Mene ti smećkasti komadići prate od 1dpt... Čak su zadnja dva dana češći i više ih je. Pitala sam ja ranije i cure vele da je to inače dobar znak. Međutim, ja se bojim da sam jučer nakon napada panike izgubila, ako je što i bilo. Počeli su mi bolovi kao kod menge, i ostatak dana me bolilo lagano, a to smeđarenje se pojačalo.
1. postupak: 17 js, 10 oplođenih, 2 blastociste, neuspješan FET u 07/20
2. Naručena ponovno u Petrovu krajem rujna.
Mene ti smećkasti komadići prate od 1dpt… Čak su zadnja dva dana češći i više ih je. Pitala sam ja ranije i cure vele da je to inače dobar znak. Međutim, ja se bojim da sam jučer nakon napada panike izgubila, ako je što i bilo. Počeli su mi bolovi kao kod menge, i ostatak dana me bolilo lagano, a to smeđarenje se pojačalo.
Kad ti je bio transfer?
Kad ti je bio transfer?
Prošlu srijedu. I doslovno nije bilo dana da nisam imala bar dvije smećkaste niti. Osim jučer, do tog trena dok se nisam uznemirila, i otad je često i puno smeđeg na papiru i ulošku :/
Kad ti je bio transfer?
Prošlu srijedu. I doslovno nije bilo dana da nisam imala bar dvije smećkaste niti. Osim jučer, do tog trena dok se nisam uznemirila, i otad je često i puno smeđeg na papiru i ulošku :/
Koliko sam čitala...dobro je kad je smeđe. Kad postane crveno, onda nije. Želim ti svu sreću!! Rekla bih, nemoj brinuti, ali, nema smisla...znam po sebi. Samo osluškujem ima li koji simptom, a nema apsolutno ništa. Osim blagi pritisak u zdjelici😕
Kad ti je bio transfer?
Draga, znam da se sad jako brines i da ti je krivo zbog toga jucer, ali samo se nemoj krivit sto si se uznemirila, ne mora znacit da si s tim potaknula nesto lose, ako se mrvica primila, zene odrzavaju trudnoce u svakakvim uvjetima, neki su nazalost skroz nehumani, izdrzljive su te nase mrvice. Ja isto stalno razmisljam, jesam nekim pokretom napravila stetu i da zbog toga nece uspjeti, da nismo do svojih mrvica dosli ovako tesko kao sto jesmo, ne bi uopce razmisljalje, da li smo popile pivu, brufen, normabel, preznojile se sat vremena u teretani ili popusile pola kutije zbog stresa.
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
To smeđarenje od samog pocetka bi stvarno mogao biti super znak, bitno da nema obilnog svjezeg krvarenja. Drzim fige, da nas razveselis velikom betom 🍀🍀🍀🙏🙏🙏!
🙋♀️ 34- sve ok
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
Imamo 7 🐧
Draga, znam da se sad jako brines i da ti je krivo zbog toga jucer, ali samo se nemoj krivit sto si se uznemirila, ne mora znacit da si s tim potaknula nesto lose, ako se mrvica primila, zene odrzavaju trudnoce u svakakvim uvjetima, neki su nazalost skroz nehumani, izdrzljive su te nase mrvice. Ja isto stalno razmisljam, jesam nekim pokretom napravila stetu i da zbog toga nece uspjeti, da nismo do svojih mrvica dosli ovako tesko kao sto jesmo, ne bi uopce razmisljalje, da li smo popile pivu, brufen, normabel, preznojile se sat vremena u teretani ili popusile pola kutije zbog stresa.
Hvala ti :)
Ja sam do jučer bila zen totalni, što je šokantno s obzirom na moj karakter. Baš sam bila neoterećena, nisam se živcirala ni razmišljala previše, čak me ni negativan test neki dan nije nešto previše uznemirio, jer sam bila spremna na neuspjeh. Ali jučer sam fakat osjetila reakciju kakvu nisam dosad, i prvi put pomislila da je fakat nešto i bilo. Šta ću, sad popravit ne mogu, ako ne bude sad ništa, drugi put znam šta mi je činit nakon transfera, godišnji/bolovanje/šta god i doma uživat...
Meni je danas 3.dnt, imam lagana probadanja u maternici i bolne (.)(.) i to me najvise bradavice bole, kao da ih netko iglom pika. Nemam nikakvog iscjedka, samo sam primjetila, da mi je dolje sve mekano kad stavljam utrogestan.
🙋♀️ 34- sve ok
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
Imamo 7 🐧
Hvala ti :)
Ja sam do jučer bila zen totalni, što je šokantno s obzirom na moj karakter. Baš sam bila neoterećena, nisam se živcirala ni razmišljala previše, čak me ni negativan test neki dan nije nešto previše uznemirio, jer sam bila spremna na neuspjeh. Ali jučer sam fakat osjetila reakciju kakvu nisam dosad, i prvi put pomislila da je fakat nešto i bilo. Šta ću, sad popravit ne mogu, ako ne bude sad ništa, drugi put znam šta mi je činit nakon transfera, godišnji/bolovanje/šta god i doma uživat…
Svaka cast na tom zen raspolozenju, ja ga se trudim postic 🙂, mada sam cak i ok, opustila sam se, citam knjige i cekam 03.08. Ja i dalje mislim, da postoje velike sanse da bude pozitivna beta, jos uvijek nije nista izgubljeno, ja sam mislila nakon transfera ici na posao, ali onda su mi rekli da moram tih 4 dana strogo mirovat, pa sam mislila nakon toga na posao, ali onda me je kolegica uvjerila da ostanem do bete i zahvalna sam joj na tome.
🙋♀️ 34- sve ok
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
Imamo 7 🐧
Meni je danas 3.dnt, imam lagana probadanja u maternici i bolne (.)(.) i to me najvise bradavice bole, kao da ih netko iglom pika. Nemam nikakvog iscjedka, samo sam primjetila, da mi je dolje sve mekano kad stavljam utrogestan.
Osjetljive bradavice su prvo sto su sve moje frendice primjetile kod pocetaka trudnoce. Drzim fige :*
Sortiraj odgovore
Najstariji