More2309 sretno s iščekivanjem i samo pozitivno razmišljanje 😉🤞🍀 Ajme, koliko smrzlića imaš 😍❤
Aylisha_77 dobrodošla! Vjerojatno ćeš piti estrofem za zadebljanje endometrija. Uz njega nema ovulacije nego se samo prati zadebljanje i prema tome određuje dan transfera. Kada je dovoljno zadebljan uvodi se utrogestan i 5 dan je FET.
MakiST ajme 😍 10tt, kako je to proletilo! Sretno sutra na uzv-u i javi nam lijepe vijesti! 🍀😘
Ja imam prvi uzv u petak, baš mi ga je teško dočekat… još sam imala smeđarenje kod brisanja 17.7., pa opet jutros, ali hvala bogu samo koja "žilica".
AmbrozijaM svakako još ponovi test s prvom jutarnjom mokračom, prekosutra bi svakako trebalo pokazati ako ti je to 9DNT. Sretno i pozitivno! 🍀🤞🙏
Tara0205sretno s iščekivanjem i neka beta bude velika! 🤞🍀
Nadalica sretno draga! Još malo ti je ostalo 😀. Obavezno nam javi 😘😘😘
AuroraB sretno u postupku 🍀
Piky dobro došla i što prije otišla na ljepše teme!
Pele35 sretno s iščekivanjem i neka beta bude velika! 🍀🤞
Inča ne brini se, dobro je dok nije u pitanju svježa krv. Ovo može biti još od transfera ili je puknula neka žilica…. Samo pozitivno i hrabro! 😉🤞🍀
NelaNela dobrodošla i sretno! 🍀 Rano ti je još za otpisivanje. Blastica je u pitanju ili
Hvala hvala
Jeste .. Ma brine me malo sto ni temp nemam s obzirom da sam i ja na utrogestanu bar od njega bi se trebalaa maloo povecatiii 🤔🤔
89godiste PCOS
8transfera ukupno 14 embrija, spontani 8tt…život…
17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
05.01.2023. pregled 14 tt <3
26.01.2023. pregled 17 tt Dječak :)
22.06.2023 baby L 💋😇 3750gr ljubavi 🙏
More2309 sretno s iščekivanjem i samo pozitivno razmišljanje 😉🤞🍀 Ajme, koliko smrzlića imaš 😍❤
Aylisha_77 dobrodošla! Vjerojatno ćeš piti estrofem za zadebljanje endometrija. Uz njega nema ovulacije nego se samo prati zadebljanje i prema tome određuje dan transfera. Kada je dovoljno zadebljan uvodi se utrogestan i 5 dan je FET.
MakiST ajme 😍 10tt, kako je to proletilo! Sretno sutra na uzv-u i javi nam lijepe vijesti! 🍀😘
Ja imam prvi uzv u petak, baš mi ga je teško dočekat… još sam imala smeđarenje kod brisanja 17.7., pa opet jutros, ali hvala bogu samo koja "žilica".
AmbrozijaM svakako još ponovi test s prvom jutarnjom mokračom, prekosutra bi svakako trebalo pokazati ako ti je to 9DNT. Sretno i pozitivno! 🍀🤞🙏
Inča ne brini se, dobro je dok nije u pitanju svježa krv. Ovo može biti još od transfera ili je puknula neka žilica…. Samo pozitivno i hrabro! 😉🤞🍀
NelaNela dobrodošla i sretno! 🍀 Rano ti je još za otpisivanje. Blastica je u pitanju ili?
Hvala Viola! Nadam se da nisu već drugi dan nt odustali😊
Nisu, ne brini! Iznenadit će oni tebe 😉🤗😘
Iz tvojih usta u Božje uši! 🥰😘
Pozdrav cure.,
Evo meni vratili 2 trodnevne, kazu da je super kvaliteta.
Dvije slabije ostavili i nadaju se da ce doc do blastice.
Od 4 zrela se sva četiri oplodila, vjeruju da bi i ove sto su vratili nazad dosli do blastice, ali posto nemam velik broj nisu htjeli riskirati.
Sad odmaram, rekli su mi sve normalno al ja sam isto oprezna jer ni sama neznam haha
Nadam se najboljem i drzim fige i sebi i ostalim curama 😊
Jedino sto sam putovala u autu kuci nekih tri sata
Al doktor je rekao da mogu pa sam isla
Nadam se da nisam pogriješila
Hvala vam cure 😘😘😘, stvarno sam presretna sto imamo toliko smrzlica, samo se dvije stanice nisu oplodile, odnosno razvijale kako bi trebale. Ja se nadam da je ono jucerasnje probadanje bila implantacija 🍀🍀🍀🙏🙏🙏! Curama koje su bile na punkcijama zelim sto vise stanica i da se sve fino oplode 😍! Curama koje su bile na transferu zelim da se mrvica ili mrvice sto bolje prime i nikud ne mrdaju daljnjih 9 mjeseci ❤😊! Nasoj posebnoj skupini, nasim trudnicama zelim mirne, uredne trudnoce i da nam sa svakog ultrazvuka donesete dobre vijesti, u vama vidimo ostvarenje nasih snova, zato nam se javljajte i prosipajte na nas trudnicke prasine 🙂🙂🤰🤰🤰🤰!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Molim pomoć... Toliko su mi sad digli živce na poslu da osjetim kako me stres obuzima i doslovno osjetim kako se spušta prema maternici, što mi dodatno još stvara paniku jer još imam mrvu nade da je možda uspjelo. Ne mogu objasnit, inače sam sklona stresu i živciranju, ali ovakav osjećaj još nisam imala, vjerojatno mi nailazi i od negativnog testa ružan osjećaj, imam feeling da će mi srce iskočit. Inače bi prije kad mi dignu živac popila 2,3 pive i malo se sabrala sama sa sobom, ali sad se bojim da ne naškodi. Što je sigurno za popiti/uzeti da me malo smiri, baš imam feeling da imam napadaj panike (nisam ih imala ranije pa ne znam jel to to). HELP!
1. postupak: 17 js, 10 oplođenih, 2 blastociste, neuspješan FET u 07/20
2. Naručena ponovno u Petrovu krajem rujna.
NelaNela dobrodošla i sretno! 🍀 Rano ti je još za otpisivanje. Blastica je u pitanju ili
Hvala hvala
Jeste .. Ma brine me malo sto ni temp nemam s obzirom da sam i ja na utrogestanu bar od njega bi se trebalaa maloo povecatiii 🤔🤔
U mpo vodama nema pravila, netko ima simptome, netko nema... uglavnom to nam nije nikakvo mjerilo tako rano. A i terapija koju primamo ne djeluje jednako na svakoga, tako da se nemoj s tim zamarati. 9DNT bi test svakako trebao pokaziti ako je trudnoća u pitanju. Znači čekaj betu ili u subotu testić sa prvom jutarnjom mokračom, ovisno koliko ćeš imati živaca s iščekivanjem. U svakom slučaju sretno!🍀🤞
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Molim pomoć… Toliko su mi sad digli živce na poslu da osjetim kako me stres obuzima i doslovno osjetim kako se spušta prema maternici, što mi dodatno još stvara paniku jer još imam mrvu nade da je možda uspjelo. Ne mogu objasnit, inače sam sklona stresu i živciranju, ali ovakav osjećaj još nisam imala, vjerojatno mi nailazi i od negativnog testa ružan osjećaj, imam feeling da će mi srce iskočit. Inače bi prije kad mi dignu živac popila 2,3 pive i malo se sabrala sama sa sobom, ali sad se bojim da ne naškodi. Što je sigurno za popiti/uzeti da me malo smiri, baš imam feeling da imam napadaj panike (nisam ih imala ranije pa ne znam jel to to). HELP!
Probaj popit Normabel, on ce te sigurno smirit, a ne bi trebao skoditi. Zao mi je sto ti je takva situacija 🙁
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Jedino sto sam putovala u autu kuci nekih tri sata
Al doktor je rekao da mogu pa sam isla
Nadam se da nisam pogriješila
Ne zamaraj se s tim... imali smo mi i curke koje su se same dovezle na transfer i odvezle kući po 3h u jednom smjeru.. 😂😉
Pokušaj biti što više pozitivna, radi nešto što te opušta i sretno s iščekivanjem! 🍀🤞
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Molim pomoć… Toliko su mi sad digli živce na poslu da osjetim kako me stres obuzima i doslovno osjetim kako se spušta prema maternici, što mi dodatno još stvara paniku jer još imam mrvu nade da je možda uspjelo. Ne mogu objasnit, inače sam sklona stresu i živciranju, ali ovakav osjećaj još nisam imala, vjerojatno mi nailazi i od negativnog testa ružan osjećaj, imam feeling da će mi srce iskočit. Inače bi prije kad mi dignu živac popila 2,3 pive i malo se sabrala sama sa sobom, ali sad se bojim da ne naškodi. Što je sigurno za popiti/uzeti da me malo smiri, baš imam feeling da imam napadaj panike (nisam ih imala ranije pa ne znam jel to to). HELP!
Slobodno si ti popi čašu pivice, pa i jedno pivce, neće ti ništa naškoditi, a malo ćeš se opustiti. Stres je opasniji od pive 😉😁 Drži se 😘
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧