Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Srpanj 2020. 16:39

more2309

lucija07

more2309

Lucijazao mi je sto nije doslo do transfera, ali bolje je tako, nego da se nesto ozbiljno zakomplicira, jel ti rekao da moras strogo mirovat? Ja sam isla 5. dan na transfer, kolko sam skuzila tebi je danas 3., da sam ja isla 3. isto ne bi bilo transfera jer sam tad jedva hodala od jajnika i bolova. Znam da se cini daleko,ali brzo ce proci mjesec ili dva i ides po svoje smrzlice, tada ces moc biti i vise opustena jer neces strepiti od hiperstimulacije. I ti imas lijep broj smrzlica 😍😍😍😍, bravo!!

Hvala, da to mi je i on reksao., bolje mir nego bolnicau ovovo vrijeme korone. Ne damas mi je 4vdan, punkcija mi je bila u ponedjeljak…. Rekla sam da sutra ne mogu bas doci pa mozda zato.

Nisam sigurna, ali mislim da sam s tobom jednom razgovarala kada smo cekale kod dr.L., skuzila sam po ovome sto si ovdje napisala jer mi je jedna cura ispricala identicnu pricu, pa pretpostavljam da si to ti 🙂. Ti isto nisi iz Zagreba i moras dosta putovat do njega jel da? Vjerojatno te je onda zato narucio danas. Jel znas kad ide na godisnji?

Hehe moze biti, da da nisam iz Zg moram putovati imamo oko 2.5 h sata do Zagreba,i to me ubija iff sad kad se sjetim FET-a opet sve ispočetka 🙆‍♀️
    Ali tjesi me kaze da, ove godine ima veliku uspjesnost s fet-om, da doslovno svaka koja je isla u FET je zatrudnula, bas svaka zenska 😁😊... 
    Sad si ja mislim a tko bi to bila, jer nisam s puno cura pricala tamo no ne ide mi nista u glavu 😂.. 
    Ja, sam ona  pomalo mrsava smedja frckava😂... 
    E kad ide tocno na go ne znam, danas je neka cura zvala pa sam cula sestru da je rekla da idu na go da vise ne uzimaju nove pacijente samo završavaju sto imaju... Mislim da od 01.08 a do kad ne znam... 
    Meni je rekao minimalno jedna menga da mi prodaje ali po njemu i 2🙆‍♀️🙈😂

• more2309
    24. Srpanj 2020. 16:49

lucija07

more2309

lucija07

more2309

Lucijazao mi je sto nije doslo do transfera, ali bolje je tako, nego da se nesto ozbiljno zakomplicira, jel ti rekao da moras strogo mirovat? Ja sam isla 5. dan na transfer, kolko sam skuzila tebi je danas 3., da sam ja isla 3. isto ne bi bilo transfera jer sam tad jedva hodala od jajnika i bolova. Znam da se cini daleko,ali brzo ce proci mjesec ili dva i ides po svoje smrzlice, tada ces moc biti i vise opustena jer neces strepiti od hiperstimulacije. I ti imas lijep broj smrzlica 😍😍😍😍, bravo!!

Hvala, da to mi je i on reksao., bolje mir nego bolnicau ovovo vrijeme korone. Ne damas mi je 4vdan, punkcija mi je bila u ponedjeljak…. Rekla sam da sutra ne mogu bas doci pa mozda zato.

Nisam sigurna, ali mislim da sam s tobom jednom razgovarala kada smo cekale kod dr.L., skuzila sam po ovome sto si ovdje napisala jer mi je jedna cura ispricala identicnu pricu, pa pretpostavljam da si to ti 🙂. Ti isto nisi iz Zagreba i moras dosta putovat do njega jel da? Vjerojatno te je onda zato narucio danas. Jel znas kad ide na godisnji?

Hehe moze biti, da da nisam iz Zg moram putovati imamo oko 2.5 h sata do Zagreba,i to me ubija iff sad kad se sjetim FET-a opet sve ispočetka 🙆‍♀️
    Ali tjesi me kaze da, ove godine ima veliku uspjesnost s fet-om, da doslovno svaka koja je isla u FET je zatrudnula, bas svaka zenska 😁😊…
    Sad si ja mislim a tko bi to bila, jer nisam s puno cura pricala tamo no ne ide mi nista u glavu 😂..
    Ja, sam ona pomalo mrsava smedja frckava😂…
    E kad ide tocno na go ne znam, danas je neka cura zvala pa sam cula sestru da je rekla da idu na go da vise ne uzimaju nove pacijente samo završavaju sto imaju… Mislim da od 01.08 a do kad ne znam…
    Meni je rekao minimalno jedna menga da mi prodaje ali po njemu i 2🙆‍♀️🙈😂

To si onda ti 🙂, cekale smo taj jedan put dosta dugo, pa smo vec bile lagano zivcane 😆, nemas me po cemu posebnom zapamtit, meni je to prvi postupak, pa mi ti nisi htjela odmah rec koliko vi pokusavate, da me ne zbediras, a isto je sve ok sa nalazima. Pricale smo o punkciji jer ja nisam znala sto me ceka 🤣. U ponedjeljak si radili neku statistiku, pa mi je Joza rekao da su ove godine imali 95 trudnoca, s tim da 5 tjedana nisu radili. Ovo sa FET me je jako razveselilo i dalo nadu, ako mi ne uspije ovaj put.

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

• more2309
    24. Srpanj 2020. 16:53

A ako je svima ove godine uspjelo sa smrzlicima, onda neces ni ti biti iznimka 🍀🍀🍀!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    Imamo 7 🐧

24. Srpanj 2020. 17:14

more2309

A ako je svima ove godine uspjelo sa smrzlicima, onda neces ni ti biti iznimka 🍀🍀🍀!

Hehe daaa... Sad i meni to nesto zvoni u glavi Sjecam se da sam jednom duugo cekala vani i da jedna cura koja isto nema problem a ne ide.. Samo se ne mogu sjetiti face. Eto kako se svijet malen Hehe... 
    Nadam se sa ni ja necu biti iznimka da, luci me bas tjesio jer je vidio da sam pomalo tuzna sto nema transfera kaze on meni mogu ti reci da su nam fetovi uspjesniji i ne izlazes se riziku, a sad da mi zatrudnis a ja na godišnjem sto bi to bilo, ja volim svoje pacijentice imati pod kontrolom😁😊😂

• more2309
    24. Srpanj 2020. 17:51

lucija07

more2309

Hehe daaa… Sad i meni to nesto zvoni u glavi Sjecam se da sam jednom duugo cekala vani i da jedna cura koja isto nema problem a ne ide.. Samo se ne mogu sjetiti face. Eto kako se svijet malen Hehe…
    Nadam se sa ni ja necu biti iznimka da, luci me bas tjesio jer je vidio da sam pomalo tuzna sto nema transfera kaze on meni mogu ti reci da su nam fetovi uspjesniji i ne izlazes se riziku, a sad da mi zatrudnis a ja na godišnjem sto bi to bilo, ja volim svoje pacijentice imati pod kontrolom😁😊😂

Kod nas je problem spermiogram, ali za vantjelesnu to je nikakav problem, a kod mene je sve kao idealno i po tome bi trebali biti jednostavan slucaj, ovo nam je prvi postupak, pa cemo vidjeti kolko smo jednostavni 🤣🤣🤣! Iskoristite ovo vrijeme da se opustite, odmorite i napunite baterije jer ako Bog da na jesen si trudna 🍀🍀🍀🍀🍀🙏🙏🙏🙏!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    Imamo 7 🐧

24. Srpanj 2020. 18:02

more2309

lucija07

more2309

Hehe daaa… Sad i meni to nesto zvoni u glavi Sjecam se da sam jednom duugo cekala vani i da jedna cura koja isto nema problem a ne ide.. Samo se ne mogu sjetiti face. Eto kako se svijet malen Hehe…

Kod nas je problem spermiogram, ali za vantjelesnu to je nikakav problem, a kod mene je sve kao idealno i po tome bi trebali biti jednostavan slucaj, ovo nam je prvi postupak, pa cemo vidjeti kolko smo jednostavni 🤣🤣🤣! Iskoristite ovo vrijeme da se opustite, odmorite i napunite baterije jer ako Bog da na jesen si trudna 🍀🍀🍀🍀🍀🙏🙏🙏🙏!

S obzirom koliko imas smrznutih embrija vjerujem da je spermiogram dobar za ivf, Inace ne bi dobili toliku 'vojsku' 😊😂... Stvarno super rezultat, sta tek da spermiogram nije bas nikakav problem 🤷‍♀️😂😂..
    Koliko imas godina ako si napisala nisam popratila?
    Hvala ti, sretno i tebi a i test mozes neki uskoro na baciti ako nisi dobila njegove boostere... Kad je beta? 

• Hope__
    24. Srpanj 2020. 18:08

Pozdrav,

Da li dr.Lucinger radi samo privatno ili ima ugovor i sa HZZO-om?

• more2309
    24. Srpanj 2020. 18:19

lucija07

more2309

lucija07

more2309

S obzirom koliko imas smrznutih embrija vjerujem da je spermiogram dobar za ivf, Inace ne bi dobili toliku 'vojsku' 😊😂… Stvarno super rezultat, sta tek da spermiogram nije bas nikakav problem 🤷‍♀️😂😂..
    Hvala ti, sretno i tebi a i test mozes neki uskoro na baciti ako nisi dobila njegove boostere… Kad je beta?

Dosad nam je sve islo idealno, budemo vidjeli krajnji rezultat 🥰🥰! Nedavno navrsila 32, a muz ima 34. Hvala 😘😘, nisam dobila nikakav booster, ali ne usudim se jos nikakav test radit 😆😆. 03.08. je beta, pa cu se probat strpit do tada 🙂!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    Imamo 7 🐧

24. Srpanj 2020. 18:22

Hope__

Pozdrav,

Da li dr.Lucinger radi samo privatno ili ima ugovor i sa HZZO-om?

Samo privatno radi.... 

24. Srpanj 2020. 18:26

lucija07

more2309

lucija07

more2309

S obzirom koliko imas smrznutih embrija vjerujem da je spermiogram dobar za ivf, Inace ne bi dobili toliku 'vojsku' 😊😂… Stvarno super rezultat, sta tek da spermiogram nije bas nikakav problem 🤷‍♀️😂😂..
    Hvala ti, sretno i tebi a i test mozes neki uskoro na baciti ako nisi dobila njegove boostere… Kad je beta?

Koliko sam ja bila razočarana kad sam s 31 i bez dijagnoze na dobivenih 13 stanica 3 dan imala 2 embrija.. Samo se 4 oplodilo  i 2 stala.. A sad s 36 ovakav rezultat.. Pa nek kazu da je isto bolnica i privatno. Ma je mozes si mislit...
    Je ako imas srece.... 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.