Meni je danas 3.dnt, imam lagana probadanja u maternici i bolne (.)(.) i to me najvise bradavice bole, kao da ih netko iglom pika. Nemam nikakvog iscjedka, samo sam primjetila, da mi je dolje sve mekano kad stavljam utrogestan.
Osjetljive bradavice su prvo sto su sve moje frendice primjetile kod pocetaka trudnoce. Drzim fige :*
Hvala 😘😘!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Cure i nije dobar znak to smedjarenje, kod mene je tako krenuo spontani npr, ok je malo u vrijeme implantacije ali najcesce znaci pad progesterona. . No nije kod svakog isto, nakon stavljanja utrica moze biti jer je dolje sve osjetljivo al ambrozija kod tebe je danas 8dnt blastice ako se ne varam? Meni to na zalost izgleda kao dolazak menge, uradi sad testic ako ga imas. . Nadam se da se varam. .
Makiii di siii? Kako je proslo?🤗
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Cure i nije dobar znak to smedjarenje, kod mene je tako krenuo spontani npr, ok je malo u vrijeme implantacije ali najcesce znaci pad progesterona. . No nije kod svakog isto, nakon stavljanja utrica moze biti jer je dolje sve osjetljivo al ambrozijakod tebe je danas 8dnt blastice ako se ne varam? Meni to na zalost izgleda kao dolazak menge, uradi sad testic ako ga imas. . Nadam se da se varam. .
Makiiidi siii? Kako je proslo?🤗
Jep, 8dnt. Jedino mi je čudno što mi je baš svaki dan od samog početka bilo ponešto smećkastog. Istina, zadnja dva, tri dana u većim količinama. Budem vjerojatno u subotu ujutro napravila, ak do tad baš ne prokrvarim, jer ne želim nakon testa na posao.
1. postupak: 17 js, 10 oplođenih, 2 blastociste, neuspješan FET u 07/20
2. Naručena ponovno u Petrovu krajem rujna.
Ambrozija uradi testic odma, ak je plus onda se jos moze intervenirati, tipa dignuti dozu progesterona i sl. Smedjarenje kao tvoje moze bit dobar znak ak se radi o implantaciji ali ako je to to, slijede ti nove mjere npr utrogestani 4x2 ili progesteronske injekcije i mirovanje.
Zato fakat moras znati jeli test pozitivan, steta bi bilo da izgubis bebu samo zato jer nisi na vrijeme pocela terapiju. Mojoj frendici je bila prica identicna tvojoj- sada ima 2 3-ogodisnje curke...
Ma ja sam na 3x2 utrogestanu i 3x2mg estrofemu, tak da nisam bez terapije. Po onome što sam čitala tek bi mi od sutra trebala razina hcg-a biti dovoljna za kućni test. Da svejedno radim? :/
Cure imam pitanje , ja sam pocela s pikanjem puregon menopur 15.06. i to se racuna kao da se krenulo s 2.dc tako mi i pise na kosuljici, e sad ja sam prije toga bila na kontracepciji i prestala s tim i pocela s pikanjem,al ja mengu nisam dobila, doktorica je rekla da nema veze da mi svejedno krecemo s pikanjem i dobila sam mengu u utorak 16.06. Ja sad ne znam kak racunam tjedne trudnoce, dal racunam od 16.06.kad sam stvarno dobila mengu ili racunam od 14.06. po kosuljici mi je to kao 1.dc. Ne znam jeste me skuzile 😅 ja racunam da sam danas 5 + 2 a mozda sam u biti 5 + 4
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Metooevo me taman dosla doma, dakle to je vec prava mala bebica!!!! Rukice, nogice, pupkovina, glava ogromna 😂, pleše, migolji se 😍😍 jako cool! Cijeli dan se kesim i gledam tu slikicu. Predivno nesto, jedva cekam da sve to dozivite
Waau predobro, uzivaj i ljubi sliku 🥰🥰 ja idem u pon i samo da bude sve u redu 🙏
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Metooevo me taman dosla doma, dakle to je vec prava mala bebica!!!! Rukice, nogice, pupkovina, glava ogromna 😂, pleše, migolji se 😍😍 jako cool! Cijeli dan se kesim i gledam tu slikicu. Predivno nesto, jedva cekam da sve to dozivite
Predivno 😍😍, bas mi je drago da je sve ok i da sve napreduje kako treba 🤰🤰! Mazi trbuscic i uzivaj u najljepsoj mogucoj slikici 😘😘😘!!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Ambrozija, to je klasicna doza progesterona koju imas, kod krvarenja u ranoj trudnoci znaju oni dignuti tu dozu i to dosta a i morala bi mirovati. Ako ti je 8.dan blastice onda mozes napraviti test pa ak je pozitivan odmah zovi svog dr.
Cure moze mala pomoc. Danas mi je 11 dnt nakon transfera. U petak bi trebala betu vadit. I danas sam primijetila blago smedi iscjedak. Sad nezz jel to normalno ili je to znak da cu dobit i nista od trudnoce.😕 Ovo mi je prvi postupak.
Tina, kakvo je stanje? Si radila test?
Sortiraj odgovore
Najstariji