Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Srpanj 2020. 21:14

Viola1

lucija07

Viola1

Lucija07 bolje je da je odgođen transfer, ovako će ti se tijelo oporaviti i biti će veće šanse za uspjeh! Samo pozitivno i hrabro, vjerujem da će ti FET donijeti sreću. 😉🍀🤞
    Micko3 žao mi je 🙁. Sada nabildaj stanice i hrabro dalje! 🍀
    Presley žao mi je što si to morala proći, stvarno nezamisliva bol za koju ne postoje riječi utjehe. Drži se i hrabro dalje, čeka tebe bebica, samo nemoj odustati. Sretno! 🍀🤞🙏
    Nadalica o draga moja vjerujem ti. Od srca ti želim da sve prođe u najboljem redu i da uživaš sa svojim bebicama. 😘Obavila sam danas prvi uzv tako da sam dobro, još uvijek pod dojmom, iako se malo borim s krvarenjima.
    Rita88 i Meto hvala cure na podršci!

Moja blastica se odlučila podijeliti tako da imamo jednojajčane blizance kojima srčeka junački kucaju ❤❤

Hvala ti… Ajmeee jednojajčani blizanci, pa prekrasno .
    Mogu mislit šoka na ultrazvuku 😂
    Cestitam od 💓

Hvala ti 😘.
    Pa nekako sam povremeno i mislila da bi mogli biti s obzirom na betu, pa "sam bila pripremljena"… Ali uzbuđenje i sreća je neopisiva, sve nekako još uvijek nestvarno. 💗

Vjerujem😂😂😂👌👌👌
    Da gledam betu bome ti je dobro narasla malo je ta reci😂😂😂
    Samo mi u potpisu nesto nije jasno. Dakle imala si ICSI pa su ti prvo vratili 3 dan a ostale ostavili do 5 dana pa zamrznuli... Ili? 

• Viola1
    24. Srpanj 2020. 21:29

MakiST

Viola!!!! Pa to je san snova 😍😍😍😍

❤😍 bome je!!! 😘

👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
    🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
    1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
    2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
    3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
    4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
    -FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
    -15tt jedno 💔
    -3/2021 rođen dječak
    5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
    6. Spontana T 3/2022 ❤
    1🐧

• Viola1
    24. Srpanj 2020. 21:33

lucija07

Viola1

lucija07

Viola1

Lucija07 bolje je da je odgođen transfer, ovako će ti se tijelo oporaviti i biti će veće šanse za uspjeh! Samo pozitivno i hrabro, vjerujem da će ti FET donijeti sreću. 😉🍀🤞
    Presley žao mi je što si to morala proći, stvarno nezamisliva bol za koju ne postoje riječi utjehe. Drži se i hrabro dalje, čeka tebe bebica, samo nemoj odustati. Sretno! 🍀🤞🙏
    Nadalica o draga moja vjerujem ti. Od srca ti želim da sve prođe u najboljem redu i da uživaš sa svojim bebicama. 😘Obavila sam danas prvi uzv tako da sam dobro, još uvijek pod dojmom, iako se malo borim s krvarenjima.

Moja blastica se odlučila podijeliti tako da imamo jednojajčane blizance kojima srčeka junački kucaju ❤❤

Hvala ti… Ajmeee jednojajčani blizanci, pa prekrasno .
    Mogu mislit šoka na ultrazvuku 😂
    Cestitam od 💓

Hvala ti 😘.
    Pa nekako sam povremeno i mislila da bi mogli biti s obzirom na betu, pa "sam bila pripremljena"… Ali uzbuđenje i sreća je neopisiva, sve nekako još uvijek nestvarno. 💗

Vjerujem😂😂😂👌👌👌
    Da gledam betu bome ti je dobro narasla malo je ta reci😂😂😂
    Samo mi u potpisu nesto nije jasno. Dakle imala si ICSI pa su ti prvo vratili 3 dan a ostale ostavili do 5 dana pa zamrznuli… Ili?

Da, 1 su vratili treći dan, a ostale pustili do petog dana i onda zamrznuli. Pa sam odmah s menstruacijom išla u FET. A druga  beta mi je treći dan (jer je drugi bila nedjelja). 

👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
    🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
    1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
    2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
    3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
    4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
    -FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
    -15tt jedno 💔
    -3/2021 rođen dječak
    5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
    6. Spontana T 3/2022 ❤
    1🐧

• more2309
    24. Srpanj 2020. 22:17

Viola1

Cestitam 🎉🎊🎉🎊🙂🙂🙂! Ovo su stvarno predivne vijesti, mogu misliti koje je to bilo iznenađenje 🥰🥰❤❤!!!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

🌼TiKi🌼
    24. Srpanj 2020. 23:28

Viola preslatko! Cestitam. ❤️😍
    Ja sam opet prokrvarila, odnosno tek sam sad dobila pravu menstruaciju. Prije 16 dana je bilo neko mrljavljenje dva dana, ali gin kaze da je to bilo probojno vjerojatno od duphastona. Za 10 dana pocinjem piti kontracepciju pa idem 24.08. na uzv i onda stimulacija. Nekako me pocinje i biti strah sto i kako ce to sve biti. S obzirom na proslo iskustvo, mislim da ce me biti strah i tokom postupka i u cijeloj trudnoci kad se ostvari. 😔

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Tuma
    25. Srpanj 2020. 00:21

Viola1

Ajme divnooo🥰🥰🥰 prekrasno ❤❤ bas mi je drago za dvojceke!

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Micko3
    25. Srpanj 2020. 01:19

Viola ne mogu ni da zamislim koliko si srecna!!! Svaka cast!! Cestitam!! 👏👏👏💞💞💞

Nadalica
    25. Srpanj 2020. 01:58

VIOLA CESTITAM TI OD SRCA, NEKA TO BUDE SKOLSKA TRUDNOCA I DA SVE PRODJE SUPER, BAS MI JE DRAGO ZBOG TEBE, IMAM VAS PAR CURA S KOJIMA SAM NEKAKO POVEZANA, ETO RASPLAKALA SAM SE SADA ❤️❤️❤️ SVOJOJ METO I OSTALIMA ZELIM ISTO DA USKORO DOCEKAJU SVOJE MRVICE ❤️❤️❤️

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

• Blacky89
    25. Srpanj 2020. 07:39

Viola draga 😀 koja divna vijest!!!!! Predivno!!!! Čestitam ti od srca! ❤️❤️❤️❤️❤️
    Maki bas mi je drago da si vidjela svoju mrvicu i da je mahala mami. Uzivajte trudnice naše 😘
    Nadalice jel izdrzavas? 😉

Meto
    25. Srpanj 2020. 09:13

Presley jako mi je zao zbog svega sto ste prosli. 😞
    Ta bol nikad ne prodje, samo naucis zivjeti s njom. Nemoj se kriviti ni u kom slucaju sta da si znala ranije. Ti testovi mogu pomoci mami da se osjeca sigurno al nijedan test ne moze sa sigurnoscu pokazati. Nasa Lemon je radila genetsku analizu embrija, pokazao se kao zdrav, primio se i trudnoca je isla u redu. Radila je i testove gdje je sve bilo super a oko 20tt na uzv je je bilo drugacije stanje. . Na zalost morala je na inducirani porod. Zelim ti reci da je to zapisano vec gore i puno ljudi ulazi u onaj 0,01%. Nemam nista protiv testova, dapace, no nema sigurne garancije. Na nasa pitanja nema odgovora, prisiljeni smo prihvatiti da je tako kako je i nadati se da cemo uskoro imati malene rucice pored sebe koje ce nas grliti💞 S obzirom na izgubljene t, radila si testove trombofilije i imuno?
    Viola ma staaaa?! 💞 Ajmeeee, prekrasno😍 
    Blastica se podijelila, nismo vec dugo to culi, cestitam😘
    Lucija u slucaju da beta krene rasti a ti pod hiperom moze biti kobno za oboje, zapravo je ozbiljna stvar i dobra odluka za pauzu. Svakako odmaraj, ne pravi nagle pokrete zbog torzije jajnika, iako ni ne mozes jer sve boli🙈 Mozda vec sa iducom mengom ides na fet, sretno i puno tekucine pij. Nije ti dao Dostinex il nesto takvo?
    Blacky di si ti? Koliko brojis do feta?😊🤞
    Nadalice ljubim❤️

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.