile trudnoce) nije apstiNirao 3-5d kako preporucuju nego oko 2, (citala sam neke americke radove koji tako savjetuju jer navodno kad je spermiogram los onda spermici i brze propadaju),bilo je ful malo spermica ali su morfoloski bili bolji… eto, to je moje iskustvo, mozda nekom bude nesto znacilo…
Sarita, hvala ti od srca na tome…nismo se mi sexali, ali eto, orgazam se desio, a nikako to nisam htjela. Znači, ti smatraš da to ne bi trebalo utjecati na implantaciju? Niti biti uzrok neuspjeha? Toliko sam zabrinuta…
Razumijem tvoj strah i brigu jer i sama stalno razmisljam jesam nesto krivo napravila, hoce li to utjecati, a onda se samo sjetim da zene koje nisu u postupku, najnormalnije imaju odnose i rade sve normalno bez razmisljanja, pa se dogodi i implantacija i sve bude u redu. Slazem se sa Saritom i stvarno mislim da taj slucajan orgazam nece nista utjecati. Opusti se, nisi nista krivo napravila sto bi utjecalo na los ishod.
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Sarita, hvala ti od srca na tome…nismo se mi sexali, ali eto, orgazam se desio, a nikako to nisam htjela. Znači, ti smatraš da to ne bi trebalo utjecati na implantaciju? Niti biti uzrok neuspjeha? Toliko sam zabrinuta…
Razumijem tvoj strah i brigu jer i sama stalno razmisljam jesam nesto krivo napravila, hoce li to utjecati, a onda se samo sjetim da zene koje nisu u postupku, najnormalnije imaju odnose i rade sve normalno bez razmisljanja, pa se dogodi i implantacija i sve bude u redu. Slazem se sa Saritom i stvarno mislim da taj slucajan orgazam nece nista utjecati. Opusti se, nisi nista krivo napravila sto bi utjecalo na los ishod.
More, hvala puuuuno!! Smirile ste me malo! Drago mi je što postojite!♥️
Ono sto su meni rekli da je najbitnije za implantaciji ( naravno ako nemas neke anatomske anomalije maternice ili hormonski disbalans) je kvaliteta ploda. Znaci kazu da je mrvica koju ti ubace na transferu ko zrno maka iznedju 2 kriske debelo namazane maslacem, znaci ne mrda ona nigdje kod orgazma niti joj prijeci implantaciju tih par sekundi kontrakcija za vrijeme orgazma...
Lucija07 bolje je da je odgođen transfer, ovako će ti se tijelo oporaviti i biti će veće šanse za uspjeh! Samo pozitivno i hrabro, vjerujem da će ti FET donijeti sreću. 😉🍀🤞
Micko3 žao mi je 🙁. Sada nabildaj stanice i hrabro dalje! 🍀
Presley žao mi je što si to morala proći, stvarno nezamisliva bol za koju ne postoje riječi utjehe. Drži se i hrabro dalje, čeka tebe bebica, samo nemoj odustati. Sretno! 🍀🤞🙏
Nadalica o draga moja vjerujem ti. Od srca ti želim da sve prođe u najboljem redu i da uživaš sa svojim bebicama. 😘Obavila sam danas prvi uzv tako da sam dobro, još uvijek pod dojmom, iako se malo borim s krvarenjima.
Rita88 i Meto hvala cure na podršci!
Moja blastica se odlučila podijeliti tako da imamo jednojajčane blizance kojima srčeka junački kucaju ❤❤
Cestitam ti od srca! Zbilja prekrasna vijest!!! Zelim ti urednu i bezbrižnu trudnoću 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji