Ima li koja cura da je nedavno bila na transferu? Ja bila u pon..
Bog
Ja sam nova na forumu
Na transferu sam bila u četvrtak 16/7 beta je tek za tjedan dana
Test negativan....i nemam apsolutno nikakvih simptoma osim glavobolje koju sama sebi za dajem jer sam sva u grcu! Sretno svima 😍
89godiste PCOS
8transfera ukupno 14 embrija, spontani 8tt…život…
17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
05.01.2023. pregled 14 tt <3
26.01.2023. pregled 17 tt Dječak :)
22.06.2023 baby L 💋😇 3750gr ljubavi 🙏
Moze biti od utrica da pukne koja žilica. Jel si vracala blasticu ili trodnevne.
Dva trodnevna. Na crinonu sam. Ti?
Kakav ti je bio transfer,ako je otezan isto se moze prilikom vracanja iduci dan pojaviti smeđe. Ja sam na utrogestanu 3×2, estrofem 3×1 idecapeptiyl injekcija u petak.
Ne brini smirit ce se smeđarenje i cekaamo nase troznamenkaste bete
Transfer je bio bezbolan...ne vjerujem da je od toga.
Da, bilo bi lijepo😊 imaš ti nekakve simptome ili?
Bog
Ja sam nova na forumu
Test negativan….i nemam apsolutno nikakvih simptoma osim glavobolje koju sama sebi za dajem jer sam sva u grcu! Sretno svima 😍
Pa danas ti je tek 6 dnt...jesu bile blastociste ili trodnevni?
More2309 sretno s iščekivanjem i samo pozitivno razmišljanje 😉🤞🍀 Ajme, koliko smrzlića imaš 😍❤
Aylisha_77 dobrodošla! Vjerojatno ćeš piti estrofem za zadebljanje endometrija. Uz njega nema ovulacije nego se samo prati zadebljanje i prema tome određuje dan transfera. Kada je dovoljno zadebljan uvodi se utrogestan i 5 dan je FET.
MakiST ajme 😍 10tt, kako je to proletilo! Sretno sutra na uzv-u i javi nam lijepe vijesti! 🍀😘
Ja imam prvi uzv u petak, baš mi ga je teško dočekat... još sam imala smeđarenje kod brisanja 17.7., pa opet jutros, ali hvala bogu samo koja "žilica".
AmbrozijaM svakako još ponovi test s prvom jutarnjom mokračom, prekosutra bi svakako trebalo pokazati ako ti je to 9DNT. Sretno i pozitivno! 🍀🤞🙏
Tara0205 sretno s iščekivanjem i neka beta bude velika! 🤞🍀
Nadalica sretno draga! Još malo ti je ostalo 😀. Obavezno nam javi 😘😘😘
AuroraB sretno u postupku 🍀
Piky dobro došla i što prije otišla na ljepše teme!
Pele35 sretno s iščekivanjem i neka beta bude velika! 🍀🤞
Inča ne brini se, dobro je dok nije u pitanju svježa krv. Ovo može biti još od transfera ili je puknula neka žilica.... Samo pozitivno i hrabro! 😉🤞🍀
NelaNela dobrodošla i sretno! 🍀 Rano ti je još za otpisivanje. Blastica je u pitanju ili?
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Makist cestitam, vec si cetvrtinu izgurala 💪🏼🥳 imas li kakvih simptoma ? Ja sam radila dabl i organscrening 🤩
Meto draga moja javim, evo i ja cekam, cak sam muza natjerala sinoc na partiju sexa, procitala na google da pokrece porodjaj 😂😂😂 pojela ananas kao i to pomaze, ma nista, ovo dvoje cekaju izgleda zadnji voz da izadju 😂🤩
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Piccola1208 kako je prošao transfer jučer? Ništa nam nejavljaš. Nadam se da je sve u redu.
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
More2309 sretno s iščekivanjem i samo pozitivno razmišljanje 😉🤞🍀 Ajme, koliko smrzlića imaš 😍❤
Aylisha_77 dobrodošla! Vjerojatno ćeš piti estrofem za zadebljanje endometrija. Uz njega nema ovulacije nego se samo prati zadebljanje i prema tome određuje dan transfera. Kada je dovoljno zadebljan uvodi se utrogestan i 5 dan je FET.
MakiST ajme 😍 10tt, kako je to proletilo! Sretno sutra na uzv-u i javi nam lijepe vijesti! 🍀😘
Ja imam prvi uzv u petak, baš mi ga je teško dočekat… još sam imala smeđarenje kod brisanja 17.7., pa opet jutros, ali hvala bogu samo koja "žilica".
AmbrozijaM svakako još ponovi test s prvom jutarnjom mokračom, prekosutra bi svakako trebalo pokazati ako ti je to 9DNT. Sretno i pozitivno! 🍀🤞🙏
Tara0205sretno s iščekivanjem i neka beta bude velika! 🤞🍀
Inča ne brini se, dobro je dok nije u pitanju svježa krv. Ovo može biti još od transfera ili je puknula neka žilica…. Samo pozitivno i hrabro! 😉🤞🍀
NelaNela dobrodošla i sretno! 🍀 Rano ti je još za otpisivanje. Blastica je u pitanju ili?
Hvala Viola! Nadam se da nisu već drugi dan nt odustali😊
Ja imam prvi uzv u petak, baš mi ga je teško dočekat… još sam imala smeđarenje kod brisanja 17.7., pa opet jutros, ali hvala bogu samo koja "žilica".
Tara0205sretno s iščekivanjem i neka beta bude velika! 🤞🍀
Inča ne brini se, dobro je dok nije u pitanju svježa krv. Ovo može biti još od transfera ili je puknula neka žilica…. Samo pozitivno i hrabro! 😉🤞🍀
Hvala Viola! Nadam se da nisu već drugi dan nt odustali😊
Nisu, ne brini! Iznenadit će oni tebe 😉🤗😘
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Inča rano je nama za simptome 😊 fino grij stopala jer warm feet zNaci happy uterus, friški kolut ananasa i koje pivce ukradi mužu
Pitala sam Lucimgera dal mozr andol 100 ,rekao je da moze.
Dg: pcos, in.rezistencija, subserozni miom. ,1.inseminacija ,beta nula 2.ivf transfer trodnevnih , beta 34 ☹
7mj 2020 FET dva trodnevna embrija - spontani u 7tj trudnoce
Imamo jos 4 zmrzlića
Bog
Ja sam nova na forumu
Test negativan….i nemam apsolutno nikakvih simptoma osim glavobolje koju sama sebi za dajem jer sam sva u grcu! Sretno svima 😍
Pa danas ti je tek 6 dnt…jesu bile blastociste ili trodnevni?
Blastocista jedna
A prvi mi je postupak.. :)
89godiste PCOS
8transfera ukupno 14 embrija, spontani 8tt…život…
17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
05.01.2023. pregled 14 tt <3
26.01.2023. pregled 17 tt Dječak :)
22.06.2023 baby L 💋😇 3750gr ljubavi 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji