Inča kod mene ti isto drugi dan nakon transfera bilo je smedji izcjedak,i trajalo i do 9tj.dva puta odljeva imala krvi..sad smo vec 24+5..miruj sretno 👌👌😍😘
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
More ako sam skuzila ti nako transfera pila brufem-neznam koliko san ja upoznata zo nebi trebala konzumirati .uglavnom sretno i sva probadanje je neka dogadjanja 🤗🤗
Ambrozija Poslusaj sta kaze Viola bolje popij casu piva,nego da si pod stresom.ja sam znala i Normabel popiti.vise nepijem jer nemam potrebe ali vrjeme cekanje od transfera do bete bilo je joojjj
More ako sam skuzila ti nako transfera pila brufem-neznam koliko san ja upoznata zo nebi trebala konzumirati .uglavnom sretno i sva probadanje je neka dogadjanja 🤗🤗
Da, popila sam ga sutradan nakon transfera jer me bas bolilo, znam da se brufem ne smije u trudnoci, mislis da je mogao nastetiti ili sprijeciti implantaciju 😰😰😰?
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Od jednog nece biti nista ali ne moj vise..kad se vrati nazad embrij Treba pazitsa 😀zelim ti svu srecu 😘znam sta prolazis
Od jednog nece biti nista ali ne moj vise..kad se vrati nazad embrij Treba pazitsa 😀zelim ti svu srecu 😘znam sta prolazis
Hvala ti 😘😘 ,vise ga sigurno necu popit! Cure koji vi Normabel pijete, meni je doktorica prepisala od 5 kad sam isla na punkciju, mislite da je on prejak sad nakon transfera, ne pijem ja to svaki dan, vec pitam ako opet budem imala ta nepodnosljiva probadanja i grcenja, pa da mi opusti to malo?
🙋♀️ 34- sve ok
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
Imamo 7 🐧
Inča kod mene ti isto drugi dan nakon transfera bilo je smedji izcjedak,i trajalo i do 9tj.dva puta odljeva imala krvi..sad smo vec 24+5..miruj sretno 👌👌😍😘
Hvala draga! Baš si me, ali BAŠ utješila!😊😊🥰
Cure moze mala pomoc. Danas mi je 11 dnt nakon transfera. U petak bi trebala betu vadit. I danas sam primijetila blago smedi iscjedak. Sad nezz jel to normalno ili je to znak da cu dobit i nista od trudnoce.😕 Ovo mi je prvi postupak.
Moremene jako brine kad ti kazes “nepodnosljiva probadanja” takvih ne bi trebalo bit, stovise nakon transfera te nista ne bi smjelo boljeti -boljeti vise onako zatezati.. ako te bas jako boli nesto, to po meni moras javiti doktoru! Sretno ti ❤️
To mi je bilo jucer dan nakon transfera i stvarno je bilo nepodnosljivo, nakon brufena se smirilo, danas je sve ok, tu i tamo me nesto probode ili zategne, ali apsolutno nista strasno...
🙋♀️ 34- sve ok
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
Imamo 7 🐧
More2309 sretno s iščekivanjem i samo pozitivno razmišljanje 😉🤞🍀 Ajme, koliko smrzlića imaš 😍❤
Aylisha_77 dobrodošla! Vjerojatno ćeš piti estrofem za zadebljanje endometrija. Uz njega nema ovulacije nego se samo prati zadebljanje i prema tome određuje dan transfera. Kada je dovoljno zadebljan uvodi se utrogestan i 5 dan je FET.
MakiST ajme 😍 10tt, kako je to proletilo! Sretno sutra na uzv-u i javi nam lijepe vijesti! 🍀😘
Ja imam prvi uzv u petak, baš mi ga je teško dočekat… još sam imala smeđarenje kod brisanja 17.7., pa opet jutros, ali hvala bogu samo koja "žilica".
AmbrozijaM svakako još ponovi test s prvom jutarnjom mokračom, prekosutra bi svakako trebalo pokazati ako ti je to 9DNT. Sretno i pozitivno! 🍀🤞🙏
Tara0205sretno s iščekivanjem i neka beta bude velika! 🤞🍀
Nadalica sretno draga! Još malo ti je ostalo 😀. Obavezno nam javi 😘😘😘
AuroraB sretno u postupku 🍀
Piky dobro došla i što prije otišla na ljepše teme!
Pele35 sretno s iščekivanjem i neka beta bude velika! 🍀🤞
Inča ne brini se, dobro je dok nije u pitanju svježa krv. Ovo može biti još od transfera ili je puknula neka žilica…. Samo pozitivno i hrabro! 😉🤞🍀
NelaNela dobrodošla i sretno! 🍀 Rano ti je još za otpisivanje. Blastica je u pitanju ili?
Hvala... I ja se nadam... Za sad sam bila u 3 mj.a inseminaciji ali ništa I onda nas je prekinula korona, a sad sam iška u ponedjeljak prirodno na punkciju, jedan fulikul prazan... Trebala bi opet početkom 8 mj.
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Sortiraj odgovore
Najstariji