Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita88
    23. Srpanj 2020. 17:37

Viola1

Rita88

Cure imam pitanje , ja sam pocela s pikanjem puregon menopur 15.06. i to se racuna kao da se krenulo s 2.dc tako mi i pise na kosuljici, e sad ja sam prije toga bila na kontracepciji i prestala s tim i pocela s pikanjem,al ja mengu nisam dobila, doktorica je rekla da nema veze da mi svejedno krecemo s pikanjem i dobila sam mengu u utorak 16.06. Ja sad ne znam kak racunam tjedne trudnoce, dal racunam od 16.06.kad sam stvarno dobila mengu ili racunam od 14.06. po kosuljici mi je to kao 1.dc. Ne znam jeste me skuzile 😅 ja racunam da sam danas 5 + 2 a mozda sam u biti 5 + 4

Draga, nemoj se s tim zamarati u ponedjeljak ćeš sve saznati. Uživaj, odmaraj, mozak na pašu i sretno na uzv-u! 🍀🍀🤞🙏

Imas pravo 🙂 Ti ides sutra? Sretnoo i javljaj sve ❤

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

23. Srpanj 2020. 19:47

Bok cure! 

23. Srpanj 2020. 19:51

lucija07

Bok cure!

Pobjegao mi post! Uglavnom... Citam Vas redovito... 
    8 god u braku... Bez djeteta.. Oboje 35 godina.. Ja u ponedjeljak bila na punkciji, dobila 12 stanica a sutra transfer.. Koliko ih je nemam pojma sutra cu znati tek na transferu... Privatno sam isla kod dt L. prije toga sam bila na Vv.. Sve smo ispucali, ostala, sam 2 puta trudna oba puta pobacaja... 'jedini' problem su moji jajovodi koji za ivf nisi ni bitni no eto nikako nas za sad nece🤕☹️... 

23. Srpanj 2020. 20:13

lucija07

lucija07

Bok cure!

Pobjegao mi post! Uglavnom… Citam Vas redovito…
    8 god u braku… Bez djeteta.. Oboje 35 godina.. Ja u ponedjeljak bila na punkciji, dobila 12 stanica a sutra transfer.. Koliko ih je nemam pojma sutra cu znati tek na transferu… Privatno sam isla kod dt L. prije toga sam bila na Vv.. Sve smo ispucali, ostala, sam 2 puta trudna oba puta pobacaja… 'jedini' problem su moji jajovodi koji za ivf nisi ni bitni no eto nikako nas za sad nece🤕☹️…

Imala sam dosta folikula, tek danas sam donekle dosla k sebi.. Doktor mi rekao da sam super reagirala na stimulaciju no ono poslije punkcije mi nije bas bilo super 🤕... Nadam se da me bar sutra ceka dosta embrija, iako znam da je jedan pravi dovoljan no prolaziti ovu napuhanost i punkciju uff nije lako...
    Amh mi je dosta visok, kaze doktor da sam plodna kao kokica.. Muzev spermiogram isto super... Uffff... 
    Po svim 'pravilima' davno je to trebalo uspjeti no eto nazalost 2 + 2 nije uvijek 4 u ovim vodama kak bi se reklo... 

• more2309
    23. Srpanj 2020. 21:39

lucija07

lucija07

lucija07

Bok cure!

8 god u braku… Bez djeteta.. Oboje 35 godina.. Ja u ponedjeljak bila na punkciji, dobila 12 stanica a sutra transfer.. Koliko ih je nemam pojma sutra cu znati tek na transferu… Privatno sam isla kod dt L. prije toga sam bila na Vv.. Sve smo ispucali, ostala, sam 2 puta trudna oba puta pobacaja… 'jedini' problem su moji jajovodi koji za ivf nisi ni bitni no eto nikako nas za sad nece🤕☹️…

Imala sam dosta folikula, tek danas sam donekle dosla k sebi.. Doktor mi rekao da sam super reagirala na stimulaciju no ono poslije punkcije mi nije bas bilo super 🤕… Nadam se da me bar sutra ceka dosta embrija, iako znam da je jedan pravi dovoljan no prolaziti ovu napuhanost i punkciju uff nije lako…
    Amh mi je dosta visok, kaze doktor da sam plodna kao kokica.. Muzev spermiogram isto super… Uffff…
    Po svim 'pravilima' davno je to trebalo uspjeti no eto nazalost 2 + 2 nije uvijek 4 u ovim vodama kak bi se reklo…

Znam kako ti je, ja sam isto bila u laganoj hiperstimulaciji nakon punkcije, isto sam imala dosta folikula, ne znam koliko tocno, ali smo dobili 12 j.s.
    Također sam kod dr. L.
    Zelim ti puno srece sutra na transferu 🍀🍀🍀!

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

23. Srpanj 2020. 21:54

more2309

lucija07

lucija07

lucija07

Bok cure!

Imala sam dosta folikula, tek danas sam donekle dosla k sebi.. Doktor mi rekao da sam super reagirala na stimulaciju no ono poslije punkcije mi nije bas bilo super 🤕… Nadam se da me bar sutra ceka dosta embrija, iako znam da je jedan pravi dovoljan no prolaziti ovu napuhanost i punkciju uff nije lako…
    Amh mi je dosta visok, kaze doktor da sam plodna kao kokica.. Muzev spermiogram isto super… Uffff…
    Po svim 'pravilima' davno je to trebalo uspjeti no eto nazalost 2 + 2 nije uvijek 4 u ovim vodama kak bi se reklo…

Znam kako ti je, ja sam isto bila u laganoj hiperstimulaciji nakon punkcije, isto sam imala dosta folikula, ne znam koliko tocno, ali smo dobili 12 j.s.
    Također sam kod dr. L.
    Zelim ti puno srece sutra na transferu 🍀🍀🍀!

Hvala ti... 
    Ti imas pravu vojsku eskima... Super rezultat👌👌👌👌 tu se sigurno krije bar 1 beba🙃☺️.. Ja cu bit presretna da ih bude bar upola toliko.
    Danas sam tek normalno mokrila tj bez bolova🙈

• Micko3
    23. Srpanj 2020. 22:27

Cao djevojke 😊 Citala sam zadnjih dana temu i odlucih da vam se pridruzim 😊
    Da se predstavim  imam 27. godina, muz ima 31. do sada smo imalo 2 neuspjesne vantjelesne. Nas problem je to sto su meni uklonjeni jajovodi zbog hidrosalpingsa i tom prilikom je pronadjen nedostatak desnog jajnika, dr kazu da ne znaju kako je to moguce ali eto moguce je. Kod muza sve ok. AMH je 28. 
    Prva vantjelesna je bila u oktobru prosle godine i slabo sam odgovorila na terapiju imala sam samo 3 jajne celije i vracena su mi 2 trodnevna embriona a treci su ostavili da se razvije do 5og dana sto nazalost nije uspjelo. Druga je bila sad u julu i dobili smo 13 jajnih celija od cega je 12 bilo zrelo ali do stadijuma blastociste je stiglo samo 2, malo je reci da sam se sokirala kad su mi to rekli na dan transfera. Juce sam primijetila braonast trag na ulosku i dr mi je rekao da odmah uradim betu koja je nazalost bila negativna. Sad ceka da ciklus fino krene.. U oktobru bih opet pokusala. 
    E sad imam malo pitanja 😂 Da li ste koristile neke preparate za poboljsanje jajnih celija ako jeste koje? Uzela bih nesto ova 3 mjeseca da pripremim se malo bolje.. 
    Raspisah se, oprostite na duzini posta 😊

23. Srpanj 2020. 22:52

Micko3

Da se predstavim imam 27. godina, muz ima 31. do sada smo imalo 2 neuspjesne vantjelesne. Nas problem je to sto su meni uklonjeni jajovodi zbog hidrosalpingsa i tom prilikom je pronadjen nedostatak desnog jajnika, dr kazu da ne znaju kako je to moguce ali eto moguce je. Kod muza sve ok. AMH je 28.
    Prva vantjelesna je bila u oktobru prosle godine i slabo sam odgovorila na terapiju imala sam samo 3 jajne celije i vracena su mi 2 trodnevna embriona a treci su ostavili da se razvije do 5og dana sto nazalost nije uspjelo. Druga je bila sad u julu i dobili smo 13 jajnih celija od cega je 12 bilo zrelo ali do stadijuma blastociste je stiglo samo 2, malo je reci da sam se sokirala kad su mi to rekli na dan transfera. Juce sam primijetila braonast trag na ulosku i dr mi je rekao da odmah uradim betu koja je nazalost bila negativna. Sad ceka da ciklus fino krene.. U oktobru bih opet pokusala.
    E sad imam malo pitanja 😂 Da li ste koristile neke preparate za poboljsanje jajnih celija ako jeste koje? Uzela bih nesto ova 3 mjeseca da pripremim se malo bolje..

Joj ne znam sto da ti kazem.. Ja sam takodjer imala hidrisalpinix i koliko mi je bilo sokantno saznati da prirodno necu moci zatrudniti toliko su me ohrabrili da za ivf jajovidi ni ne trebaju jer ni jedan drugi problem nemamo.. Uvijek dobijem lijepi broj stanica i blastica i vec 5 godina (s prekidom i 2 spontana) nista🤕... Nema sto nisam probala piti od cajeva, kojekakvih tableta i nikad nikakvog pomaka, meni nista nije pomoglo a zatrudnula sam dok sam doslovno sve 'dodatke za poboljšanje kvalitete stanica' koje sam skupo platila doslovno pobacala u smece...
    Znam da nije neka utjeha no 'tek' ti je 2 neuspjeh i vjerujem da ce jednom uspjet.. Stvarno rijetko kome bas od 1 ili 2 uspije... 

• Micko3
    23. Srpanj 2020. 23:10

lucija07

Micko3

Da se predstavim imam 27. godina, muz ima 31. do sada smo imalo 2 neuspjesne vantjelesne. Nas problem je to sto su meni uklonjeni jajovodi zbog hidrosalpingsa i tom prilikom je pronadjen nedostatak desnog jajnika, dr kazu da ne znaju kako je to moguce ali eto moguce je. Kod muza sve ok. AMH je 28.

Joj ne znam sto da ti kazem.. Ja sam takodjer imala hidrisalpinix i koliko mi je bilo sokantno saznati da prirodno necu moci zatrudniti toliko su me ohrabrili da za ivf jajovidi ni ne trebaju jer ni jedan drugi problem nemamo.. Uvijek dobijem lijepi broj stanica i blastica i vec 5 godina (s prekidom i 2 spontana) nista🤕… Nema sto nisam probala piti od cajeva, kojekakvih tableta i nikad nikakvog pomaka, meni nista nije pomoglo a zatrudnula sam dok sam doslovno sve 'dodatke za poboljšanje kvalitete stanica' koje sam skupo platila doslovno pobacala u smece…
    Znam da nije neka utjeha no 'tek' ti je 2 neuspjeh i vjerujem da ce jednom uspjet.. Stvarno rijetko kome bas od 1 ili 2 uspije…

Jedan dr mi je tako i rekao, ne nadaj se nicemu prije 3-eg puta. Ali zena kao zena nada se svaki put. Htjela sam i sa tim da pokusam jer ocigledno mi jajne celije nisu bile dobre cim je od 12 samo 2 uspjelo doci do blastociste.. Pijem terapiju za insulinsku, pazim sa jedem..Ne znam sta da mislim. Nekako sam sva izgubljena, trudim se da budem dobro i hrabrim sebe ali nekako sam u dubini bas razocarana.. 

Nadalica
    23. Srpanj 2020. 23:15

Makist jupiiiii, i ja sam kupila neke bebi albume i stoji tamo moja prva slika sa uzv, sve sam ih sacuvala i lijepo nalijepila u album ❤️ cuvaj sebe i mrvicu ❤️
    Viola ma da nije jos puno ostalo, 28 imam termin za uzv i ctg i dogovor kako cemo i sta cemo, eh sada mi je malo pritisak skocio ovih par dana pa su rekli mozda me ostave i porode 28.. to je za 4 dana... Omg omg omg ne mogu vam opisati to uzbudjenje 🥳🥳🥳🥳🤩🤩🤩 Kako si ti ? Kad je uzv ?

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.