Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tuma
    23. Srpanj 2020. 23:23

Maki divno😍😍 vjerujem da je to najljepsi osjecaj😍 gledati svoje malo zlato kako napreduje u busi🥰🥰
    Ambrozija zao mi je.😔 hrabro dalje. I kako je meni dr rekla gledaj to ovako: sa svakim neuspjehom smo statisticki blize uspjehu❤
    Micko3 ja pijem vitamin D, omega 3, Co Q10 i Shatavari prah, a uz to planiram uzet maticnu mlijec. To kazu da popravlja kvalitetu... a taman 3 mjeseca i traje stvaranje jajnih stanica, pa eto, nadam se da ce pomoc....

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Micko3
    24. Srpanj 2020. 00:05

Tuma citala sam za neke tablete femibion 1 on se pije od pocetka planiranja do 3 mjeseca trudnoce, i za neki proksid ali nisam sigurna da li to da pocnem da uzimam na svoju ruku.. Nisam pametna 😏

• more2309
    24. Srpanj 2020. 06:13

lucija07

more2309

lucija07

lucija07

lucija07

Bok cure!

Pobjegao mi post! Uglavnom… Citam Vas redovito…
    8 god u braku… Bez djeteta.. Oboje 35 godina.. Ja u ponedjeljak bila na punkciji, dobila 12 stanica a sutra transfer.. Koliko ih je nemam pojma sutra cu znati tek na transferu… Privatno sam isla kod dt L. prije toga sam bila na Vv.. Sve smo ispucali, ostala, sam 2 puta trudna oba puta pobacaja… 'jedini' problem su moji jajovodi koji za ivf nisi ni bitni no eto nikako nas za sad nece🤕☹️…

Imala sam dosta folikula, tek danas sam donekle dosla k sebi.. Doktor mi rekao da sam super reagirala na stimulaciju no ono poslije punkcije mi nije bas bilo super 🤕… Nadam se da me bar sutra ceka dosta embrija, iako znam da je jedan pravi dovoljan no prolaziti ovu napuhanost i punkciju uff nije lako…
    Amh mi je dosta visok, kaze doktor da sam plodna kao kokica.. Muzev spermiogram isto super… Uffff…
    Po svim 'pravilima' davno je to trebalo uspjeti no eto nazalost 2 + 2 nije uvijek 4 u ovim vodama kak bi se reklo…

Znam kako ti je, ja sam isto bila u laganoj hiperstimulaciji nakon punkcije, isto sam imala dosta folikula, ne znam koliko tocno, ali smo dobili 12 j.s.
    Također sam kod dr. L.
    Zelim ti puno srece sutra na transferu 🍀🍀🍀!

Hvala ti…
    Ti imas pravu vojsku eskima… Super rezultat👌👌👌👌 tu se sigurno krije bar 1 beba🙃☺️.. Ja cu bit presretna da ih bude bar upola toliko.
    Danas sam tek normalno mokrila tj bez bolova🙈

Drzim fige da i kod tebe bude takav rezultat 🍀🍀🍀🙏🙏🙏🙏. Tako je i meni bilo, cak do dana transfera nisam znala hoce li uopce biti zbog te glupe hiperstimulacije, ali se isto dan prije smirilo i dr. mi je rekao da mozemo 🙂. Javi nam kako je proslo i sretno 😘😘😘!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

Meto
    24. Srpanj 2020. 09:43

Maki rasplaka ti mene zeno💞
    Prekrasno mi je za procitati a kamo srece da uskoro i ja to dozivim😍 Podrzavam za testove dnk i te stvari💪, uzivaj u svakom trenutku i ne mogu da se ne nasmijem bacanju utrica😅  Jel tm bio unutra ili je pratnja zabranjena? 😘
    Ambrozija zao mi je💞😔
    Viola sretno danas, javi nam😘🤞
    Nove cure, dobrodosle🙋🌸

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

24. Srpanj 2020. 13:13

Pozz cure, čitam vas svaki dan ali ne pišem. Dijelim istu ili slicnu sudbinu sa svima vama. Pocetkom godine sam prosla prvi ivf koji je na zalost zavrsio spontanim u 10tt a lani sam imala sam inducirani pobacaj u 24tt ( prirodna trudnoca ) koji sam morala ici obaviti u Sloveniju. Navelo me da napisem ovaj post kad sam vidjela da pisete o testovima, nifty i sličnima. Nakon 7 godina pokusavanja sam napokon ostala trudna i sreci nije bilo kraja. Odbila sam sva testiranja, kombinirani, nifty i slicno, cijela trudnoca je bila ok koju sam vodila kod navodno jako dobrog i poznatog liječnika do tog pregleda u 24t kad su se na ultrazvuku pokazale anomalije bebe, nespojive sa zivotom,nece moci disati samostalno, dijagnoza napadaja cim se rodi, dakle izbor mi je bio cekati hoce li srce stati samo do kraja trudnoce a ako ne stane roditi dijete koje nije sposobno za zivot, koje ce vjerojatno umrijeti tokom poroda ili par sati iza. Oboje smo se slozili da takvu patnju ne zelimo priustiti ni životinji i odlucili smo se na inducirani pobacaj. E sad me to dovodi do testova koje da sam napravila znala bi to sve oko 10tt. Sanse da se ovakvo sto dogodi su bile 1:20000 i ja sam bila taj 1. Ne zelim nikome da se takva grozota i tragedija dogode. Jos uvijek me muce pitanja zasto, kako i znam da nisam nista mogla promijeniti ali eto bar bi ranije saznala... 

24. Srpanj 2020. 14:05

presley

Pozz cure, čitam vas svaki dan ali ne pišem. Dijelim istu ili slicnu sudbinu sa svima vama. Pocetkom godine sam prosla prvi ivf koji je na zalost zavrsio spontanim u 10tt a lani sam imala sam inducirani pobacaj u 24tt ( prirodna trudnoca ) koji sam morala ici obaviti u Sloveniju. Navelo me da napisem ovaj post kad sam vidjela da pisete o testovima, nifty i sličnima. Nakon 7 godina pokusavanja sam napokon ostala trudna i sreci nije bilo kraja. Odbila sam sva testiranja, kombinirani, nifty i slicno, cijela trudnoca je bila ok koju sam vodila kod navodno jako dobrog i poznatog liječnika do tog pregleda u 24t kad su se na ultrazvuku pokazale anomalije bebe, nespojive sa zivotom,nece moci disati samostalno, dijagnoza napadaja cim se rodi, dakle izbor mi je bio cekati hoce li srce stati samo do kraja trudnoce a ako ne stane roditi dijete koje nije sposobno za zivot, koje ce vjerojatno umrijeti tokom poroda ili par sati iza. Oboje smo se slozili da takvu patnju ne zelimo priustiti ni životinji i odlucili smo se na inducirani pobacaj. E sad me to dovodi do testova koje da sam napravila znala bi to sve oko 10tt. Sanse da se ovakvo sto dogodi su bile 1:20000 i ja sam bila taj 1. Ne zelim nikome da se takva grozota i tragedija dogode. Jos uvijek me muce pitanja zasto, kako i znam da nisam nista mogla promijeniti ali eto bar bi ranije saznala…

Ojojjj
    Jako mi je zao ovo citati... 
    I sama sam imala pobacaje i taman kad sam trebala doci do tog dijela plod se prestao razvijati no ako i kad zatrudnim ja cu svako raditi NIFTY jer jednostavno nakon svega zelimm u miru uzivati u trudnoci a ne strahovati sto i ako...
    Jeste li radili kariograme partner i ti? 
    Da li su bebice isle na citogenetiku da se sazna'gdje je bio problem? 

24. Srpanj 2020. 14:11

more2309

lucija07

more2309

lucija07

lucija07

lucija07

Bok cure!

Pobjegao mi post! Uglavnom… Citam Vas redovito…
    8 god u braku… Bez djeteta.. Oboje 35 godina.. Ja u ponedjeljak bila na punkciji, dobila 12 stanica a sutra transfer.. Koliko ih je nemam pojma sutra cu znati tek na transferu… Privatno sam isla kod dt L. prije toga sam bila na Vv.. Sve smo ispucali, ostala, sam 2 puta trudna oba puta pobacaja… 'jedini' problem su moji jajovodi koji za ivf nisi ni bitni no eto nikako nas za sad nece🤕☹️…

Imala sam dosta folikula, tek danas sam donekle dosla k sebi.. Doktor mi rekao da sam super reagirala na stimulaciju no ono poslije punkcije mi nije bas bilo super 🤕… Nadam se da me bar sutra ceka dosta embrija, iako znam da je jedan pravi dovoljan no prolaziti ovu napuhanost i punkciju uff nije lako…
    Amh mi je dosta visok, kaze doktor da sam plodna kao kokica.. Muzev spermiogram isto super… Uffff…
    Po svim 'pravilima' davno je to trebalo uspjeti no eto nazalost 2 + 2 nije uvijek 4 u ovim vodama kak bi se reklo…

Znam kako ti je, ja sam isto bila u laganoj hiperstimulaciji nakon punkcije, isto sam imala dosta folikula, ne znam koliko tocno, ali smo dobili 12 j.s.
    Također sam kod dr. L.
    Zelim ti puno srece sutra na transferu 🍀🍀🍀!

Hvala ti…
    Ti imas pravu vojsku eskima… Super rezultat👌👌👌👌 tu se sigurno krije bar 1 beba🙃☺️.. Ja cu bit presretna da ih bude bar upola toliko.
    Danas sam tek normalno mokrila tj bez bolova🙈

Drzim fige da i kod tebe bude takav rezultat 🍀🍀🍀🙏🙏🙏🙏. Tako je i meni bilo, cak do dana transfera nisam znala hoce li uopce biti zbog te glupe hiperstimulacije, ali se isto dan prije smirilo i dr. mi je rekao da mozemo 🙂. Javi nam kako je proslo i sretno 😘😘😘!

Nista od mog transfera... I mislila sam jer me nocas probudila takva bol da sam jedva dosla do wca i mokrila kap po kap🤕 dok nije krenuo mlaz..Imam jajnike kao jabuke,napuhana sam, a najopasnije je sto imam tekucine u Douglasovom prostoru sto nije za zezati se pogotovo ako dodje do trudnoce.. Vijecali su vratiti mi ili ne 1embrij no odluci li su da ipak ne jer da se ne bi nesto zakompliciralo a u bolnicama je opci kaos zbog korone... 
    Uglavnom od 12 stanica 4 su bile nezrele, 8 se oplodilo no 2 stale sa razvojem, a ovih 6 je zamrznuto u 3 slamke... Ja sam zadovoljna.. A na transfer cemo za mjesec, dva.... 

• more2309
    24. Srpanj 2020. 16:07

Lucija zao mi je sto nije doslo do transfera, ali bolje je tako, nego da se nesto ozbiljno zakomplicira, jel ti rekao da moras strogo mirovat? Ja sam isla 5. dan na transfer, kolko sam skuzila tebi je danas 3., da sam ja isla 3. isto ne bi bilo transfera jer sam tad jedva hodala od jajnika i bolova. Znam da se cini daleko,ali brzo ce proci mjesec ili dva i ides po svoje smrzlice, tada ces moc biti i vise opustena jer neces strepiti od hiperstimulacije. I ti imas lijep broj smrzlica 😍😍😍😍, bravo!!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    Imamo 7 🐧

24. Srpanj 2020. 16:21

more2309

Lucijazao mi je sto nije doslo do transfera, ali bolje je tako, nego da se nesto ozbiljno zakomplicira, jel ti rekao da moras strogo mirovat? Ja sam isla 5. dan na transfer, kolko sam skuzila tebi je danas 3., da sam ja isla 3. isto ne bi bilo transfera jer sam tad jedva hodala od jajnika i bolova. Znam da se cini daleko,ali brzo ce proci mjesec ili dva i ides po svoje smrzlice, tada ces moc biti i vise opustena jer neces strepiti od hiperstimulacije. I ti imas lijep broj smrzlica 😍😍😍😍, bravo!!

Hvala, da to mi je i on reksao., bolje mir nego bolnicau ovovo vrijeme korone. Ne damas  mi je 4vdan, punkcija mi je bila u ponedjeljak.... Rekla sam da sutra ne mogu bas doci pa mozda zato. 

• more2309
    24. Srpanj 2020. 16:28

lucija07

more2309

Lucijazao mi je sto nije doslo do transfera, ali bolje je tako, nego da se nesto ozbiljno zakomplicira, jel ti rekao da moras strogo mirovat? Ja sam isla 5. dan na transfer, kolko sam skuzila tebi je danas 3., da sam ja isla 3. isto ne bi bilo transfera jer sam tad jedva hodala od jajnika i bolova. Znam da se cini daleko,ali brzo ce proci mjesec ili dva i ides po svoje smrzlice, tada ces moc biti i vise opustena jer neces strepiti od hiperstimulacije. I ti imas lijep broj smrzlica 😍😍😍😍, bravo!!

Hvala, da to mi je i on reksao., bolje mir nego bolnicau ovovo vrijeme korone. Ne damas mi je 4vdan, punkcija mi je bila u ponedjeljak…. Rekla sam da sutra ne mogu bas doci pa mozda zato.

Nisam sigurna, ali mislim da sam s tobom jednom razgovarala kada smo cekale kod dr.L., skuzila sam po ovome sto si ovdje napisala jer mi je jedna cura ispricala identicnu pricu, pa pretpostavljam da si to ti 🙂. Ti isto nisi iz Zagreba i moras dosta putovat do njega jel da? Vjerojatno te je onda zato narucio danas. Jel znas kad ide na godisnji?

🙋‍♀️ 34- sve ok
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    Imamo 7 🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.