Ono sto su meni rekli da je najbitnije za implantaciji ( naravno ako nemas neke anatomske anomalije maternice ili hormonski disbalans) je kvaliteta ploda. Znaci kazu da je mrvica koju ti ubace na transferu ko zrno maka iznedju 2 kriske debelo namazane maslacem, znaci ne mrda ona nigdje kod orgazma niti joj prijeci implantaciju tih par sekundi kontrakcija za vrijeme orgazma…
♥️🥰 Hvala ti puno!!
Ono sto su meni rekli da je najbitnije za implantaciji ( naravno ako nemas neke anatomske anomalije maternice ili hormonski disbalans) je kvaliteta ploda. Znaci kazu da je mrvica koju ti ubace na transferu ko zrno maka iznedju 2 kriske debelo namazane maslacem, znaci ne mrda ona nigdje kod orgazma niti joj prijeci implantaciju tih par sekundi kontrakcija za vrijeme orgazma…
Hvala ti puno 😘😘😘, s ovim si i mene jako smirila, nije mi nitko to tako objasnio, sad sam mirnija i opustenija 🙂.
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Inča nemoj brinuti, nisi s time naštetila implantaciji 😉
pokušaj se opustiti i ne propitivati svaki učinjeni pokret, slobodno radi ono što ti tijelo dopušta, a kada osjetiš umor lezi i odmaraj 🙂
Tara0205 hvala ti ❤😘
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
pokušaj se opustiti i ne propitivati svaki učinjeni pokret, slobodno radi ono što ti tijelo dopušta, a kada osjetiš umor lezi i odmaraj 🙂
Tara0205 hvala ti ❤😘
Hvala, Viola!! Tebi ISKERNE ČESTITKE!! 😊♥️
Tara0205 hvala ti ❤😘
Hvala, Viola!! Tebi ISKERNE ČESTITKE!! 😊♥️
Hvala 😘
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Viola jesam ti reklaa?? Odmah sam po beti znala da su twinsici 🥰🥰🥰🥰 bas sam sretna , mogu mislit kak si se osjecala ❤ cuvaj svoje bebice ❣
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Meto kaze moj menstrualni kalendar: Jos 5 dana do sljedeće mjesečnice 😂
Žarko ju iščekujem... ovaj ciklus mi niiiiikako proći. Bas mi se čini dugo 😱
Kako si ti? Jesi definitvno odlučila na jesen u postupak?
Ja sam za ovaj fet isplanirala odmah isti dan nakon transfera, put dolje na more i uživancija...
a sad cemo vidjet sta ce biti i kada.
Nadam se da ce ići sve po planu.
Samo sam htjela napisati iz svog iskustva da ta testiranja nisu losa. Ni u najgorim nocnim morama mi nije bilo da mi se to moze dogoditi, bas meni, bas nama. Nisam bila spremna da plod nase ljubavi dođe na svijet u patnji, da ne moze samostalno disati...... Sad sam svjesna da se takve stvari ne događaju drugima.
Pozdrav svima! Ja opet s jednim pitanjcem za vas iskusnije..
5dnt…sram me uopće napisati, ali eto, desilo se…nakon tuširanja, prilikom brisanja ručnikom…nikad prije, u momentu…sex mi nije na kraj pameti, ali desio mi se orgazam. Uffff!!! U kojoj mjeri je to loše za implantaciju?? Izludit ću! Pomozite ako znate…
Samo bez brige, mi se sexali ko zecevi od samog pocetka, a evo me pred porodjaj, nista mi nije bilo.. cak kazu da je bebi lijepo tada jer oslobadjas kao hormon "srece" . Sve u svemu ne igra to neku ulogu, mi smo samo pazili da ne ejakulira unutra radi infekcija. Ne brini se previse. Sretno
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Meto ❤️
Blacky89 a ma cu da se ujudem za guzicu koliko mi sve ide na zivce, najgore je oticanje nogu, nosim muzeve patike, znas kako to izgleda ko kad kondom navuces na cili papricicu, propadnu mi noge, nosi 46 broj, da se ne smijem, plakala bih.. ma ima tu dosta ali izgurat cu ja vec nekako.. jos par dana pa ides po eskime 🥳🥳🥳 Zelim ti da ovaj put uspije, drzim fige ❤️❤️❤️
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji