Cure,
par pitanja. Bila kod dr. ali sam zaboravila pitati neke stvari. Malo sam i uzbuđena i uplašena. Tko ide u Petrovu..
Koja uputnica treba? D1? Imamo li pravo na putni nalog, za nas koje nismo iz Zg?
Rekli mi 2. dan ciklusa doći. Onda će mi pokazati kako se daju injekcije ili ću cijelo vrijeme morati ići na terapiju tamo? Koji dan je obično prvi uzv?
Što ako bude neradni dan 2. dan ciklusa?
Još kakav savjet?
Stiže nam curica 💓
Cure,
par pitanja. Bila kod dr. ali sam zaboravila pitati neke stvari. Malo sam i uzbuđena i uplašena. Tko ide u Petrovu..
Koja uputnica treba? D1? Imamo li pravo na putni nalog, za nas koje nismo iz Zg?
Rekli mi 2. dan ciklusa doći. Onda će mi pokazati kako se daju injekcije ili ću cijelo vrijeme morati ići na terapiju tamo? Koji dan je obično prvi uzv?
Još kakav savjet?
D1 uputnicu uzmes i vrijedi ti za sve preglede koje obuhvaća jedan postupak..
Osobno nisam imala pravo na putni nalog jer sam u okolici Osijeka i smatraju da sam navedeno mogla obavljati i tamo, sad ovisi odakle si..
Pokazat ce ti drugi dan ciklusa kako si dajes, i dalje mozes sama..
Mislim da je prvi uzv 6dc, meni su tako rekli da cu doci taj dan..
Nema u Petrovoj neradnih dana, koji god dan te zapadne taj 2dc ides normalno kod njih..
Mene tek ceka prvi ivf u rujnu pa ti zasad nemam neki savjet :) zelim ti sreću 🤗
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
U koliko sati se mora doći taj 2. dan ciklusa u Petrovu?
Stiže nam curica 💓
Cure,
Još kakav savjet?
Ideš 2 ili 3 dan ciklusa, ako dobiješ petkom onda ideš u subotu na prvi pregled ili nulti ultrazvuk, a ako dobiješ subotom onda u ponedjeljak, barem je meni tako bilo na VV. I taj dan dobiješ terapiju klomifen, to je blago stimulirani postupak, a ako ideš na full stimulirani sa injekcijama onda neznam do tog ja još nisam došla, sve ovisi u čemu je vaš problem. Uglavnom ako ti da tablete njih piješ odmah od 2 ili 3 dana, tj.od nultog uzv. Ja sam imala pravo na putni nalog, ovisi od kud ste, to vam ginekolog vaš zna reći dali imate ili nemate pravo kada budete dizali D1 uputnicu, i ona vam vrijedi za taj jedan postupak.
Neznam dali moraš ispunjavati trijažni upitnik, ja sam morala u roku od 14 dana prije nultog ultrazvuka.
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
U koliko sati se mora doći taj 2. dan ciklusa u Petrovu?
Obavezno zovete na prvi dan ciklusa bolnicu i oni vam rrču kad I u koliko sati.
🙋♀️32 🙋♂️44
3/2020 insem. - stigla M
Beta
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Cure dali mj možete reći što bi mogla piti da povećam broj fulikul i jajnih stanica,, na inseminaciji sam sa klomifen om imala 4 fulikul a i nije uspjelo, sad na prirodnom postupku bez tableta kod punkcije jedan fulikul i prazan. Kod nas je dijagnoza idijopatska neplodnost.
Hvala
🙋♀️32 🙋♂️44
3/2020 insem. - stigla M
Beta
26.04 ET, 10.5 beta
Cure dali mj možete reći što bi mogla piti da povećam broj fulikul i jajnih stanica,, na inseminaciji sam sa klomifen om imala 4 fulikul a i nije uspjelo, sad na prirodnom postupku bez tableta kod punkcije jedan fulikul i prazan. Kod nas je dijagnoza idijopatska neplodnost.
Hvala
Koliki ti je AMH? Ako je nizak nema puno toga sto mozes napraviti. Kvaliteti i malom poboljsanju kvantitete pomazu vitamin D, Co Q10, omega 3 i maticna mlijec... treba se piti 3mj prije postupka, a maticnu neki preporucaju prestati piti 1 mj prijepostupka jer kao jako "nabilda" imunitet pa da ne bi tijelo odbacilo embrij.
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Jutro!
3dnt...(.)(.) totalno ispuhale, nimalo više bolne. A jutros opet smečkaste grudice u crinoneu.. Nisam nimalo optimistična😔
Sortiraj odgovore
Najstariji