Ambrozija drzim fige i nadam se da ce test biti pozitivan 🍀🍀🍀🍀🍀🙏🙏🙏🙏🙏!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Ambrozija, to je klasicna doza progesterona koju imas, kod krvarenja u ranoj trudnoci znaju oni dignuti tu dozu i to dosta a i morala bi mirovati. Ako ti je 8.dan blastice onda mozes napraviti test pa ak je pozitivan odmah zovi svog dr.
Budem napravila danas test, hvala ti.
1. postupak: 17 js, 10 oplođenih, 2 blastociste, neuspješan FET u 07/20
2. Naručena ponovno u Petrovu krajem rujna.
Metooevo me taman dosla doma, dakle to je vec prava mala bebica!!!! Rukice, nogice, pupkovina, glava ogromna 😂, pleše, migolji se 😍😍 jako cool! Cijeli dan se kesim i gledam tu slikicu. Predivno nesto, jedva cekam da sve to dozivite
Mogu mislit kako se kesis, ja sam samo procitala pa sam se raznjezila i oci mi zasuzile 😘. kad obicno vide spol? Hoces pitat ili ces bit u neznanju do lraja? Radis li jos?
Metooevo me taman dosla doma, dakle to je vec prava mala bebica!!!! Rukice, nogice, pupkovina, glava ogromna 😂, pleše, migolji se 😍😍 jako cool! Cijeli dan se kesim i gledam tu slikicu. Predivno nesto, jedva cekam da sve to dozivite
😍❤❤ divno! Sve su mi se oči zasuzile od sreće! Uživaj sada i mazi bebicu 😘😘
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Cure imam pitanje , ja sam pocela s pikanjem puregon menopur 15.06. i to se racuna kao da se krenulo s 2.dc tako mi i pise na kosuljici, e sad ja sam prije toga bila na kontracepciji i prestala s tim i pocela s pikanjem,al ja mengu nisam dobila, doktorica je rekla da nema veze da mi svejedno krecemo s pikanjem i dobila sam mengu u utorak 16.06. Ja sad ne znam kak racunam tjedne trudnoce, dal racunam od 16.06.kad sam stvarno dobila mengu ili racunam od 14.06. po kosuljici mi je to kao 1.dc. Ne znam jeste me skuzile 😅 ja racunam da sam danas 5 + 2 a mozda sam u biti 5 + 4
Draga, nemoj se s tim zamarati u ponedjeljak ćeš sve saznati. Uživaj, odmaraj, mozak na pašu i sretno na uzv-u! 🍀🍀🤞🙏
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Ni sjenine sjene. Vise srece drugi put. A menga stize, vec boli za popizdit a nije ni pocelo, ne znam kak ju prezivit kad je i inace bolna, a sad nakon estrofema nek mi Bog pomogne.
Ambrozija bas mi je zao😢 a to sa mengom nakon estrofema ili stimulacije mije poznato🙄
Ambrozija bas mi je zao😢 a to sa mengom nakon estrofema ili stimulacije mije poznato🙄
A bila sam spremna. Ne znam samo kako muzu reci, vec se isplakao na onaj negativni od neki dan i jucer kad sam rekla kako me probolo i kako sam osjetila bol za mengu.
Svima ostalima zelim svu srecu i pozitivne rezultate, za moj doprinos negativnoj statistici nek se sad podeblja pozitivna s vama :)
Ambrozija iskreno mi je zao 😢😢😢. Znam da vam je tesko, zagrlite se i isplacite, izbacite tugu iz sebe, a onda skupite snagu za dalje, jedan ciklus ce biti dobitan, nema razloga ne vjerovati da ce to biti bas iduci, sto vam od srca zelim 🍀🍀🍀🍀🍀!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Bok cure 😀 Čestitke pozitivnim betama 🥰
Par pitanja imam..
Nakon neuspješne inseminacije u 2 mj, i isto tako neuspjeli IVF ovaj tjedan, došli do punkcije nakon blage stimulacije klomifenom, 3 folikula, od toga 2 ispunktirana, ali oba šuplja tj bez jajne stanice. Nisam se pretjerano nadala, ali me opet pogodilo kad su rekli da nema materijala za oplodnju.
Nalazi svi uredni osim mog AMH=6.8, 29 godina.
Sto mogu uzimati za kvalitetu j.s? Pijem prenatal od almagee samo i koristila matičnu mliječ, prestala prije 3/4 mj.
I za curke koje idu u druge privatne klinike, zanima me koje od njih u Zg rade preko HZZO? Koja je procedura sa naručivanjem i koliko se čeka? Znam za Škvorca.
Ove postupke smo radili na VV ali nebi više prolazila punkciju bez anestezije ako nemoram, rekli su mi da mogu za 2 ciklusa ponoviti i da bi me onda stavili u stimulirani postupak bez obzira na niži AMH.
Hvala vam
Sortiraj odgovore
Najstariji